返回列表 發帖

[綜合討論] 幻想系列 妖天使 高達 以更正

對天使(SS剪)

艾里昂斯高達後繼機,能進行超高速一擊脫離戰,機體採用複座駕駛艙,頭部裝有護目鏡,胸甲在MA型態時與肩部裝甲一併舉升,與機頭部件合併保護頭部;主武裝為兩把槍劍型雷射步槍,推進器採用弓兵戰機的飛行組件,前端裝有加農砲。『Haurt』為伊斯蘭教之《可蘭經》中一位墮天使,與『Marut』是墮天使二人搭擋,港釋高達哈魯茨[12]。

六圍:
攻擊:20 速度:26 必殺:18 防禦:18.6 HP:16.2 敏捷:18.9
合成材料

特1                        特1                      特1                  特1                 特1
GN光束軍刀

GN槍劍型雷射步槍

GN加農砲

R後
GN光束盾牌

GN槍劍型雷射步槍

大型飛彈倉(追蹤)

技能:
技能二
裝彈速度上升
使用武器的恢復時間(CD)增快25%

技能二
對天使(arios)鋼彈
HP50%以下,機體移動速度和推進速度,敏捷,推進持續時間,防禦力增加

出左啦....仲幻想

出左啦....仲幻想
wzz 發表於 28-8-2010 18:19

d部唔同架 00電影有

比人回下

樓主傻左,睇下對天使簡介,艾里昂斯高達後繼機,佢係ss機,主機係墮天使,料機係as主天,a主天,0高達同一部c機

出左啦....仲幻想

有鬼出到??你眼殘定唔熟高達??

香港出左?

出左啦....仲幻想

on9

評分人數

回復 8# on8+1

唔好話人on8+1,on8+1係你韓服個架係墮天使,呢架係對天使,00劇場版機體,墮天使後繼機

出左啦....仲幻想

你好可愛><