返回列表 發帖

開唔到隻GAME,求方法

17-5-2013 23:42

一開game彈完廣告就變左咁...玩唔到- -
神魔ID: 13411636(滿級瑪帕 , 三太子) 65119808(雙MAX六星玄武)  P&D ID:139071675 光究暗埃 , 玄武

全港服第一隻座2EX(2/4/11)        全港服第二隻玫瑰EX(30/6/11)        全港服第二隻死神EWEX(1/8/12)

小六教室 Crossover系列
"想影令相?" 正面攻擊拍攝教學 (2011影片重制版)

係唔係版本唔係最新??
E家最新版本係ver 1.0.5
喜愛動漫快來動漫皇朝版吧!

係唔係版本唔係最新??
alex10220312 發表於 18-5-2013 00:05

點睇???

我跟超板條link download既
神魔ID: 13411636(滿級瑪帕 , 三太子) 65119808(雙MAX六星玄武)  P&D ID:139071675 光究暗埃 , 玄武

全港服第一隻座2EX(2/4/11)        全港服第二隻玫瑰EX(30/6/11)        全港服第二隻死神EWEX(1/8/12)

點睇???

我跟超板條link download既
hkkoko 發表於 18-5-2013 00:10

你係android機??
超板條LINK好似係舊版本黎

如果你係android機 裝呢個
https://www.dropbox.com/s/0xbqod ... .frontier.1.0.5.apk
順便填我的招待ID:4923864 感謝萬分

如果你係android機 裝呢個

順便填我的招待ID:4923864 感謝萬分
alex10220312 發表於 18-5-2013 00:42

唔該哂...我一陣先搞

係唔係版本唔係最新??
alex10220312 發表於 18-5-2013 00:05

c兄,我同樓主情況一樣,我用note2嫁,ver係1.0.5,但係同樓主同一個介面,禁左確定就彈apps,幫幫手解決

c兄,我同樓主情況一樣,我用note2嫁,ver係1.0.5,但係同樓主同一個介面,禁左確定就彈apps,幫幫手解決 ...
ck豪 發表於 10-7-2013 03:26

現時最新版本不是1.0.5