樂古Nakuz

標題: [ 02.09 ]第六位星獸—鬼道領主襲擊孤寂山區! [打印本頁]

作者: georgewong2006    時間: 9-2-2009 21:01
標題: [ 02.09 ]第六位星獸—鬼道領主襲擊孤寂山區!
大家好^^
討伐軍最新戰報!第六位星獸領主,90級「鬼道領主.密南」計劃於10/2襲擊孤寂山區!請各勇士從速前往該地,找「討伐軍聖靈使」並完成他給予的任務,即可進入鬼道宮殿。

據先頭部隊調查所得,擊敗鬼道領主後所取得的鬼道之証,很大機會能夠換領以鬼道領主手上的武器材料製造出的雙手武器,至於是甚麼武器呢?大家必定要親自去求證一下喔!

今次呢隻王唔知幾勁-0-.90lv一定好勁
作者: 。SuperSYin。    時間: 9-2-2009 21:32
未夠LV做 !
作者: georgewong2006    時間: 9-2-2009 21:33
2# 。SuperSYin。

我覺得隻王超勁囉....第5隻都巳經- -
作者: jadelamlam    時間: 9-2-2009 21:35
第5隻已經係咁扣5k血(佢識用天紋-,-)第6隻1定超勁
作者: Janelle`:3    時間: 9-2-2009 23:42
第5隻-.-......雖然自己1個打到`但都死死下
第6張已經想象唔到會點><
作者: 12346512    時間: 10-2-2009 00:02
明天問人借天紋……
看誰先死……
作者: 冰月~    時間: 10-2-2009 01:26
鼠X2
有文神我,NO PROBLEMS
作者: 發癲雞尾    時間: 10-2-2009 01:53
鼠X2
冰月~ 發表於 10-2-2009 01:26

文神大肉盾, 扣幾百萬hp都擋到 0.0...
作者: 冰月~    時間: 10-2-2009 05:24
傻啦-。-
hkd做肉盾架嘛我
作者: Janelle`:3    時間: 10-2-2009 07:39
鼠X2
冰月~ 發表於 10-2-2009 01:26

o[]o.係咪帶我打先?!!..
我驚我吉唔入隻王-.-"
我隻聖靈..連尋日個隻都miss/   \
作者: jadelamlam    時間: 10-2-2009 18:24
原來今日果隻好廢 淨係識扣魔
作者: georgewong2006    時間: 10-2-2009 18:49
出第7識..我驚識出天紋同貴紋..乜紋都識出- -
作者: 35737262557    時間: 11-2-2009 16:47
我家下先剛剛好夠打野獸領主 又出d勁野
點玩啊....
-.-
作者: jadelamlam    時間: 11-2-2009 17:37
第七隻好勁-,-"
作者: 榤奇    時間: 11-2-2009 17:58

我倒想知道鼠到底用左幾多錢玩- -有冇蝕錢(=.=)/"?
點解咩都有你份...............

我比星夢屈錢,你反而屈星夢, 依然未倒囧

PS. 這裡的各位高人, 請問你們都怎升級? 是因為大家都是富家子弟?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2