樂古Nakuz

標題: 異鄉絲路 討論帖 - 玩 國際版的都 進來討論吧 [打印本頁]

作者: andy1213626    時間: 27-10-2007 22:16
標題: 異鄉絲路 討論帖 - 玩 國際版的都 進來討論吧
最近絲路版出現不少玩國際版的人士,所以請大家在這集中討論喔^^

-----

如有關國際版絲路的事宜不在這帖集中討論 將會關題扣分 3q

作者: celia916    時間: 28-10-2007 01:58
標題: 國際版絲路2入唔到?
見到有人話登入唔到,

其實係因為國際版有好多人玩,

所以有時server滿左,就會比較難先至登入到~

通常每晚9點左右 至半夜2~3點 都會難入少少

- -
作者: 酷風    時間: 28-5-2008 16:50
我想問下國際絲路個a/c 係唔係只可以入一個server??如果再入其他server會點??
作者: andy1213626    時間: 28-5-2008 17:27
進入其他伺服器沒有問題,

只不過是沒有人物而已^^
作者: yuip    時間: 29-8-2008 11:16
我dl左國際絲路個setup
安裝到100%之後無事發生
個安裝果個野仲係度寫住100%
我等左勁耐都係甘
係咪要del左台板果個絲路先裝得?
作者: andy1213626    時間: 29-8-2008 16:43
我不是玩國際版的 所以不太清楚orz...

你可以試試 將國際版安裝在別的槽

例如你台版在c:  , 國際版安裝在d: 即可
作者: boy75426    時間: 31-8-2008 11:46
標題: 回復 5# 的帖子
請問國際版的版本是多少 我下載好1.150之後 也安裝好了
然後不能玩= = 後來看到有新埔丁1.158 我也安裝好了還是不能玩
都會出現這個the server is undergoing inspection or updates. connect to http://www.silkroadonline.net for more information.

有人知道為啥嗎
還是我版本不對阿ˊˋ
作者: yiu_0921    時間: 20-3-2009 18:25
我係大唐箭手 知唔知點解個小地圖側邊有個黑人... 好似係箭手先係咁 我除左d箭落黎又冇事. 點解會咁既
作者: 生無可戀。    時間: 10-5-2009 13:56
我想問係官網申請的帳號就係遊戲帳號嗎??(國際版)

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2