樂古Nakuz

標題: 邊個話喵喵魔力冇人玩(有得睇現場情況) [打印本頁]

作者: bigfoot123    時間: 30-7-2008 00:10
標題: 邊個話喵喵魔力冇人玩(有得睇現場情況)
喵喵真係多人玩架
上官網論壇睇下有幾多家族
好玩原因
1.好多自制任務 有靚寵
2.好多人開檔
3.東醫好多人 好有官服feel[[bao_32]]
4.喵喵管理員小姐好勤力更新
5.冇商城 喵喵唔會掠完水走左去 完全為玩家付出
6.地圖好靚 喵喵好有心機整
7.字體好靚
我依加冇玩 不過見d人話喵喵係死城唔多鐘意[[bao_35]]

下面d圖係7月30日 零晨12點個陣影ge

作者: 雪山的小杰    時間: 30-7-2008 00:13
死城真係死城[[bao_37]]
之前玩過啦
咩地方都可以飛去都唔知有咩好玩[[bao_37]]
作者: iamkihahaha    時間: 30-7-2008 00:26
有咩好玩呀
玩手指
作者: ~奈~    時間: 30-7-2008 01:22
標題: 我想問513冇得玩..有d人忍唔到手咪去喵喵到玩...樓主咁港行唔通
如題..............................
作者: PUSSYnight    時間: 30-7-2008 02:16
咁有耐性就等513開啦,.[[bao_36]] 笑..
作者: Pang仔    時間: 30-7-2008 09:34
我等513開呀...你咪繼續玩e個lu>..
作者: bbo246    時間: 30-7-2008 10:08
我反而唔鍾意法蘭城比人改到成個2.0個d城咁樣
作者: 每月只須$78    時間: 30-7-2008 10:35
3.0冇人架-.-東醫間接 = 全部人  
全部人得幾十個=.= 仲話多?
作者: 牙之~    時間: 30-7-2008 11:07
樓主開呢個post真係自打嘴巴[[onion_75]]
作者: 133133    時間: 30-7-2008 12:11
513個東醫起碼 你東醫+3.0既3倍人數
作者: 小李子    時間: 30-7-2008 12:16
正一垃圾- -
作者: laikilaiki    時間: 30-7-2008 12:44
呢個東醫拍得住正服.
作者: 熙~    時間: 30-7-2008 13:47
我想問 係咪個server多人 d人先至玩得落手 笑
作者: rayhope    時間: 30-7-2008 15:02
原帖由 熙~ 於 30-7-2008 13:47 發表
我想問 係咪個server多人 d人先至玩得落手 笑

甘就硬係啦~!得個死城就算改到天花龍鳳甘,,米一樣唔好玩,簡直破壞左魔力原有既風格亦唔順眼,改到甘簡直係多此一舉,其實好多人都鍾意原來的風格嫁啦(只係你地一味掛住d物質上既野,忽略左)~!
作者: bbo246    時間: 30-7-2008 15:03
原帖由 rayhope 於 30-7-2008 15:02 發表

甘就硬係啦~!得個死城就算改到天花龍鳳甘,,米一樣唔好玩,簡直破壞左魔力原有既風格亦唔順眼,改到甘簡直係多此一舉,其實好多人都鍾意原來的風格嫁啦(只係你地一味掛住d物質上既野,忽略左)~!

覺得e隻魔力想要咩就有咩
好易悶
作者: rayhope    時間: 30-7-2008 15:24
原帖由 bbo246 於 30-7-2008 15:03 發表

好易悶

說得對~!e隻魔力想要咩就有咩,比較少機會給自己努力創造,更不能準確知道自己實力,總括是多餘的
作者: PUSSYnight    時間: 30-7-2008 16:57
所以唔玩喵喵既話大家可以玩紫荊魔力..
完全自己創造..

不過exp 30倍,skill 1xx倍喈..
作者: 熙~    時間: 31-7-2008 00:22
原帖由 rayhope 於 30-7-2008 07:02 發表

你真係攪笑=D 點解你唔叫傑將升正職既錢 轉返5K既?? 點解唔叫傑山左商城既? 513有魔力原本既風格嗎? 我一味掛住d物質上既野?我諗你諗多左WOR 我玩喵喵都係當玩下 完全無諗住長玩 而且喵喵都無物質上面既野吸引到我去玩 我玩既原因完全係因為比喵喵 ((即係開SERVER果個人))既對魔力既熱誠所感動

好易悶

我諗你唔多了解呢個SERVER?
好多野都要親力親為 搵錢 升LV 升寵

作者: PUSSYnight    時間: 31-7-2008 00:24
絕對認同樓上講既嘢..
作者: bbo246    時間: 31-7-2008 03:55
原帖由 熙~ 於 31-7-2008 00:22 發表
我諗你唔多了解呢個SERVER?
好多野都要親力親為 搵錢 升LV 升寵

那麼,以下是我認為的問題
問題1.無錯,係就係親力親為,不過一開始1-45/55LV個段我會覺得升得太快,無左做新手既感覺
問題2.亞城,個亞城令我有種感覺係:無動力去亞城。里洞咩野都無,亞城只係單純捉1LV怪/做任務,而無得升LV?
問題3.目的地,如果去某個目的地升LV,只要行最多約100幾步就去到,唔似正服行好多步先去到
問題4.打王,同上差唔多,而打王方面係無左種"要去打王時"既FEEL
問題5.道具,重種已經變成可以買,武器又可以走去買,頭飾唔洗做任務又可以買,礦石等採料一樣
問題6.學技,只要行幾個地方就可以咩技都學晒
問題7.就職,同上,打王樂趣又少左
問題8.升技,E個升技速度太快
問題9.升LV,同上,另一個係升LV問題係:一開始升LV始終都係不能離開自閉E個關口
問題10.賺錢,魔石價x2對我黎講已經算多,而e個服x3,錢太易搵
作者: PUSSYnight    時間: 31-7-2008 04:06
樓上我覺得你係個人感覺..

打王FELL照有..劇情任,蘭任...
你話有道具?..我諗你未睇過d材料幾貴..我覺得冇人會去買(400mp要$6500)

起碼呢個ser個GM夠好..唔賺錢,為既係對魔力既熱誠
作者: laikilaiki    時間: 31-7-2008 11:18
對魔力熱誠就唔好改咁多野啦
作者: bbo246    時間: 31-7-2008 12:22
原帖由 PUSSYnight 於 31-7-2008 04:06 發表
樓上我覺得你係個人感覺..

打王FELL照有..劇情任,蘭任...
你話有道具?..我諗你未睇過d材料幾貴..我覺得冇人會去買(400mp要$6500)

起碼呢個ser個GM夠好..唔賺錢,為既係對魔力既熱誠

所以我講左"我認為的問題"

而我所講既打王feel係指打樹佬,神狗,雙王,依代
劇情任,蘭任ed我唔覺有問題

不過我見唔到有人賣mp~_~
如果有d人可能會為左快d有mp,可能會走去買個d mp
作者: PUSSYnight    時間: 31-7-2008 17:08
咁果d人真係有咪,,可能個個都自己開嚟整MP呢..

仲有我見到有人賣MP..水都有
作者: howaikit    時間: 31-7-2008 17:29
我都有玩喵喵魔力

衣家又吾系叫你一世玩喵喵魔力
醒小小  吾該~  你話咁多野
咁你咪等513魔力開番囉  我最驚你等成世你都未等到
之後先知道早知應該玩喵喵魔力
一定好笑死...我都想睇下你點樣等個"傑"搞番好個ser

你話喵喵魔力少人嗎?
我同人升lv 成隊有5個人 有4個都513魔力轉黎喵喵魔力
咁我又真系想問下你
你又知道個513魔力開番ser既時候一定會好多人
你吾比513魔力d人走晒去喵喵魔力??
你講到咁勁
我都想睇下你點等513魔力開番囉
睇下開番ser過陣  有冇你講既咁多人
我就真系吾相信啦  停ser停左咁耐
你都仲信個"傑" 証明你"無知"  你咪慢慢等囉
開番左之後(可能系一世之後既事)記得影番張相
我都想睇下513魔力開番ser之後有幾多人囉
我驚我等吾到咋  要等成世咁耐^^"
作者: PUSSYnight    時間: 31-7-2008 18:11
知唔知喵喵魔力依家咩事??
作者: howaikit    時間: 31-7-2008 18:14
原帖由 PUSSYnight 於 31-7-2008 18:11 發表
知唔知喵喵魔力依家咩事??

提升CPU
佢要熄左機黎整
作者: PUSSYnight    時間: 31-7-2008 18:26
哦..我冇睇公告,怪唔知得玩唔到啦~
作者: 森林小妖    時間: 31-7-2008 18:56
513既人咁多野講 唔好比我地係喵喵魔力見到你地個車頭樣呀
作者: PUSSYnight    時間: 31-7-2008 18:58
哈哈..我試過俾一個513過黎喵喵既玩家TK添啦[[bao_33]]
作者: 森林小妖    時間: 31-7-2008 18:59
原帖由 PUSSYnight 於 31-7-2008 10:58 發表
哈哈..我試過俾一個513過黎喵喵既玩家TK添啦[]

世風日下 唔明點解咁多人寧願做水魚都唔玩下喵喵魔力
作者: PUSSYnight    時間: 31-7-2008 19:06
因為佢地對喵喵既熱誠太多啦[[bao_34]] [[bao_36]]
作者: manyiko    時間: 31-7-2008 19:45
喵喵魔力.......
有入過去官網、論壇睇
度度地方有哂傳點(連升職都有)
迷宮都唔駛行,又可以一下子升到50幾LV
講左,我玩左魔力咁耐,
我玩唔落,冇哂感覺,
里洞團?刀雞?羽音?雪山?炎洞?,
1-50都係咁樣練番黎,呢個SER唔會見得到囉,冇哂辛苦練番黎既感覺,
魔力打王特點之一都冇埋,走迷宮
打樹老,神狗,猶大,雙王
一行去傳送石就到,唉~

我諗你地果位管理員係有熱誠
不過我係喵喵度就搵唔到玩魔力既樂趣囉~
作者: 森林小妖    時間: 31-7-2008 19:51
原帖由 manyiko 於 31-7-2008 11:45 發表
喵喵魔力.......
有入過去官網、論壇睇
度度地方有哂傳點(連升職都有)
迷宮都唔駛行,又可以一下子升到50幾LV
講左,我玩左魔力咁耐,
我玩唔落,冇哂感覺,
里洞團?刀雞?羽音?雪山?炎洞?,
1-50都係咁樣練番黎,呢個 ...

其實d傳送石你可以選擇唔用,自己叫人一齊行去(不過咁方便緊係唔會有人理啦)

情況就有如有d人係513用現金買野一樣,都只係方便自己,又唔見d人買到冇哂感覺?

雪山,刀雞方面都可以話係有人打,基本上你叫團都有人肯去,只係雪山升lv,刀雞打石呢兩種分別
作者: manyiko    時間: 31-7-2008 20:12
原帖由 森林小妖 於 31-7-2008 19:51 發表

其實d傳送石你可以選擇唔用,自己叫人一齊行去(不過咁方便緊係唔會有人理啦)

情況就有如有d人係513用現金買野一樣,都只係方便自己,又唔見d人買到冇哂感覺?

雪山,刀雞方面都可以話係有人打,基本上你叫團都有 ...

我冇玩513,現金買咩?買魔幣?
我見到有傳送石都知叫人徒步行去係冇乜可能既事.......
雖然方便,但係感覺就係唔同哂
練功都算,升職既王都要開傳送石?
呢樣我覺得唔多好.......

我見到你地整哂教學,呢方面真係唔錯GE~
作者: 小李子    時間: 31-7-2008 20:13
原帖由 森林小妖 於 31-7-2008 19:51 發表

雪山,刀雞方面都可以話係有人打,基本上你叫團都有 ...

廢話講少陣會死?
作者: PUSSYnight    時間: 31-7-2008 20:30
鍾意就玩喵喵..唔鍾意就繼續等513重生..

你話冇感覺?玩喵喵一樣可以行迷宮升職,,不過要你5開或者同fd一齊喈,睇下有冇人會同你一齊囉..[[bao_33]]
作者: s991098    時間: 31-7-2008 20:42
一下子升到五十幾lv唔好玩?冇當初玩魔力既感覺?
你地係513夠升左好耐啦,而家咪乜q都冇曬[[onion_73]] ,笑死[[onion_40]]

既然你想玩感覺點解唔返去正服玩,走黎玩私服托lun?[[onion_17]] 正服夠曬原汁原味,好有當初魔力既feel

又話傳送石呢樣果樣,你估個個好似你班大閒人咁,放假做毒男,成日係屋企打機呀?行一個迷宮/解個高級任大大話話最小個幾兩個鐘,返工果d咪唔洗玩?隻隻任成幾個鐘,唔洗訓呀??[[onion_18]]

一句講曬你班513忠實粉絲仲係期待緊513會開返,但係我同你講呢個世界好現實,咩都向錢睇,冇人情味?係,香港地就係咁冇人情味,你吹呀?
作者: 森林小妖    時間: 31-7-2008 20:42
原帖由 小李子 於 31-7-2008 12:13 發表

廢話講少陣會死?

你知唔會死又講 真可愛
作者: manyiko    時間: 31-7-2008 20:44
搞笑
又黎同我講5開
5開我仲玩黎仲乜(做自閉仔囧?)
而且我唔係513人,我玩官服的
不嬲升職呢家野我都係叫人一齊去
解任我先會搵FD
玩喵喵我真係搵唔到玩魔力既感覺
改到咁樣真係玩唔落
作者: s991098    時間: 31-7-2008 20:49
補充多一d野:
如果你拎513黎同喵喵比,當然冇得比,你唔諗下513係幾時開?喵喵幾時開?唔該用你地個豬腦計下條數,會係邊到多人d??
我玩喵喵魔力係冇諗住長玩,9月就會退出,不過見你班513忠實粉絲個個話冇513就唔玩其他私服?笑x死[[yoyo_147]] 慢慢等啦  大閒人

作者: 森林小妖    時間: 31-7-2008 20:49
原帖由 manyiko 於 31-7-2008 12:44 發表
搞笑
又黎同我講5開
解任我先會搵FD
改到咁樣真係玩唔落

其實又冇話迫你地玩 只係議事論事

點解反應可以咁大
作者: manyiko    時間: 31-7-2008 20:52
原帖由 s991098 於 31-7-2008 20:42 發表
一下子升到五十幾lv唔好玩?冇當初玩魔力既感覺?
你地係513夠升左好耐啦,而家咪乜q都冇曬[[onion_73]] ,笑死[[onion_40]]

既然你想玩感覺點解唔返去正服玩,走黎玩私服托lun?[[onion_17]] 正服夠曬原汁原味,好有當 ...

唔記得講
我係支持官服,由1.0到而家LU(中間停玩又重玩N次)
亦都有玩私服,不過唔係513
所以我唔係513人,你唔好誤會
我亦都無意對你地私服作出咩攻擊
我對你地位GM既用心都好感動
話說大宇都冇咁詳盡既教學
作者: s991098    時間: 31-7-2008 20:54
原帖由 manyiko 於 31-7-2008 20:44 發表
搞笑
又黎同我講5開
解任我先會搵FD
改到咁樣真係玩唔落

老實講喵喵入面唔係好多人5開到,大把人只係雙開

咁我想問下你係正服又幾多開?雙開?我諗唔只咁小._.而家正服d人大大話話有5,6個ac,有咩咁出奇?講自閉的話我諗應用係正服會適合d[[tk_36]]
作者: 森林小妖    時間: 31-7-2008 20:58
原帖由 s991098 於 31-7-2008 12:54 發表

咁我想問下你係正服又幾多開?雙開?我諗唔只咁小._.而家正服d人大大話話有5,6個ac,有咩咁出奇?講自閉的話我諗應用係正服會適合d[[tk_36]]

我覺得冇可能將私服同正服相提並論 玩得私服 預左乜都快d易d

如果咁比 仲離譜過同513私服果邊既情況比
作者: manyiko    時間: 31-7-2008 21:04
原帖由 s991098 於 31-7-2008 20:54 發表

而家轉左去新SER水瓶玩
唔多見5開自閉仔
我本身5個AC,平時3開
2個戰鬥練功,1個採集
作者: manyiko    時間: 31-7-2008 21:05
原帖由 森林小妖 於 31-7-2008 20:58 發表

我覺得冇可能將私服同正服相提並論 玩得私服 預左乜都快d易d

如果咁比 仲離譜過同513私服果邊既情況比

嗯,所以私服都有等級技能倍數,升等升技快D又易D
作者: 森林小妖    時間: 31-7-2008 21:08
原帖由 manyiko 於 31-7-2008 13:05 發表

嗯,所以私服都有等級技能倍數,升等升技快D又易D

好想要正服d招財貓呀
作者: manyiko    時間: 31-7-2008 21:11
原帖由 森林小妖 於 31-7-2008 21:08 發表

好想要正服d招財貓呀

你地喵喵D寵去到咩版本?
我見到有D私服都有招財貓@@
作者: bbo246    時間: 1-8-2008 07:47
原帖由 howaikit 於 31-7-2008 17:29 發表
我都有玩喵喵魔力

衣家又吾系叫你一世玩喵喵魔力
醒小小  吾該~  你話咁多野
咁你咪等513魔力開番囉  我最驚你等成世你都未等到
之後先知道早知應該玩喵喵魔力
一定好笑死...我都想睇下你點樣等個"傑"搞番好個 ...

等?我無等過513~

我唔見得513服務,人品方面有咩吸引我
513跟本都無晒玩魔力既感覺,組隊升LV自閉都算
鬧戰爆粗昆錢TK就多不星數

加上我等都係等緊正服免費/汁,只是如此
我最驚我成世都未等到佢免費sosad[[yoyo_157]]

我覺得早知應該連正服都咪玩,唔係都唔會咁尋求玩正服時既感覺

我只係講我認為令我悶既要點,表達自己對E個私服既感想,請問又關一世玩喵喵魔力咩事[[yoyo_014]]

[quote]原帖由 PUSSYnight 於 31-7-2008 17:08 發表
咁果d人真係有咪,,可能個個都自己開
作者: 熙~    時間: 1-8-2008 10:10
其實d人咁唔鍾意果d直飛升lv點/打王點既傳石
唔通佢地真係咁享受 你地不如去玩跑online啦

作者: s991098    時間: 1-8-2008 10:24
原帖由 熙~ 於 1-8-2008 10:10 發表
唔通佢地真係咁享受 行 你地不如去玩跑online啦

笑左........[[yoyo_153]]
作者: PUSSYnight    時間: 1-8-2008 10:27
係..好搞笑XD[[bao_33]] [[bao_33]] [[bao_33]]
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 11:20
原帖由 bbo246 於 31-7-2008 23:47 發表

等?我無等過513~

我最驚我成世都未等到佢免費sosad ...

好好笑呀 gag又唔似gag 都唔知up乜

錯字又多 你既然係咁仲黎呢個版做乜姐

一早應該轉game 啦._.
作者: manyiko    時間: 1-8-2008 11:46
原帖由 bbo246 於 1-8-2008 07:47 發表

等?我無等過513~

我最驚我成世都未等到佢免費sosad ...

正服免費就代表魔力呢隻GAME要結束@@
我唔希望佢會免費,對魔力太多年感情,
佢到今時今日仲頂得住真係好難得(同魔力同時期既GAME都沒落得七七八八)
所以佢免費既話我寧願佢汁,我留番D回憶就算∼
魔力2都就快取代魔力1
唔知大宇果邊會點。。。。。。
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 11:50
原帖由 manyiko 於 1-8-2008 03:46 發表

正服免費就代表魔力呢隻GAME要結束@@
我唔希望佢會免費,對魔力太多年感情,
佢到今時今日仲頂得住真係好難得(同魔力同時期既GAME都沒落得七七八八)
所以佢免費既話我寧願佢汁,我留番D回憶就算∼ ...

魔力2既野好核突 比我都唔玩啦 而且D戰鬥方式仲要變哂 好無言
作者: manyiko    時間: 1-8-2008 12:05
原帖由 熙~ 於 1-8-2008 10:10 發表
唔通佢地真係咁享受 行 你地不如去玩跑online啦

我唔多清楚跑ONLINE呢隻係點樣既GAME
聽過下,不過完全冇接觸過
我選擇行,並唔係享受
係習慣,1.0玩到而家,
以前低LV去打仙人掌,去維洞打熊升LV
而家有里洞刀雞當然唔同,
叫雪山,要開阿巴尼斯村傳點,
經過魔大,再去傳送石進入
叫炎洞,總要經過長長既維村海洞
打樹老,行果個洞,D樓梯好難睇得見∼
打神狗,2人一起去,又長又難行,又要打鱗片∼
打猶大,男女數目要配合,記得以前我帶男子組,同女子組鬥快去到換蠟燭果度∼
哈∼靠好彩,遇怪少,而且識路,一定最早到等佢地
打雙王,迷宮層數最多,好考耐力@@

我以前玩魔力雖然係朋友推薦,不過係遊戲度都唔係同真實既FD玩
我魔力既朋友都係升LV、打王行迷宮識返黎
行去升LV,行迷宮行得慢,悶
所以大家一齊傾計,傾下傾下就熟,做埋朋友,
以後升LV打王都一齊
諗番起真係懷念,呢D都係以前正服既事LU
而家正服果邊都唔同哂,
不過水瓶都搵到少少呢份感覺

我對喵喵冇反感,只係感覺好唔同咁
支持你地∼∼
你地既GM真係好好人@@
作者: manyiko    時間: 1-8-2008 12:08
原帖由 森林小妖 於 1-8-2008 11:50 發表

魔力2既野好核突 比我都唔玩啦 而且D戰鬥方式仲要變哂 好無言

嗯。。。見仁見智啦∼∼
人物造型都OK,不過戰鬥方式真係有D唔習慣
希望大宇唔好掉低魔力1
同魔力2鬥過∼∼
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 12:09
原帖由 manyiko 於 1-8-2008 04:08 發表

嗯。。。見仁見智啦∼∼
人物造型都OK,不過戰鬥方式真係有D唔習慣
希望大宇唔好掉低魔力1
同魔力2鬥過∼∼

我覺得d人物樣阻哂街 好大粒
作者: s991098    時間: 1-8-2008 12:15
就算唔行迷宮,係解任務同升lv果陣都可以識到朋友,最大問題係你會唔會主動去同隊友傾計?而且而家d玩家係絕對唔會主動出聲同埋幫人,升lv就當係陌路人咁,你死你事,關我咩事要我出攻吸俾你?慳d唔該,我用完魔咪走囉洗理你班契弟?所以話而家真係一代不如一代,香港越黎越冇人情味

作者: 133133    時間: 1-8-2008 12:21
原帖由 s991098 於 1-8-2008 12:15 發表
就算唔行迷宮,係解任務同升lv果陣都可以識到朋友,最大問題係你會唔會主動去同隊友傾計?而且而家d玩家係絕對唔會主動出聲同埋幫人,升lv就當係陌路人咁,你死你事,關我咩事要我出攻吸俾你?慳d唔該,我用完魔咪走囉洗理你 ...

你地話513 D玩家無品

不過喵喵魔力好似吸納緊513 D 無品玩家

咁喵喵魔力成功後 會唔會變左第2個513 無品既私服

定係覺得喵喵魔力有品既玩家  可以同化個D 無品既玩家?
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 12:22
原帖由 133133 於 1-8-2008 04:21 發表

你地話513 D玩家無品

不過喵喵魔力好似吸納緊513 D 無品玩家

咁喵喵魔力成功後 會唔會變左第2個513 無品既私服

定係覺得喵喵魔力有品既玩家  可以同化個D 無品既玩家?

放心 喵喵魔力個gm唔似你地513個gm

無品既玩家 喵喵係會作出處分

所以我地咁放心
作者: 133133    時間: 1-8-2008 12:25
原帖由 森林小妖 於 1-8-2008 12:22 發表

放心 喵喵魔力個gm唔似你地513個gm

無品既玩家 喵喵係會作出處分

所以我地咁放心

無品既玩家 所做既唔一定係呃錢

咁係咪 叫尾帶呀 無魔走呀 TK呀 係GAME爆粗 都要封AC?
作者: 熙~    時間: 1-8-2008 12:26
原帖由 manyiko 於 1-8-2008 04:05 發表

我唔多清楚跑ONLINE呢隻係點樣既GAME
聽過下,不過完全冇接觸過
我選擇行,並唔係享受
係習慣,1.0玩到而家,
以前低LV去打仙人掌,去維洞打熊升LV
而家有里洞刀雞當然唔同,
叫雪山,要開阿巴 ...

諗返起都有好多呢D咁既回憶>3<

咁係咪 叫尾帶呀 無魔走呀 TK呀 係GAME爆粗 都要封AC?

琴日有幾個台灣人 係喵喵東醫 洗頻
叫左幾次都唔聽 仲好無禮貌
講真 無品既玩家隻隻GAME都有
我見到都好無奈/口\

作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 12:27
原帖由 133133 於 1-8-2008 04:25 發表

又黎一個冇腦既言論喇 我幾時話過會封ac )?

不過呢 無品係人人見志 喵喵點睇你又知?

你都幾好笑囉唔該
作者: 133133    時間: 1-8-2008 12:30
原帖由 森林小妖 於 1-8-2008 12:27 發表

又黎一個冇腦既言論喇 我幾時話過會封ac )?

不過呢 無品係人人見志 喵喵點睇你又知?

你都幾好笑囉唔該

你咁有腦,JA係話TK呀,尾帶呀,爆粗呀,無魔走呀 未必係無品

如果唔封AC可以點 我想你答下我

係咪係BBS開帖話依個玩家 十分ON9, 叫人唔好理佢咁潮?
作者: s991098    時間: 1-8-2008 12:31
老實講冇人要求513 d玩家黎喵喵玩,我都講過,黎玩我地當然歡迎,但係你認為唔值得黎玩,我地都唔會歡迎你,唔該你走[[yoyo_147]]

我係睇過唔眼,513收p既時候,個個人話有咩魔力好玩,有人提意喵喵,有人提意bt服,一係d人就話喵喵冇人玩,全個ser等於我地偉大513王國既一半都唔知有冇,咁小人玩我咪等於玩單機game,做自閉仔?   -   10倍技能exp玩黎做乜?一陣間就升完有咩樂趣,又話設定差呢樣果樣,其實冇人迫你地玩,唔好掐住自己條頸又係到大叫救命ok??
作者: manyiko    時間: 1-8-2008 12:33
原帖由 s991098 於 1-8-2008 12:15 發表
就算唔行迷宮,係解任務同升lv果陣都可以識到朋友,最大問題係你會唔會主動去同隊友傾計?而且而家d玩家係絕對唔會主動出聲同埋幫人,升lv就當係陌路人咁,你死你事,關我咩事要我出攻吸俾你?慳d唔該,我用完魔咪走囉洗理你 ...

打D大型任
例如龍城,帕0,失翼都要行迷宮
所以解任真係識到好多FD
而家人都變哂質,出句聲俾人話煩
我去左水瓶玩,台灣人係好少少
真係少少,開始就講句安安,之後升等就公喜,返去就辨辨
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 12:34
原帖由 133133 於 1-8-2008 04:30 發表

你咁有腦,JA係話TK呀,尾帶呀,爆粗呀,無魔走呀 未必係無品

係咪係BBS開帖話依個玩家 十分ON9, 叫人唔好理佢咁潮?

唔封AC既話咪同家族講囉 不過我諗你冇咁既福份 因為你唔似會有家族肯收 就算有 個家族d人多數都盲既

的確 TK,尾帶,爆粗,無魔走未必係無品 不過我指係喵喵眼中 所以呢 你都收番你d說話好d
作者: PUSSYnight    時間: 1-8-2008 12:35
我曾經被一個513的玩家係喵喵TK我[[bao_35]]

話我係nakuz推喵喵[[bao_33]]
作者: manyiko    時間: 1-8-2008 12:36
原帖由 熙~ 於 1-8-2008 12:26 發表

諗返起都有好多呢D咁既回憶>3<

講起回憶
最深刻莫過於李生
以前既李生好難打@@
作者: s991098    時間: 1-8-2008 12:37
原帖由 133133 於 1-8-2008 12:30 發表

我又想問下,你係條街到見到個上左年紀既阿叔,飲到貓左係條街大大聲唱歌,講野,自言自語,你會點做?會唔會行埋去叫佢唔好嘈?再唔係報警?一陣貓左打左你一巴你冇仇報咁點?呢個世界係咁架啦,一樣米養百樣人,咩人都有,但係你又管得幾多?
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 12:40
原帖由 s991098 於 1-8-2008 04:37 發表

我又想問下,你係條街到見到個上左年紀既阿叔,飲到貓左係條街大大聲唱歌,講野,自言自語,你會點做?會唔會行埋去叫佢唔好嘈?再唔係報警?一陣貓左打左你一巴你冇仇報咁點?呢個世界係咁架啦,一樣米養百樣人,咩人都有 ...

所以咪話佢冇腦囉
作者: s991098    時間: 1-8-2008 12:40
原帖由 manyiko 於 1-8-2008 12:33 發表

打D大型任
例如龍城,帕0,失翼都要行迷宮
所以解任真係識到好多FD
而家人都變哂質,出句聲俾人話煩
我去左水瓶玩,台灣人係好少少
真係少少,開始就講句安安,之後升等就公喜,返去就辨辨

咁你有冇諗過點樣可以引發多d話題?要知道人際關係對你日後工作好有幫助,雖然而家唔係用口,但係都叫有個初步構思
作者: ~秋天~    時間: 1-8-2008 12:42
原帖由 PUSSYnight 於 1-8-2008 12:35 發表
我曾經被一個513的玩家係喵喵TK我[]

話我係nakuz推喵喵[]

請留名
作者: manyiko    時間: 1-8-2008 12:46
原帖由 s991098 於 1-8-2008 12:40 發表

咁你有冇諗過點樣可以引發多d話題?要知道人際關係對你日後工作好有幫助,雖然而家唔係用口,但係都叫有個初步構思

我以前玩魔力其實都係傾下日常既野
又或者講番魔力野都得
但係而家既情況係我講野係冇人會應我
作者: s991098    時間: 1-8-2008 13:03
原帖由 manyiko 於 1-8-2008 12:46 發表

我以前玩魔力其實都係傾下日常既野
又或者講番魔力野都得
但係而家既情況係我講野係冇人會應我

係,玩家慣左雙開,呢頭忙完果頭又唔得閒,仲邊到傾計,討論
作者: manyiko    時間: 1-8-2008 13:06
原帖由 s991098 於 1-8-2008 13:03 發表

係,玩家慣左雙開,呢頭忙完果頭又唔得閒,仲邊到傾計,討論

雙開都算

5開自閉
20開唔知佢想點

破壞哂原本魔力既設計
作者: Max    時間: 1-8-2008 13:11
問一問....喵喵唔俾雙開?
作者: tszhei12    時間: 1-8-2008 13:13
好想玩tim.........
作者: s991098    時間: 1-8-2008 13:13
俾,睇你自己部腦應唔應付到
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 13:47
原帖由 s991098 於 1-8-2008 05:13 發表
俾,睇你自己部腦應唔應付到

正常電腦都應付到雙開

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2