乂雪犬乂 發表於 16-1-2009 17:30:19

無奈lo

今日去左荃灣玩灣岸DX....
我fd係到玩緊..我見到冇人跟機我咪跟..
之後我fd玩到冇晒錢.."佢俾我跟..
我一落場...lond緊入場到果陣...
俾人踢左一野...勁大聲咁講:我跟機果一蚊呢?(*=粗口)
之後我話唔知..佢就係到罵我..."係咁*我*母....."
我格離果個仲on*....明知唔係拎我一蚊係到話我[黑衣]
佢地原來fd黎..."係到話我:死[黑衣]..1蚊都食..咪*做人啦
我全場係勁無奈lo..條友自己跟機又走左去.
又唔睇住果一蚊..我果陣係到諗[真係低死..一定俾人拎左..佢以為係我]
我跟果陣咩錢都唔係到..我先放1蚊落去跟炸..
仲係到話我無視跟機..."
如果見到有人跟既話..我仲會跟咩."
D人勁冇品..之後又掉左個一蚊落我到..
係到掉我個腳踏...笑了???"
我係到叫玩灣岸既朋友.."跟機睇緊D=_="唔好亂*人xd"

~恐懼~ 發表於 16-1-2009 19:23:49

乂雪犬乂 發表於 16-1-2009 20:04:33

e家好多人都係咁 你住荃灣架?
~恐懼~ 發表於 16-1-2009 07:23 PM http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

唔係..住青衣既

↑傻仔§小林○ 發表於 16-1-2009 20:07:46

算啦,文少-.-'!世上咁既人多的事,你小見外面世界姐-.-!

熱愛玩車 發表於 16-1-2009 23:32:59

俾我米會掉左個一蚊落佢到,仲要話

乞兒,一蚊呀

乂雪犬乂 發表於 17-1-2009 00:08:38

俾我米會掉左個一蚊落佢到,仲要話

乞兒,一蚊呀
熱愛玩車 發表於 16-1-2009 11:32 PM http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

俾左既話佢咪更加以為係我拎左lo.."唔俾最岩..由佢講

熱愛玩車 發表於 17-1-2009 11:27:32

俾左既話佢咪更加以為係我拎左lo.."唔俾最岩..由佢講
乂雪犬乂 發表於 17-1-2009 00:08 http://www3.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

我意思系"吊"七佢喎(發老爛)

明未?

大佬賢 發表於 17-1-2009 22:16:40

算吧啦...
誤會一埸姐

到此一遊 發表於 20-1-2009 00:09:21

話比你知
仲冇奇不有既事都有--
岩岩係奧海打機-.-條友仔係咁係直路同轉灣收油推人
名古屋仲要有個灣係未過灣既時間收油推我-.-我架車就咁係比佢係中間死推在我落牆到 =.=
咁佢都玩到咁我咪照佢咁玩同佢玩(開頭我都係過灣夾下佢直路唔比佢過算)--係咁收油推佢落牆
點知比佢小-.-望住我架機係到小-.-真係好笑-.-佢小我咪姐係小緊佢=.=
佢仲要開車隊車小人--- 真係有型=.=
rz☆有冇人知係咩車隊黎=.=

熱愛玩車 發表於 20-1-2009 03:17:31

到此

唔洗理佢,佢車隊垃9圾,下次見到照9夾佢就得了,why?

因為如果佢車隊D人勁,一早搞掂到你拉,係咪?

仲有佢咁唔識禮貌,你都唔洗客氣拉

點佢相,一見佢挑机,照挑7佢 ^^

祝你/各位Rz星happy,9夾爆D冇禮貌玩機既人 ^^
頁: [1] 2
查看完整版本: 無奈lo