樂古Nakuz

標題: AC 米蘭[賽後討論]更新:入球精華 歐聯決賽:利物浦1vs2AC米蘭 [打印本頁]

作者: 亡魂    時間: 5-5-2007 15:28
標題: AC 米蘭[賽後討論]更新:入球精華 歐聯決賽:利物浦1vs2AC米蘭
   AC 2VS 1 利物浦
恩沙基45/82''                           古積特 89''
       5月23日
       (香港時間凌晨2時正)
       地點:雅典
歐聯專用波,1700蚊hk

﹏新聞﹏

利物浦決賽將穿紅衣                         (利記)

加歷查:我不在乎決賽的對手是誰
賓尼迪斯是次勝利可能比二零零五更佳
紅軍上下晉級感言
賓尼迪斯讚賞連拿神勇
基維爾可望出戰歐聯決賽
賓尼迪斯指利物浦將變革
艾朗素害怕無緣戰決賽

恩沙基或正選戰紅軍                          (ac)

基 拿 甸 奴 鐵 定 歐 聯 決 賽 擔 正
入球王卡卡 誓言決賽再下兩城   
費格遜認為AC勝算高

誓 挫 紅 軍 討 舊 債
全 日 心 水 大 戰 : 捧 AC 本 「 利 」 歸 還

周 三 歐 聯 決 賽 上 演 05 年 翻 版 戰 , AC 米 蘭 再 鬥 利 物 浦 ; AC 上 次 白 白 浪 費 領 先 3 球 優 勢 被 利 物 浦 迫 和 , 最 於 互 射 12 碼 飲 恨 , AC 今 仗 復 仇 味 濃 , 加 上 這 場 勢 均 力 敵 大 戰 , 莊 家 普 遍 開 出 AC 讓 平 / 半 , 奪 標 賠 率 更 大 幅 拋 離 , 極 看 好 AC 捧 盃 , 「 讓 球 」 要 捧 上 盤 。 ( 球 賽 編 號 : 星 期 三 9 ; now684 台 明 日 2:45am 直 播 ) 蘋 果 波 神

今 屆 賽 事 在 中 立 場 希 臘 雅 典 奧 林 匹 克 球 場 進 行 , 比 賽 採 一 場 過 分 勝 負 , 法 定 時 間 打 和 , 則 加 時 30 分 鐘 , 加 時 再 和 則 互 射 12 碼 分 勝 負 。 從 地 理 上 , 意 大 利 毗 鄰 希 臘 , AC 米 蘭 在 適 應 天 氣 上 , 還 是 球 迷 數 量 上 , 都 有 一 定 優 勢 , 而 且 AC 晉 級 過 程 , 亦 甚 具 信 服 力 , 準 決 賽 次 回 合 大 勝 曼 聯 3 球 , 比 賽 過 程 更 令 對 手 毫 無 還 擊 之 力 , 今 仗 再 遇 同 屬 英 格 蘭 對 手 , 自 然 信 心 十 足 ; 特 別 是 利 物 浦 一 對 中 路 守 將 加 歷 查 和 丹 尼 爾 艾 格 , 轉 身 速 度 偏 慢 , 恐 難 應 付 個 人 突 破 能 力 超 強 的 歐 聯 首 席 射 手 、 AC 中 場 卡 卡 。

紅 軍 左 路 存 漏 洞
論 體 能 , 無 疑 利 物 浦 有 多 少 優 勢 , 特 別 英 超 早 在 5 月 13 日 煞 科 , 紅 軍 有 近 10 日 休 息 , 專 心 應 付 今 仗 , 相 反 意 甲 聯 仍 處 於 季 尾 階 段 ; 不 過 AC 米 蘭 上 周 主 場 對 烏 甸 尼 斯 的 聯 賽 , 刻 意 收 起 大 部 份 主 力 , 養 精 蓄 銳 應 付 今 仗 。 陣 容 上 , AC 除 不 合 上 陣 資 格 的 前 鋒 朗 拿 度 外 , 基 本 上 「 夫 添 」 出 擊 , 相 反 紅 軍 則 除 長 期 傷 兵 路 爾 斯 加 西 亞 和 奧 利 里 奧 外 , 左 中 場 辛 頓 亦 因 膝 傷 或 缺 陣 , 無 論 用 上 擅 攻 不 擅 守 的 麥 克 干 沙 利 斯 、 還 是 久 疏 戰 陣 的 基 維 爾 , 左 路 都 有 漏 洞 。

兼 投 1.65 倍 AC 「 冠 軍 」
從 盤 路 分 析 , 05 年 雙 方 碰 頭 , 利 物 浦 法 定 時 間 迫 和 3:3 , 經 過 兩 年 時 間 , AC 米 蘭 陣 容 呈 老 化 , 相 反 利 物 浦 球 員 更 踏 入 當 打 之 年 , 理 應 比 05 年 更 有 冠 軍 相 ; 不 過 莊 家 開 出 盤 口 , AC 米 蘭 卻 要 讓 平 / 半 , 而 冠 軍 賠 率 方 面 , AC 米 蘭 只 得 1.65 倍 , 遠 比 利 物 浦 的 2.15 倍 熱 , 證 明 莊 家 亦 看 好 AC 米 蘭 復 仇 成 功 。 現 時 「 讓 球 」 開 出 AC 米 蘭 讓 平 / 半 , 有 越 賣 越 熱 之 勢 , 捧 上 盤 屬 「 半 個 博 一 個 」 格 局 , 如 不 嫌 賠 率 偏 熱 , 可 兼 投 AC 米 蘭 1.65 倍 的 奪 標 賠 率 。

賽 前 論 戰
安 察 洛 堤 ( AC 米 蘭 練 ) : 「 我 現 時 並 不 感 到 壓 力 , 球 員 在 05 年 歐 聯 決 賽 時 比 較 疲 憊 , 但 他 們 目 前 狀 態 肯 定 在 兩 年 前 之 上 。 」
派 路 ( AC 米 蘭 中 場 ) : 「 05 年 的 落 敗 , 令 我 們 失 落 了 一 段 長 時 間 ; 難 得 今 次 有 機 會 , 讓 我 們 報 仇 。 」
古 列 治 ( AC 米 蘭 名 宿 ) : 「 自 從 主 席 貝 盧 斯 科 尼 上 任 後 , 他 成 功 打 造 一 支 具 實 力 的 球 隊 ; AC 能 擊 敗 曼 聯 我 不 感 意 外 , 而 曼 聯 比 利 物 浦 更 強 。 」
賓 尼 斯 ( 利 物 浦 領 隊 ) : 「 AC 是 支 難 以 被 擊 敗 的 球 隊 , 因 球 員 擁 有 極 佳 的 歐 洲 賽 及 世 界 盃 經 驗 , 但 己 隊 亦 不 輸 蝕 , 我 認 為 屬 五 五 波 。 」
比 拿 美 ( 利 物 浦 前 鋒 ) : 「 我 會 盡 力 令 自 己 有 機 會 參 與 今 仗 , 就 算 是 後 備 席 , 也 希 望 為 自 己 帶 來 重 要 的 冠 軍 獎 牌 。 」
漢 臣 ( 利 物 浦 名 宿 ) : 「 冠 軍 將 取 決 於 球 員 臨 場 的 表 現 ; 如 利 物 浦 能 成 功 看 管 卡 卡 , 他 們 佔 較 大 機 會 奪 得 錦 標 。 」

網 友 有 Say
Makaay : 「 AC 米 蘭 熱 門 d , MU ( 曼 聯 ) 都 贏 到 。 始 終 英 超 打 快 攻 體 力 型 , 意 甲 技 術 型 勁 d , 我 估 AC 米 蘭 贏 。 」
norielh : 「 如 果 紅 軍 全 程 搵 人 好 好 招 呼 卡 卡 同 施 多 夫 … … AC 米 蘭 會 難 贏 d 。 畢 竟 紅 軍 要 硬 朗 起 上 都 唔 係 講 玩 。 」
bbvsbb : 「 卡 卡 係 勁 , 但 係 AC 米 蘭 d 老 人 家 好 難 解 決 謝 拉 特 … … 」
( 唯 ) 我 獨 ( 尊 ) : 「 應 該 利 記 拎 ( 冠 軍 ) , 因 為 利 記 防 守 掂 , 最 多 同 你 射 12 碼 。 」
F. 大 佬 源 : 「 我 買 100 蚊 和 , 利 物 浦 後 防 好 。 」

貼 士

星 期 三
AC 米 蘭 VS 利 物 浦   2 : 1
讓 球 : 上 盤
盤 口 : AC 米 蘭 讓 平 / 半
半 全 場 : 和 / 主

資料區change佐幾6/7頁                     

賠率﹏

AC米蘭 1.75      利物浦  1.95
馬會

次回合精華:
   5月2日 歐冠杯準決賽次回合 全場精華 AC米蘭 對 曼聯(短片)
          利物浦對車路士12碼片段
                                              利記VS車仔 MV
                    AC VS曼聯 MV

ac 對利記 mv
                   ac對利記 入球
                       彩富體育

http://iptv.betrich.com/

廣東體育

http://www.8000tv.com/html/60/121/454.htm

作者: bcy796    時間: 5-5-2007 15:29
同個討論帖有冇分別??
作者: 亡魂    時間: 5-5-2007 15:36
原帖由 bcy796 於 2007-5-5 15:29 發表
同個討論帖有冇分別??

有既= =誚新聞咁 = =
我到問佐版主喇
作者: kai子神兵    時間: 5-5-2007 20:21
利物浦加油啦:lol :lol &
作者: wilson1993912    時間: 5-5-2007 20:55
咁都有精華-.-
作者: 魚蛋河    時間: 5-5-2007 20:58
請問何謂利物消勝???
作者: 菲力`    時間: 5-5-2007 20:58
原帖由 wilson1993912 於 2007-5-5 20:55 發表
咁都有精華-.-

人氣咁少都加精
起瑪幾十頁先加啦-.-
作者: wilson1993912    時間: 5-5-2007 21:02
我又開個歐洲足協盃先 囧
作者: 亨利14~    時間: 5-5-2007 21:38
我支持ac米蘭la-0-"
其實我對呢兩隊都係無咩好感-0-"
作者: Kelvin.C    時間: 5-5-2007 21:41
利物浦為英超而戰吧
作者: 匿名    時間: 5-5-2007 21:41
原帖由 亨利14~ 於 2007-5-5 09:38 PM 發表

OF COZ十卜A米啦...
第一我們的版主大人是A米風扇...
第二利物浦兩年前對住A米拎左盃,,佢地應該一人一次先公平嫁馬...
作者: wilson1993912    時間: 5-5-2007 21:44
[quote]原帖由
作者: alexowng    時間: 5-5-2007 21:45
利記無可能贏到ac掛,
kaka咁勁近排,不過未到最後都唔知既....
作者: 無雙亂舞    時間: 5-5-2007 22:15
原帖由 wilson1993912 於 2007-5-5 09:44 PM 發表

什麼是A米風扇?

fans讀-.-風扇?
作者: 小Longman    時間: 5-5-2007 22:16
原帖由 wilson1993912 於 2007-5-5 21:02 發表
我又開個歐洲足協盃先 囧

要做埋live chat wo..@@"
作者: 匿名    時間: 5-5-2007 22:32
原帖由 wilson1993912 於 2007-5-5 09:44 PM 發表

什麼是A米風扇?

風扇=FAN
        FAN=支持者...
支持者=風扇...
哈哈!
作者: 軒斯〞    時間: 5-5-2007 22:46
其實兩隊依加都係差唔多~~
作者: 雲淡風輕〞    時間: 5-5-2007 23:11
我覺得邊隊羸都冇所謂!!
ac有卡卡!!
利記有謝4!!
兩個都鐘意@@
作者: tommylaw    時間: 5-5-2007 23:36
AC贏利物浦~~~
正如Longman贏左利記一樣:lol :lol
作者: 小Longman    時間: 6-5-2007 08:40
原帖由 tommylaw 於 2007-5-5 23:36 發表
AC贏利物浦~~~
正如Longman贏左利記一樣:lol :lol

呢個係咩ga比喻手法:lol?
作者: SM*    時間: 6-5-2007 11:24
作者: 亡魂    時間: 6-5-2007 12:33
原帖由 SM* 於 2007-5-6 11:24 發表
利物浦 "
希望六奪歐聯冠軍

又玩反勝= =??
作者: 7ond    時間: 6-5-2007 16:10
原帖由 SM* 於 2007-5-6 11:24 發表
利物浦 "
希望六奪歐聯冠軍

ac "

希望7奪歐聯冠軍

卡卡平埋歐聯入球記錄
作者: aoc牛屎仔    時間: 6-5-2007 17:04
我古利物會win=.=
佢呢排係英超留力留得好勁=.=
作者: 小極    時間: 6-5-2007 17:14
我緊係支持AC 啦...

最衰大哨今季冇得係歐聯出...

咁唔係一定更加精彩
作者: 亡魂    時間: 7-5-2007 17:32
原帖由 aoc牛屎仔 於 2007-5-6 17:04 發表
我古利物會win=.=
佢呢排係英超留力留得好勁=.=

留力勁..唔係一定好勁咁
作者: [H]spylen    時間: 8-5-2007 19:00
其實香港時間幾點會開波...
我上第二d網睇果d都唔知係咪香港時間
作者: FAI輝    時間: 8-5-2007 19:05
我今次都係睇好利物浦..
作者: 小Longman    時間: 8-5-2007 20:21
原帖由 FAI輝 於 2007-5-8 19:05 發表
我今次都係睇好利物浦..

版主對立= =
上次對完今次又對= =
作者: 牙乂斌    時間: 8-5-2007 20:23
原帖由 [H]spylen 於 2007-5-8 19:00 發表
其實香港時間幾點會開波...
我上第二d網睇果d都唔知係咪香港時間

5月23號既凌晨2:45
作者: 相逢何必曾相識    時間: 8-5-2007 23:44
幾時先到5月23呢>.<
仲有十幾日喎
不過我覺得ac有機嬴@@v
由冷門去到決賽.依隊野唔簡單.呵呵:lol
果陣又係時候睇卡卡既表演@@:lol
作者: 小Longman    時間: 8-5-2007 23:46
24放假
可能去K房睇
作者: 亡魂    時間: 10-5-2007 19:50
更新完成喇''
每日更新
作者: 小Longman    時間: 10-5-2007 20:02
加度素:我不小貓而是一頭牛梗
:lol
睇完笑左我成分鐘;P
作者: [H]~冰神~    時間: 10-5-2007 22:11
支持利記
英超球會贏返會好少少

(其實唔係太想ac米蘭贏")
作者: chiu.poon    時間: 10-5-2007 23:05
我唔介意卡卡拿神射手,不過就好介意AC捧盃.
作者: 小Longman    時間: 10-5-2007 23:09
標題: 回復 #36 chiu.poon 的帖子
我唔介意卡卡拎唔到神射手,不過就好介意AC捧唔到盃.
作者: 亡魂    時間: 11-5-2007 17:57
賠率﹏更新完成
ac有利d
作者: wilson1993912    時間: 11-5-2007 17:59
原帖由 chiu.poon 於 2007-5-10 23:05 發表
我唔介意卡卡拿神射手,不過就好介意AC捧盃.

我唔介意利記捧盃,只介意利記會否四大皆空
作者: 亡魂    時間: 11-5-2007 18:10
其實我有野想問
有睇報x講24日開波
但係你地又話23日開波
姐係24定23??
香港時間
作者: 小Longman    時間: 15-5-2007 13:29
這個要推上來-_-
作者: SuCHa_StUPidGuY    時間: 15-5-2007 14:44
小弟支持利物浦...
但覺得AC會贏- -"
希望我錯左...
作者: 記憶的鎖鏈    時間: 15-5-2007 18:11
原帖由 wilson1993912 於 2007-5-11 17:59 發表

我唔介意利記捧盃,只介意利記會否四大皆空

咁姐係想利記嬴啦~
作者: 冬祭    時間: 16-5-2007 19:56
ac仲要預訂埋遊艇開party添呀
作者: Fortexxtam    時間: 16-5-2007 22:11
ac今年食硬利記
嘿嘿
利記今次有難lu><;P
作者: 亡魂    時間: 17-5-2007 21:43
版主加下分喇..好多字要打牙
仲有"e幾日我既電腦時好時死
所以有時無上
但係23日我一定上線
作者: 小Longman    時間: 17-5-2007 23:29
標題: 回復 #46 亡魂 的帖子
精華帖+左10分..
作者: 鳩康與大米    時間: 20-5-2007 10:28
利物浦要贏呀 ~~goal
作者: 亡魂    時間: 20-5-2007 12:25
我估下半場先有波入...因為上半場大家係到找空間..先比波
作者: 笨瑜    時間: 20-5-2007 13:06
;P
原帖由 小Longman 於 2007-5-15 13:29 發表
這個要推上來-_-

送給你們的;P

作者: Fortexxtam    時間: 20-5-2007 13:22
隱約見到AC係個盃上面出現:lol
AC:利記
70%:30%
嘿嘿
作者: 亡魂    時間: 20-5-2007 20:56
投票果到更新佐
比大家估下邊個入波先?= =
作者: 亡魂    時間: 21-5-2007 20:09
                             資料區﹏
謝拉特譏貓犬相類﹏加度索:純屬炒作
        ac米蘭中場加度索就歐聯決賽對手 利物浦隊長謝拉特批評仔打法似貓的言論作出回應 加度索指行要撕破紅軍的後防線
     較早前謝拉特在自傳中談及ac米蘭加度索 書中拉特說:[無論在賽前還是比賽中我斬都不怕加度索 他見黎很有侵略性 其實就像一隻小貓一樣
加度索回應:{手先我不相信這是他的話 我認為他的話一定是被曲解了 若他真的這樣說我要告訴他 我不小貓而是一頭牛梗]
                 下邊果係由熱血足球@新聞
1.米蘭復仇記
   當擊敗曼聯後 ac米蘭成功晉身決賽 而此時此刻歐聯錦標肯定是他們今季的最大目標 與此同時[復仇]肯定是米蘭的關鍵詞 當他們確定在決賽中同利記時..ac米蘭主席貝魯斯干尼 在接受採訪時[對手是利物浦.這是太好了 我們一直等著一場復仇戰 我們會在比賽中憑著進攻足球win得勝利 這一次比賽不會憑著十二碼決勝 因為他們係05-06年的歐聯決賽..上半場ac 3比0利記 下半場 利記追成3比3 他們以點球黎決賽..結果 利記win出...拿得歐聯的勝利者

AC米蘭AC Milan
成立年份:1899
國家:意大利
主場名稱:聖西路球場 (Stadio Giuseppe Meazza)
球場容量:85,700
歐洲賽主要錦標:
歐洲聯賽冠軍盃 1962, 68, 88, 89, 93, 2002
歐洲盃賽冠軍盃 1967, 72
歐洲超級盃 1989, 90, 94, 2003
近10屆歐聯成績
96/9797/9898/9999/0000/0101/0202/0303/0404/0505/06
分組賽分組賽(首)分組賽(次)冠軍8強亞軍4強
註:首-首階段分組賽 次-次階段分組賽
上屆成績
分組賽
得球失球
總成績321126
主場成績21063
作客成績11163
淘汰賽*
得球失球
總成績23184
主場成績20173
作客成績03011
*只計90分鐘賽事
歷來歐洲賽成績
賽事參賽次數得球失球
歐洲聯賽冠軍盃221851014341329158
歐洲盃賽冠軍盃430171034720
歐洲足協盃8603113169357
歐洲超級盃6116321010
圖圖盃0000000
總計402861556764479245
簡評:
AC米蘭近年於歐冠盃成績相當穩定,上屆也打入最後4強,最終被當屆冠軍巴塞隆拿淘汰出局。雖然受到意甲假波案影響,險告無法參加今屆歐冠盃,但最終仍能憑參予外圍賽擊敗貝爾格萊德紅星,晉身分組賽。缺少了射手舒夫真高,以及部分球員年紀漸大,是AC米蘭要保持在歐冠盃穩定成績的最大隱憂,雖然從貝迪斯羅致了巴西前鋒奧利華拉,而老將恩沙基亦有復甦跡象,但對這支米蘭市球會來說,整體的老化會是他們爭取好成績的最大阻礙,只能靠派路、加度素這些世盃冠軍功臣保住球隊質素。

利物浦Liverpool
成立年份:1892
國家:英格蘭
主場名稱:晏菲路球場 (Anfield Road)
球場容量:45,362
歐洲賽主要錦標:
歐洲聯賽冠軍盃 1976, 1977, 1980, 1983, 2004
歐洲足協盃 1972, 1975, 2000
歐洲超級盃 1977, 2001, 2005
近10屆歐聯成績
96/9797/9898/9999/0000/0101/0202/0303/0404/0505/06
8強分組賽(首)冠軍16強
註:首-首階段分組賽 次-次階段分組賽
上屆成績
分組賽
得球失球
總成績33061
主場成績12030
作客成績21031
淘汰賽*
得球失球
總成績00203
主場成績00101
作客成績00102
*只計90分鐘賽事
歷來歐洲賽成績
賽事參賽次數得球失球
歐洲聯賽冠軍盃17130743026237103
歐洲盃賽冠軍盃52916585729
歐洲足協盃97340191411655
歐洲超級盃574121610
圖圖盃0000000
總計362391345550426197
簡評:
05年歐冠盃盟主利物浦上屆在16強意外地被賓菲加淘汰出局,衛冕失敗,今屆再1次於外圍賽順利擊敗海法馬卡比打入分組賽,志切全力爭取前年的佳績。領隊賓尼迪斯羅致新球員方面絕不手軟,繼續將歐洲各地的好手收歸旗下,除了賓納、比拿美等英超球員外,亦從荷蘭飛燕諾引入前鋒古積特及華倫西亞巴西後衛奧利里奧,為今屆歐冠盃作準備,尤其古積特的加盟,某程度上是希望憑這位荷蘭國腳的歐洲賽經驗,使前鋒線更具侵略性。當然謝拉特仍然是紅軍的領袖。

作者: 小Longman    時間: 21-5-2007 23:15
咩叫利物消 囧
投票果度= =
作者: 亡魂    時間: 21-5-2007 23:30
原帖由 小Longman 於 2007-5-21 23:15 發表
咩叫利物消 囧
投票果度= =

你幫我整整去啦...打得快得仔
作者: 小Longman    時間: 22-5-2007 17:14
標題: 回復 #55 亡魂 的帖子
版主改唔到投票ga= =
作者: 亡魂    時間: 22-5-2007 17:25
原帖由 小Longman 於 2007-5-22 17:14 發表
版主改唔到投票ga= =

我到試過改..佐係到唔得'' ==
作者: 天之翼    時間: 22-5-2007 18:49
呢場我當55波...我撐利記一球小勝
作者: 貽興wong    時間: 22-5-2007 18:58
ac,我支持你!!!

我估ac2:1 win  
作者: 亡魂    時間: 22-5-2007 19:01
今次好似係天比我地既決賽咁牙...因為24號唔洗番學...好正波:lol
作者: Fortexxtam    時間: 23-5-2007 13:03
我地都係
嘿嘿
睇梗
多數都係支持ac米贏利記
作者: ∼殭屍∼    時間: 23-5-2007 15:19
我都係睇好利記多d a.a"
作者: 天之翼    時間: 23-5-2007 18:29
我希望利記嬴...但難度幾高
作者: 亡魂    時間: 23-5-2007 18:42
                         爆多新聞

BY:星島日報
高 治 領 紅 軍 空 襲 AC 米 蘭  
  (星島日報報道)繼○五年後,今晚AC米蘭與利物浦於希臘雅典奧林匹克球場上演的歐聯決賽中再度爭霸。AC米蘭球員矢志報卻兩年前一敗之辱,但紅軍「長人前鋒」高治優勢明顯,勢高空轟炸進襲AC米蘭防
作者: 小Longman    時間: 23-5-2007 19:38
解除置頂
記作做埋Live Chat
作者: 亡魂    時間: 23-5-2007 20:13
原帖由 小Longman 於 2007-5-23 19:38 發表
解除置頂
記作做埋Live Chat

你今日睇唔睇牙??
作者: 朗尼rooney    時間: 23-5-2007 20:24
我想睇12碼:lol
作者: FAI輝    時間: 23-5-2007 20:28
我估利物浦贏1:0..
古治入波

原帖由 亨利14~ 於 2007-5-5 21:38 發表

me2..
不過我估利物浦贏

作者: sam邦    時間: 23-5-2007 20:36
又係好多人睇少利物浦.....希望利物浦可以打埸爭氣波la!!!!
作者: 小Longman    時間: 23-5-2007 20:39
標題: 回復 #66 亡魂 的帖子
唔lu
聽日睇魔盜王仲正XD
作者: FAI輝    時間: 23-5-2007 20:42
原帖由 小Longman 於 2007-5-23 20:39 發表
唔lu
聽日睇魔盜王仲正XD

我本身都想聽日睇..
不過爆哂..冇飛
作者: 亡魂    時間: 24-5-2007 03:38
ac米蘭1比0  利記  
派路罰球
巧到恩沙基入波
作者: beeno    時間: 24-5-2007 03:41
ac 自由球1:0啦
作者: 小水    時間: 24-5-2007 03:41
其實果球中恩沙基邊到
好似隻手
作者: F.Y.T.M    時間: 24-5-2007 03:45
龍門比恩沙基fake晒..=]...睇下利記點反超前啦
作者: l.34    時間: 24-5-2007 03:45
驚gattuso兩黃一紅...
作者: 天之翼    時間: 24-5-2007 04:17
ac個球真係好-6
作者: ∼>風<∼    時間: 24-5-2007 04:21
可能出高治~~
作者: packfok    時間: 24-5-2007 04:25
AC 入個球個時竟然綬衡
岩岩利記換COACH 入黎,好咩?點解唔攞BELLAMY入黎屈快LE= =?
作者: 天之翼    時間: 24-5-2007 04:27
高治玩空中戰術,,,,
作者: F.Y.T.M    時間: 24-5-2007 04:28
輸左啦利記....2零...
作者: ∼>風<∼    時間: 24-5-2007 04:28
原帖由 天之翼 於 2007-5-24 04:27 發表
高治玩空中戰術,,,,

不過d人話高治腳好過頭
作者: 天之翼    時間: 24-5-2007 04:30
利記打得算好....但係浪費機會
作者: ∼>風<∼    時間: 24-5-2007 04:31
原帖由 天之翼 於 2007-5-24 04:30 發表
利記打得算好....但係浪費機會

講得岩 佢地可以組織一下既~
作者: F.Y.T.M    時間: 24-5-2007 04:31
係lo...謝拉特果球...唉...
作者: 天之翼    時間: 24-5-2007 04:31
利記好慘...咁樣輸法
作者: 記憶的鎖鏈    時間: 24-5-2007 04:31
無啦利記輸到2:0
追唔到啦
作者: ∼>風<∼    時間: 24-5-2007 04:32
輸到2粒 追都好難~
作者: F.Y.T.M    時間: 24-5-2007 04:33
條友仲要玩拖時間...吹漲
作者: ∼>風<∼    時間: 24-5-2007 04:34
個冠軍俾左人la~
作者: 天之翼    時間: 24-5-2007 04:35
算啦....利記可以嬴車仔巴塞入到決賽....已經係一件好光榮既事
作者: F.Y.T.M    時間: 24-5-2007 04:35
破蛋都冇用啦...唉...
作者: 天之翼    時間: 24-5-2007 04:36
會唔會追得返呢=.=
作者: ∼>風<∼    時間: 24-5-2007 04:37
5分鐘左右 入番粒有可能既~~
作者: 記憶的鎖鏈    時間: 24-5-2007 04:37
2比1wo利記
補時3分鍾
作者: F.Y.T.M    時間: 24-5-2007 04:37
........冇可能...a米9到拖時間...
條友換入前仲要渣渣自己jj...
作者: ∼>風<∼    時間: 24-5-2007 04:38
原帖由 F.Y.T.M 於 2007-5-24 04:37 發表
........冇可能...a米9到拖時間...
條友換入前仲要渣渣自己jj...

a米 狗到乜咁- -
拖哂d時間

利記波都冇得拎~
作者: F.Y.T.M    時間: 24-5-2007 04:39
完左場.....輸左lu.....a米好9....
作者: 小風hi    時間: 24-5-2007 04:39
作者: ∼>風<∼    時間: 24-5-2007 04:40
[quote]原帖由 F.Y.T.M 於 2007-5-24 04:39 發表
a米真係勁狗= =

完左

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2