返回列表 發帖

[綜合討論] CS Online 手動更新檔 - 使用教學

在每次更新後,都總會有會員查問手動更新檔的使用方法

其實很簡單...不明白為什麼會不懂

方法是首先要下載手動更新檔
http://tw.csonline.gamania.com/download_01.aspx

安裝完請直接開手動更新檔

win7及vista用戶請以系統管理員身份開始(點右選擇)

之後禁安裝

裝完請開cso,如果load佐一陣冇反應,請入bin,刪掉ClientRegistry.blob

之後請等系統更新.....

請耐心等待...

大功告成

如果再有會員在本版發問有關手動更新檔的用法,將會被扣分

Nakuz CS Online 管理團隊
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

無咩用...

無咩用...
ycl2005191a 發表於 13-4-2010 20:06

如果你見到主版同時有3個帖問手動更新檔點用,你就知有咩用(已被河蟹掉)

我唔用更新檔仲好
我用左仲lag

風哥你開e個post=廢++
情胸蜜乳>v<

lemontea00 發表於 13-4-2010 20:09

已經講過點解要開-_-

唔洗我重覆掛-_-?

lemontea00 發表於 13-4-2010 20:09

你敢話無人唔識?

我都更唔到
用左都唔得
用左之後,開左cso之後
等等等....................仙係0%,之後0%,繼續係0%
我去台灣官網down主程式仙得啊T.T

我都更唔到
用左都唔得
等等等....................仙係0%,之後0%,繼續係0%
我去台灣 ...
黑乂卍殺乂 發表於 13-4-2010 20:14

有冇入bin刪ClientRegistry.blob?

因為我第1次用都係唔得,刪完先ok-_-

我都更唔到
用左都唔得
我去台灣 ...
黑乂卍殺乂 發表於 13-4-2010 20:14

安裝完更新檔

還需與橘子的ser連接

卡住係0% ,可能係連線問題