樂古Nakuz

標題: AVRIL lavigne [打印本頁]

作者: leongkwam    時間: 1-3-2009 22:08
標題: AVRIL lavigne

以下落黎講既野,請大家以一個認真既態度對待...
因為佢係我既最愛
XDD

佢叫做AVRIL lavigne
今年16歲(岩岩出行果陣?!)xd
老公係唔知咩水既主音,名叫Deryck Whibley?
星路旅程
#係某某小村落被人發現歌唱高手!(嘩)之後被邀請錄音...慢慢就簽約之類la...之後就成為左
加拿大流行搖滾歌手、歌曲創作者及演員。並以歌曲「滑板男孩(Skater Boy)」出名。她的兩張專輯

#《展翅高飛》
(Let Go)與《酷到骨子裡》(Under My Skin)在數個國家的音樂排行榜上達到最前列。

#2006年,入選了《加拿大商業雜誌》在好萊塢最有影響力的加拿大人(排行第17位)。

#2004年拎左世界最佳流行/搖滾藝人同世界唱片銷量最高的加拿大藝人獎

#2005年有被提名,拎左歌迷選擇獎,年度藝人同年度最佳流行專輯獎

#艾薇兒在義大利都靈2006年冬季奧林匹克運動會閉幕式為加拿大溫哥華2010年冬季奧林匹克運動會的八分鐘上演唱了Who Knows(事實真否....不知...只是複製,強調,只是這段複製!!)

#凱莉·克萊森,,,即係Kelly Clarkson 所唱的《Breakaway,avril都有份創作,而且係美國音樂排行榜排名第六名,即係avril帶住kelly XD

*****講真....佢d獎項太多了囧
有排講...遲d再更新下la
佢都試過係美國單曲100排行榜拎第2
《Sk8er Boi》在美國進了前十,在澳洲和加拿大都是第一
《I'm with You》在美國進了前五
《Losing Grip》在加拿大和臺灣分別取得了第一和前十,在智利也進了前二十。

形象
#點解特別講呢...因為我之前功課服裝設計,我拎左avril黎畫
拎左滿分^^因為avril狂野AND型既形象,所以我希望有個成熟穩重既look比佢,遲d upload上黎比大家睇@@,畫得唔靚勿插@@

#佢以前就係tie+短褲為主,都幾型~

#不過被人批評為用呢種妝扮來掩飾佢既音樂?!同埋帶領潮流,唉=v=原來著得潮...都唔比~.~
佢有每次出門(指遠行)都帶住30條tie,一部分係fans送,一部分自己買,又另一部分老豆既~.~(希望我都買返條,等佢下次黎香港,送返條比佢><)

Abbey Dawn<<<佢設計既服裝品牌
唔知香港有冇得買...唔該有熱心人士提供資料=v=

avri 轉左髮型@@l見???髮尾變左顏色~.~

咩東東?
準備係夏天出佢名下既香水
名叫black star(***************************** d星星係咪好黑呢?)
!!!岩晒佢style
電影出映
曾為四條腿拯救隊配音xd
又客串過快餐帝國(超好睇...觸發人心...睇完後,,,你還敢食m記嗎?)

專輯介紹
2001-2003:展翅高飛(Let Go)
avril lavigne既第1隻專輯,
在美國2002年6月4日發佈了這張專輯,
係澳洲既排行榜第2,
加拿大同英國既排行榜第1,
係唱片行入面有4次既白金認證
2004年12月時已在全球銷售了1500萬張

2003-2005:酷到骨子裡 (Under My Skin)
2004年5月25日在美國發行,
在美國、英國、德國、日本、澳洲、加拿大、西班牙、愛爾蘭、泰國、韓國和香港均取得了第一。
係美國既第一周就賣左38萬張@-@(勁)

2007:美麗壞東西 (The Best Damn Thing)
2007年4月17日發行,即係Girlfriend出道既時候~.~
公司還錄製左華語版、日語版、義大利語版、法語版、德語版、葡萄牙語版和西班牙語版

2009年
3月份公布有新專輯,5月左右出@@(期待中)

歌評
Girlfriend
有採用黑髮造型,得意!.! 曾風摩香港一時,被選為什麼什麼什什什麼的歌曲之一,很多地方流行這,特別在日本,啦啦隊是採用這歌的,在花樣少年少女入面既某集可以聽到,香港版就被人cut左...改左做唔記得咩歌~.~最近比人指話抄人地wo...果隻咩咩boyfriend,叫佢行開la~.~

hot

狂野造型@@有性格xD i like it!.! mv入面採用左一d咩咩咩人=v=......首歌幾好聽^^

Complicated
表現左佢淘氣一面....?!佢既性格...?!

When You're Gone
最受歡迎既歌,係佢咁多隻入面,我覺得幾感人...mv設計得好好,歌詞寫得好好

My Happy Ending
節奏分明(有咩歌唔係啊)我鐘意佢d調/.\又上又落~.~

The Best Damn Thing
代表作?!又一表現性格既歌~.~

Runaway
震震震震撼感+1

keep holding on
不多評論,慢歌一首

nobody's home
舊歌1首,曲/詞寫得好好

Sk8er Boi
MV幾得意XD
隻歌都唔錯
相片,雜誌封面,廣告片段

#以下2段係廣告片...遲d香港可能會上...希望會上la><

#再下面既係一段好舊既台灣片...你睇左之後...會同avril一樣=v+會好囧

[youtube]<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IADtM53SAE0&hl=zh_TW&fs=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/IADtM53SAE0&hl=zh_TW&fs=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bP9nRy02xgs&hl=zh_TW&fs=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bP9nRy02xgs&hl=zh_TW&fs=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/svDAai_0ajU&hl=zh_TW&fs=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/svDAai_0ajU&hl=zh_TW&fs=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>[/youtube]

好索@@

吉他都幾靚@@

好舊既雜誌

雜誌相,好成熟><

作者: Hoobastank    時間: 1-3-2009 22:24
Sum41主音個老婆,絕對支持!
人靚,性格/歌又Rock又好聽,好鐘意佢首Girlfriend
作者: §SpyShadow    時間: 1-3-2009 22:28
唔識欣賞.....
作者: leongkwam    時間: 1-3-2009 22:42
唔識欣賞.....
§SpyShadow 發表於 1-3-2009 22:28

冇解la~.~
聽下佢d歌.\/.
作者: §SpyShadow    時間: 1-3-2009 22:46
冇解la~.~
聽下佢d歌.\/.
leongkwam 發表於 1-3-2009 22:42

點會冇聽過....
作者: leongkwam    時間: 1-3-2009 22:48
點會冇聽過....
§SpyShadow 發表於 1-3-2009 22:46

唔識欣賞唔緊要嫁(拍肩
你只要鐘意就可以了(笑
作者: 一切已過§龍仔    時間: 1-3-2009 22:49
除左girlfriend好聽
其他不太喜歡
作者: §SpyShadow    時間: 1-3-2009 22:56
唔識欣賞唔緊要嫁(拍肩
你只要鐘意就可以了(笑
leongkwam 發表於 1-3-2009 22:48

你..你...太變態啦 (淚奔
作者: 24321371    時間: 2-3-2009 12:34
.....
我聽rock既歌係由佢開始^^"

這是我最愛既唱ROCK歌既女歌手~~~
作者: Hoobastank    時間: 2-3-2009 15:02
都唔係話全部鐘意佢d歌既,算係少少咁 (默
都係我最早認識聽既Rock西洋歌手
作者: leongkwam    時間: 2-3-2009 16:34
原來有咁多知音人=v=
點解大家要沉迷係band入面呢...
作者: 24321371    時間: 2-3-2009 17:09
.....
我有點好奇....想問樓主點解要講Avril既?你剛剛才認識她?...仲想問一個問題:你最近先聽外語既音樂?
作者: leongkwam    時間: 2-3-2009 19:08
.....
我有點好奇....想問樓主點解要講Avril既?你剛剛才認識她?...仲想問一個問題:你最近先聽外語既音樂?
24321371 發表於 2-3-2009 17:09

去死la你=v=
去死la你=v=
問埋2個無聊問題=v=
我想問下你...點解你要咁問=v=
我唔止講avril嫁...
我發現錯區了...
所以係歌手資料區發多個~.~
and...
琴日太攰...介紹住2個先lo...
夜d介紹埋我其他鐘意既xD
作者: ROCKS    時間: 2-3-2009 19:16

Britney Spears & P!nk 好百多倍
avril  lavigne 新得愈黎愈 suck!
紅左 keep唔到以前既水平
係外國 受歡迎既情度下降中

樓主 最近先接觸外語歌?
作者: leongkwam    時間: 2-3-2009 19:29
Britney Spears & P!nk 好百多倍
avril  lavigne 新得愈黎愈 suck!
紅左 keep唔到以前既水平
係外國 受歡迎既情度下降中

樓主 最近先接觸外語歌?
ROCKS 發表於 2-3-2009 19:16

點解咁問呢?
作者: 24321371    時間: 2-3-2009 19:46
我都覺得你係= ="
作者: leongkwam    時間: 2-3-2009 20:05
我都覺得你係= ="
24321371 發表於 2-3-2009 19:46

咁又點=v=
我想問...
唔係又點呢~.~
點解覺得呢=v=
直覺嗎?
女性的第6感?!
作者: chowyusan    時間: 2-3-2009 20:06
當年佢首girlfriends聽到我發狂....
狂girlfriends..嘿嘿.yo.yo...宜家有d頂唔順=-=
作者: chowyusan    時間: 2-3-2009 20:07
不過佢都有好多歌都好聽...
i will be等...
作者: 24321371    時間: 2-3-2009 20:10
17# leongkwam
= =問咁耐始終你都冇答我既問題.....囧"灰
作者: leongkwam    時間: 2-3-2009 20:20
當年佢首girlfriends聽到我發狂....
狂girlfriends..嘿嘿.yo.yo...宜家有d頂唔順=-=
chowyusan 發表於 2-3-2009 20:06

人老了...
不能跟上節奏/.\
when you're gone吧~.~
作者: 24321371    時間: 2-3-2009 20:21
~_~"呢首未算正....hot正吧!
作者: ROCKS    時間: 2-3-2009 20:37

稱不上rock小天后 ...

Aloha From Hell 的主音 樣子相當似

但比起avril lavigne rock 強很多
作者: 24321371    時間: 2-3-2009 20:40
= =avril都唔係小天后啦....
作者: ROCKS    時間: 2-3-2009 20:45
= =avril都唔係小天后啦....
24321371 發表於 2-3-2009 20:40

你是指 真正的天后級嗎 -_-
作者: 24321371    時間: 2-3-2009 20:46
= ="咁又唔係...只不過唔算小....個年紀
作者: Hoobastank    時間: 2-3-2009 21:13
原來有咁多知音人=v=
點解大家要沉迷係band入面呢...
leongkwam 發表於 2-3-2009 16:34

我都唔知道自己點解會咁鐘意聽Band既歌 (呆
作者: 24321371    時間: 2-3-2009 21:17
= =做咩你離左題既???
作者: Hoobastank    時間: 2-3-2009 21:23
= =做咩你離左題既???
24321371 發表於 2-3-2009 21:17

回應緊11#既問題
作者: leongkwam    時間: 2-3-2009 21:46
回應緊11#既問題
Hoobastank 發表於 2-3-2009 21:23

家陣29樓了=v=
作者: ROCKS    時間: 2-3-2009 22:14
一層比一層低的...
作者: 一切已過§龍仔    時間: 2-3-2009 22:15
一層比一層低的...
ROCKS 發表於 2-3-2009 22:14

你頭象係邊個
作者: leongkwam    時間: 2-3-2009 22:18
你頭象係邊個
一切已過§龍仔 發表於 2-3-2009 22:15

講真...
唔一定係歌手嫁=v=
係我細個未出世既相(逃
作者: 一切已過§龍仔    時間: 2-3-2009 22:35
?= =
我問緊rock頭象係咩樂隊=.=
作者: ROCKS    時間: 2-3-2009 22:43
?= =
一切已過§龍仔 發表於 2-3-2009 22:35

Good Charlotte   好野黎嫁
http://www.youtube.com/watch?v=JH4c6D0vLuc
作者: Hoobastank    時間: 2-3-2009 23:31
Good Charlotte   好野黎嫁
http://www.youtube.com/watch?v=JH4c6D0vLuc
ROCKS 發表於 2-3-2009 22:43

Good Charlotte..
之前係雜誌見過介紹佢地,果次先開始認識佢地 (汗
作者: leongkwam    時間: 3-3-2009 06:02
?= =

唔該下次表達清楚d
.\/.
作者: 24321371    時間: 3-3-2009 21:18
37# leongkwam
人地以經好清楚啦WOR囧"

講番音樂...= ="ROCKS個樂隊....XD
GC係我幾鐘意既樂隊...成班紋身佬著住西裝..型XD
作者: ~007~    時間: 4-3-2009 16:03
我係超鍾意的說.. 是最鍾意
其實.. avril  慢歌係好聽d -,-
作者: leongkwam    時間: 4-3-2009 18:24
我係超鍾意的說.. 是最鍾意
其實.. avril  慢歌係好聽d -,-
~007~ 發表於 4-3-2009 16:03

多謝支持(笑...
作者: 24321371    時間: 4-3-2009 18:25
39# ~007~
~_~"我覺得無倆分別....都係咁好聽^^
作者: leongkwam    時間: 4-3-2009 21:18
39# ~007~  
~_~"我覺得無倆分別....都係咁好聽^^
24321371 發表於 4-3-2009 18:25

佢d慢歌同快歌分別有個共同點...
就係

慢同快xDD
不過我都係覺得慢歌好聽"d"
作者: 24321371    時間: 4-3-2009 22:38
= =....我都發覺d野...你同我既分別就係....
你鐘意搞爛gag...而我就鐘意搞爛你d爛gag~
作者: leongkwam    時間: 4-3-2009 23:25
= =....我都發覺d野...你同我既分別就係....
你鐘意搞爛gag...而我就鐘意搞爛你d爛gag~
24321371 發表於 4-3-2009 22:38

下次拎個爛橙黎先...
睇下你搞得幾爛
作者: Hoobastank    時間: 5-3-2009 00:11
?= =

佢簽名檔果另一隊Band係正野黎 (笑
作者: ROCKS    時間: 5-3-2009 14:49
佢簽名檔果另一隊Band係正野黎 (笑
Hoobastank 發表於 5-3-2009 00:11

對阿...Blink 182
作者: 24321371    時間: 5-3-2009 17:25
rocks....Blink 182真係咁正?= ="
我聽左都唔覺得話好正囧
作者: leongkwam    時間: 5-3-2009 18:53
我聽左都唔覺得話好正囧
24321371 發表於 5-3-2009 17:25

不要再離題了.\/.
樓主不高興了./\.
作者: ROCKS    時間: 5-3-2009 18:58
我聽左都唔覺得話好正囧
24321371 發表於 5-3-2009 17:25

你聽邊首-.-...
作者: 24321371    時間: 5-3-2009 19:16
= =咩first date同埋 All The Small Things

其實我都唔想離題- -"但係avril以經討論過萬次....
作者: ROCKS    時間: 5-3-2009 19:33
= =咩first date同埋 All The Small Things

其實我都唔想離題- -"但係avril以經討論過萬次....
24321371 發表於 5-3-2009 19:16

i miss you 同 stay together for the kids 應該岩你

avril 明明就係pop 佢自己係都要話rock

佢同Evanescence 真係無得比

Evanescence 哩d先係叫女音rock天后
作者: 24321371    時間: 5-3-2009 19:44
avril 都rock ga wor= ="你邊首歌覺得佢pop?囧
作者: ~007~    時間: 6-3-2009 23:58
avril 都rock ga wor= ="你邊首歌覺得佢pop?囧
24321371 發表於 5-3-2009 19:44

講真果句 -,-  我自己最鍾意 Avril ..
但我真係唔覺佢d 歌 rock..  -,-
作者: leongkwam    時間: 7-3-2009 13:14
講真果句 -,-  我自己最鍾意 Avril ..
但我真係唔覺佢d 歌 rock..  -,-
~007~ 發表於 6-3-2009 23:58

rock成份唔係太高lo(汗
作者: 24321371    時間: 7-3-2009 16:36
.....
= =你明唔明咩叫rock ga?
唔係hard rock 丫囧
作者: leongkwam    時間: 7-3-2009 17:34
.....
= =你明唔明咩叫rock ga?
唔係hard rock 丫囧
24321371 發表於 7-3-2009 16:36

佢話覺d 歌 rock
即係唔夠rock lo...
好似煮菜咁...冇味...
因為冇落鹽lo...
咁咪落多d 鹽 lo(笑
作者: 迷之歷史    時間: 7-3-2009 18:23
pop左好多 商業化令人腐化....成名一定有既後果
作者: Hoobastank    時間: 8-3-2009 12:04
老實講,Rock既大多數都係男士既專利,真係好少女歌手唱既歌會Rock (汗
作者: 光之騎士    時間: 20-4-2009 19:51
Hope she will hv more great great song
作者: leongkwam    時間: 20-4-2009 21:10
Hope she will hv more great great song
光之騎士 發表於 20-4-2009 19:51

well
she will
佢準備出嫁la...係5月=v=
你不是好孩子喔@@
相片全部看了嗎@@?
作者: 阿杰乂    時間: 20-4-2009 21:15
老實講,Rock既大多數都係男士既專利,真係好少女歌手唱既歌會Rock (汗
Hoobastank 發表於 8-3-2009 12:04 PM

Nightwish,Within Temptation
女聲得黎我覺得唔錯
作者: leongkwam    時間: 20-4-2009 21:27
Nightwish,Within Temptation
女聲得黎我覺得唔錯
阿杰乂 發表於 20-4-2009 21:15

呢度係AVRIL lavigne帖=v=
你咪搞事~
(拖
作者: 阿杰乂    時間: 20-4-2009 21:50
呢度係AVRIL lavigne帖=v=
你咪搞事~
(拖
leongkwam 發表於 20-4-2009 09:27 PM

你中毒了_-
作者: Ed草hk    時間: 20-4-2009 22:06
paramore!!
話時話,張貼唔係應該係fans club嫁咩
作者: leongkwam    時間: 20-4-2009 22:13
好了....再見各位=v=
此帖再會出現於歌手資料室...
此帖遲d應該會關=v=
要討論就係歌手資料室la...
作者: cks20061    時間: 21-4-2009 21:15
小學就聽佢d歌了
仲早聽過linkin park
作者: leongkwam    時間: 22-4-2009 16:33
小學就聽佢d歌了
仲早聽過linkin park
cks20061 發表於 21-4-2009 21:15

握握手先la^^
快d將頭像轉左去la~.~
作者: 阿杰乂    時間: 22-4-2009 19:48
握握手先la^^
快d將頭像轉左去la~.~
leongkwam 發表於 22-4-2009 04:33 PM

放心_v
我相信LP在他心中是不會變的
作者: 光之騎士    時間: 22-4-2009 20:06
well
she will
佢準備出嫁la...係5月=v=
你不是好孩子喔@@
相片全部看了嗎@@?
leongkwam 發表於 20-4-2009 09:10 PM

I don't know ...
I thougt she will go to MOVIE -.-
5月出^^( 5月天-.-)
I love  his the best damn thing CD
作者: leongkwam    時間: 23-4-2009 17:52
I don't know ...
I thougt she will go to MOVIE -.-
5月出^^( 5月天-.-)
I love  his the best damn thing CD
光之騎士 發表於 22-4-2009 20:06

邊套戲啊=v=
四隻怪的怪獸拯救隊2都冇佢配音XD
作者: 24321371    時間: 23-4-2009 18:30
69# 光之騎士
5月出^^( 5月天-.-)<<不要太爛= ="

his?her丫話- -
作者: Metahead    時間: 23-4-2009 18:52

聽講佢之前有隊band,但佢唔想比佢d成員出名就張隊band改左做自己個名
所以佢比有多同類型的人睇唔起
(我都係聽人講如果你唔like我就改個左貼佢la下)
作者: hlhero    時間: 5-5-2009 23:31
girlfrinend 令我開始對avril唔鍾意 唔好聽首歌 俾903班人喧染哂
d 潮童以為avril就好勁 真係頂唔順
佢d歌越黎越唔好聽

聽duffy britney同 p!nk 好過
作者: leongkwam    時間: 5-5-2009 23:46
聽講佢之前有隊band,但佢唔想比佢d成員出名就張隊band改左做自己個名
所以佢比有多同類型的人睇唔起
(我都係聽人講如果你唔like我就改個左貼佢la下)
Metahead 發表於 23-4-2009 18:52

有d證據好wo...
例如由咩野網站聽返黎果d...令呢個證據有說服力d la...

回樓上
大佬啊,人地係全球有形象wo
咁當然#底之蛙既一定認為好勁
但佢又唔係好差wo
出名度唔高,好聽都冇咩用lo...係歌手入面
903d人搞差佢,你又唔好怪係avril果度lo唔該
作者: 24321371    時間: 5-5-2009 23:54
74# leongkwam
請呢位會員你冷靜+注意下用詞...903d人搞咩(數字?)佢?
作者: hlhero    時間: 6-5-2009 00:03
74# leongkwam
請呢位會員你冷靜+注意下用詞...903d人搞咩(數字?)佢?
24321371 發表於 5-5-2009 23:54

fm 903
作者: hlhero    時間: 6-5-2009 00:05
有d證據好wo...
例如由咩野網站聽返黎果d...令呢個證據有說服力d la...

回樓上
大佬啊,人地係全球有形象wo
咁當然#底之蛙既一定認為好勁
但佢又唔係好差wo
出名度唔高,好聽都冇咩用lo...係歌手入面
903d人搞差佢, ...
leongkwam 發表於 5-5-2009 23:46

佢以前真係有隊band 不過佢以'個人歌手'名義 出唱碟 出左名 就同同伴拆伙
唔可以話係唔想同伴出名不過真係隊band之中其他人冇咩人識
作者: leongkwam    時間: 6-5-2009 16:45
佢以前真係有隊band 不過佢以'個人歌手'名義 出唱碟 出左名 就同同伴拆伙
唔可以話係唔想同伴出名不過真係隊band之中其他人冇咩人識
hlhero 發表於 6-5-2009 00:05

你係邊度聽返黎???
隊band原本又叫咩名???

講真
好多明星都係咁嫁la...
升上去果陣,靠住人地,上到最高,就將人地拋開一二面
avril以前打人事:
「那晚我在club裡,一些女孩正在對我擺架子,她推了我一把,我把她撲倒在地上,警衛過來,但因為我是在上面,所以警衛把我丟出去。」

呢d都係表面既事,你又知內情幾多???
還有...個個明星都有醜野嫁la...
只係睇下掩唔掩得住人地把口...
作者: Ed草hk    時間: 6-5-2009 20:14
算la
avril 好慘嫁la
佢老豆要食軟飯=.=
作者: hlhero    時間: 7-5-2009 00:56
算la
avril 好慘嫁la
佢老豆要食軟飯=.=
Ed草hk 發表於 6-5-2009 20:14

佢仲要養埋老公添  [[onion_40]]
作者: ROCKS    時間: 7-5-2009 11:07
佢仲要養埋老公添  [[onion_40]]
hlhero 發表於 7-5-2009 00:56

傻啦...佢老公都好有錢 sum41 d碟都賣得好勁下
作者: leongkwam    時間: 7-5-2009 18:08
傻啦...佢老公都好有錢 sum41 d碟都賣得好勁下
ROCKS 發表於 7-5-2009 11:07

d碟貴唔代表d咩=v=
從中d唱片公司收左幾多利潤...
還有
佢地賺錢,唔係靠碟數去計...
除非係突破左某階段,咁就會有獎金ja...
其實佢d碟愈貴,代表愈少人買xd
作者: Ed草hk    時間: 7-5-2009 21:38
sum 41 有個結他手比人批評為the worst guitar player ever
作者: leongkwam    時間: 7-5-2009 21:42
sum 41 有個結他手比人批評為the worst guitar player ever
Ed草hk 發表於 7-5-2009 21:38

係咪一個唔識結他既人去批評?xd
我未聽過sum41 d歌嫁...(被拖

呢個帖講avril嫁=v=
愈講愈遠...
作者: 阿杰乂    時間: 7-5-2009 23:54
Ed草hk 發表於 7-5-2009 09:38 PM

睇到呢度我笑左
作者: Ed草hk    時間: 8-5-2009 00:21
我唔係吹水嫁!!!!!!
作者: leongkwam    時間: 12-5-2009 20:05
我唔係吹水嫁!!!!!!
Ed草hk 發表於 8-5-2009 00:21

冇人話你吹水=v=
作者: Ed草hk    時間: 12-5-2009 21:46
佢係youtube search 下10大worst guitar player
就有到\

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2