樂古Nakuz

標題: 香港公會逆轉局勢 收人!常ON,有品,合作 [打印本頁]

作者: waiyanlau    時間: 25-12-2010 09:57
標題: 香港公會逆轉局勢 收人!常ON,有品,合作

香港會逆轉局勢 收人!常ON,有品,合作 有意可度官網戰隊專區申請加入
官網戰隊搜尋香港=>名稱=>逆轉局勢=>申請加入
戰隊網址:www.avaonline.com.tw/clan/REVERSING
歡迎港澳新中老手玩家一起練習不同戰術合作
本會是一個香港人公會
收生條件:  
1. 有網上射擊遊戲的經驗﹗
2. 必須團隊合作﹗
3. 服從隊長及副隊長的命令﹗
4. 常上線,7日內不見人將會被踢除!
5.尊重他人
6.唔好串咀
7.需心智成熟
8.不得用外掛
本團不需出名,只想享受遊戲 !!
無分國藉、軍階、年齡,有意者,歡迎加入!
贏輸不緊要 , 最緊要開心 !!

公成員名單:
隊長:Oo海豹oO
副隊長: 雪夜l寒霜
副隊長:Forever卍樂
副隊長:暗黑屍神
副隊長: o0射手座0o
隊員:KaCoRe
      :屮殺得快屮
    :乂掠奪者乂
    :肥仔南
    :心碎了無痕乄
    :深田恭子
    :royyamid
      :零秒*絕殺  
    :VamPireX布丁
    :特務阿一
    :槍神007  
      :BB勝  
    :薩菲卍羅斯   
    :白玫瑰
    :戈狄C雲尼戈
    :天神地神   
    :暗黑突擊者  
    :旺角槍神  
    :夜月星塵  
    : LapABCD
      :KaJil鎮   
    :特務King
      :仇大鑫   
    :乂殘留遺影乂   
    :艾勞斯
    :精銳義久
    :冷酷克勞德   
    :大大鑊  
    :我朋友是大口狗
    :神之矢   
    :凸幻影
    :吉村理代子
    :風中影   
    :錯不乂在我  
    :練習者
    :萊洛德
作者: killer123456789    時間: 26-12-2010 20:42
車,你同你d隊友冇咩品,重話有品先入得.廢話,團長9踢有理據ge人.大家唔好入e個冇品團
作者: waiyanlau    時間: 27-12-2010 17:12
車,你同你d隊友冇咩品,重話有品先入得.廢話,團長9踢有理據ge人.大家唔好入e個冇品團 ...
killer123456789 發表於 26-12-2010 20:42

邊個冇品你講..我踢佢..有時佢係團入面好好..但唔係團頻就唔知道..
作者: waiyanlau    時間: 27-12-2010 17:12
我點樣冇品先?你講呀?
作者: waiyanlau    時間: 27-12-2010 17:13
唔好屈我..我右唔會罵人右唔會走場..點冇品呀?
作者: waiyanlau    時間: 27-12-2010 17:23
唔通你係雪夜l寒霜?如果你係既話..我真係唔知俾咩反應你好..果次我睇住個個人冇殺人俾人殺左5次佢先殺一個..之後你係咁係到嘈...我話俾面我一次算計你係到發哂皮氣..你中串到同佢講"你副隊長都唔叫一聲呀!!"你要記得你個副隊長都係係到係咁問我我見係都做過下團長我先俾你做..你果日咁串..我先踢你..加上係個隊到唔可以和和氣氣嫁咩?我真係唔知你果D係咩有理據
作者: waiyanlau    時間: 27-12-2010 17:24
如果係咁我覺得你中冇品..俾人踢左中走黎呢到講我地?!
作者: killer123456789    時間: 27-12-2010 21:42
唔通你係雪夜l寒霜?如果你係既話..我真係唔知俾咩反應你好..果次我睇住個個人冇殺人俾人殺左5次佢先殺一個. ...
waiyanlau 發表於 27-12-2010 17:23

話你冇品就係冇品,睇d唔睇d
我打:「副隊長都唔叫聱.                (講笑)」
都唔知你睇咩,你有大近視????

重有係你地話拍野,拍野又殺咩鬼,殺左人有懲罰,好正常

好心提下你,你連貼
作者: waiyanlau    時間: 28-12-2010 01:15
話你冇品就係冇品,睇d唔睇d
我打:「副隊長都唔叫聱.                (講笑)」
都唔知你睇咩,你有大近 ...
killer123456789 發表於 27-12-2010 21:42

你話咩就係咩?!你咁神@@咁我講你on9咁你右係唔係on9呀?@@
如果只係我一個睇到可能係我大近視..但唔係我一個睇到..你唔好係到嘈啦..你咁樣咪重冇品!!
如果呢d咁小既事你下下都話要懲罰的話 我覺得你都俾人懲罰唔小囉..
小心你說話呀..我可以告你嫁..
你算啦...你係到嘈右唔會傷到我...
作者: killer123456789    時間: 28-12-2010 08:50
你話咩就係咩?!你咁神@@咁我講你on9咁你右係唔係on9呀?@@
如果只係我一個睇到可能係我大近視..但唔係我一 ...
waiyanlau 發表於 28-12-2010 01:15

咁我想問,你用邊條法例告我?           煽動及顛覆裂國家罪名?
重有你係唔係都用粗俗ge言語發表你ge思想.咁會現得你個人粗魯.
作者: waiyanlau    時間: 28-12-2010 09:23
咁我想問,你用邊條法例告我?           煽動及顛覆裂國家罪名?
重有你係唔係都用粗俗ge言語發表你ge思想. ...
killer123456789 發表於 28-12-2010 08:50

唔好意思你睇清楚d我係叫係小心逆話如果唔係我可以告你..我唔係講你話緊我既野去告你..我怕你嬲d過頭講錯野就唔好啦..到時玩game變左上庭喔..呵呵..加上粗俗係冇罪嫁..現我我粗魯點右點呀?好過d人串串供俾人踢左仲走黎嘈啦...冇品
你都未答到我之前個問題呀..我點冇品呀?你徊d咩呀?(你話係就係?問非所答..
作者: killer123456789    時間: 28-12-2010 10:08
冇.你話咁粗魯,第時有家庭暴力就係e 種人做成
作者: waiyanlau    時間: 28-12-2010 11:29
冇.你話咁粗魯,第時有家庭暴力就係e 種人做成
killer123456789 發表於 28-12-2010 10:08

你真係好野啦...唔夠講要講其他野?你話係唔係你冇品先?你中要我我家庭..你真係好冇品..我踢你係岩嫁..加上粗俗唔一定你爆力既..你念清潔d先好講啦
作者: killer123456789    時間: 28-12-2010 12:17
你真係好野啦...唔夠講要講其他野?你話係唔係你冇品先?你中要我我家庭..你真係好冇品..我踢你係岩嫁..加上 ...
waiyanlau 發表於 28-12-2010 11:29

第時!!即係將來,咁會變嫁!!!!!
作者: killer123456789    時間: 28-12-2010 12:17
killer123456789 發表於 28-12-2010 12:17

你打錯字~
作者: waiyanlau    時間: 28-12-2010 12:35
killer123456789 發表於 28-12-2010 12:17

算啦你..你係到嘈右有咩意思呀?右關第時咩事呀?你離哂題啦..打錯字係好正常嫁喳..你唔係咁都覺得出奇呀?
作者: killer123456789    時間: 28-12-2010 13:50
算啦你..你係到嘈右有咩意思呀?右關第時咩事呀?你離哂題啦..打錯字係好正常嫁喳..你唔係咁都覺得出奇呀? ...
waiyanlau 發表於 28-12-2010 12:35

講道理唔係嘈,打錯字係好出奇
作者: waiyanlau    時間: 28-12-2010 14:56
講道理唔係嘈,打錯字係好出奇
killer123456789 發表於 28-12-2010 13:50

你呢d算講咩道理呀?講我家庭要講道理?講我打錯字叫講道理?打錯字你到咁出奇睇你都唔會成熟得去邊...講道理係咩你都未知啦,我唔知你自己覺得咁係好好玩定係覺得可以正到我好火,玩game你都可以玩到咁..唉..你跟本就係係到揾野黎搞..
作者: killer123456789    時間: 28-12-2010 15:54
你呢d算講咩道理呀?講我家庭要講道理?講我打錯字叫講道理?打錯字你到咁出奇睇你都唔會成熟得去邊...講道理 ...
waiyanlau 發表於 28-12-2010 14:56

咁你姐係係到嘈
作者: waiyanlau    時間: 28-12-2010 16:00
好野波...你係到搞我po嘈我但你話我係到嘈?你係唔係分唔清潔邊個係到揾野黎講先呀?
作者: killer123456789    時間: 28-12-2010 16:19
好野波...你係到搞我po嘈我但你話我係到嘈?你係唔係分唔清潔邊個係到揾野黎講先呀? ...
waiyanlau 發表於 28-12-2010 16:00

第一:多謝.
第二:我係同你理論,講左咁多次你都收唔到.
第三:搵野黎講係深田同007
作者: waiyanlau    時間: 28-12-2010 17:30
第一:多謝.
第二:我係同你理論,講左咁多次你都收唔到.
第三:搵野黎講係深田同007 ...
killer123456789 發表於 28-12-2010 16:19

多咩謝?我唔洗你多謝,咁你講下你果d係咩道理呀?!你講哂我家庭波..呢d係道理咩?007俾我踢左,深田差唔多冇出過聱係你一直係到講..中之..我e家只係覺得你冇品..007果個人一直係咁殺我唔係立刻上踢佢咩?
你係覺得佢冇品你咪去揾佢地嘈囉!!你係到嘈我po做咩?你覺得你咁樣好有品咩?
作者: killer123456789    時間: 28-12-2010 17:49
多咩謝?我唔洗你多謝,咁你講下你果d係咩道理呀?!你講哂我家庭波..呢d係道理咩?007俾我踢左,深田差唔多冇出 ...
waiyanlau 發表於 28-12-2010 17:30

你話我好ya波,我重唔多謝你?
你結左婚?唔係點會有家庭.你踢007係為自己ge利益.我係到post係因為唔想其他玩家好次我咁有理都比人踢出團,唔想佢地行錯路
作者: waiyanlau    時間: 28-12-2010 19:01
你話我好ya波,我重唔多謝你?
你結左婚?唔係點會有家庭.你踢007係為自己ge利益.我係到post係因為唔想其他 ...
killer123456789 發表於 28-12-2010 17:49

都唔洗你多謝啦..
你冇家庭嫁咩?你係孤兒?家庭既定義你知唔知係咩嫁?我踢007有咩利益可得呀?唔想人行錯路?!咁你咪好偉大?!我團有92人啦..你有咁既力量你咪叫人唔好入叫人退隊囉..唔知點解你俾我踢左之後個團d人開心好多..合作好多..可能係冇左你呢d冇品右無理除鬧既人,所以多人入左,大家都開心左..
作者: killer123456789    時間: 28-12-2010 21:43
都唔洗你多謝啦..
你冇家庭嫁咩?你係孤兒?家庭既定義你知唔知係咩嫁?我踢007有咩利益可得呀?唔想人行錯路? ...
waiyanlau 發表於 28-12-2010 19:01

第一:你岐視d孤兒.
第二:我知
第三:你踢007係因為佢殺左你5次(你自己打,我冇屈你)
第四:我唔偉大,你唔怕死?
第五:你e加話:「你有咁既力量你咪叫人唔好入叫人退隊囉」咁你又挑起野黎講又咁串
第六:你用錯字唔係無理,你有冇理都踢嫁la.
第七:我冇打算知你個團發生咩事,我想問fover樂係邊
作者: waiyanlau    時間: 29-12-2010 00:02
@@我冇岐視孤兒"我係問你係孤兒?"
你知係就唔會問"我結左婚?"啦..家庭個個人都有嫁啦
咁有咩利益可得呀?你都未講到波!!佢係明玩野既我就踢嫁啦..
我怕咩死呀?!無啦啦怕咩呀?人點都會死嫁啦!!
咁你串先我點解唔可以串呢?加上我唔係串係你自己講唔想人行錯路我地個團冇品,咁我咪講俾你知道等你清楚d你有能力你咪做囉,我右唔會阻你..不過我都係講個句你真係冇品
如果有冇理既人我都踢我個團e家就唔會去到100人咁多啦...我踢過二個人喳..我唔係d無啦啦去踢人嫁!!只你係地二個^^
我唔係要你咩我個團發生咩事呀,你咁串中想我話你知呀?@@不過我都會講俾你知既...退左團唔知去左邊...睇佢都係你d fd啦..唉..
作者: keroro18    時間: 29-12-2010 07:54
吾路過,想話你收皮
作者: waiyanlau    時間: 29-12-2010 10:33
吾路過,想話你收皮
keroro18 發表於 29-12-2010 07:54

你講邊個呀?!
作者: keroro18    時間: 29-12-2010 18:37
睇字la 鳩佬
路過!!!!
kai子
作者: waiyanlau    時間: 29-12-2010 21:35
睇字la 鳩佬
路過!!!!
kai子
keroro18 發表於 29-12-2010 18:37

你路過都咁多野講既@@
作者: keroro18    時間: 1-1-2011 16:34
唔比咩?
死雜種
作者: keroro18    時間: 6-1-2011 20:10
啞撚左呀?死雜種
之前唔係成日同killer123456789嘈咩?戇鳩仔
你成熟?我超~你咁樣係到嘈撚住曬,你會成熟,我比個頭你比你坐
作者: killer123456789    時間: 6-1-2011 20:11
呵~都有人睇唔過你ge行為la
作者: 迪仔XD    時間: 6-1-2011 21:19
唔好變罵戰==
作者: keroro18    時間: 7-1-2011 16:40
唔好變罵戰==
迪仔XD 發表於 6-1-2011 21:19

你最好咪撚嘈,唔係,你都一齊係到嘈.你話條死雜種ge行為係咪令人髮指?
作者: 迪仔XD    時間: 7-1-2011 19:47
你最好咪撚嘈,唔係,你都一齊係到嘈.你話條死雜種ge行為係咪令人髮指? ...
keroro18 發表於 7-1-2011 16:40

你邊位啊.小朋友.讀完書未啊下.我叫你地唔好罵.你爆咩粗罵我啊.我同你講啊.唔係個個都咁好老脾架.句句加個粗口好威威?你呢D咁既行為唔好係我面前做啊
作者: 迪仔XD    時間: 7-1-2011 20:04
多咩謝?我唔洗你多謝,咁你講下你果d係咩道理呀?!你講哂我家庭波..呢d係道理咩?007俾我踢左,深田差唔多冇出 ...
waiyanlau 發表於 28-12-2010 17:30

(已澄清)
作者: killer123456789    時間: 7-1-2011 21:22
個keroro18你分身?唔係以為開分身爆粗冇人知.我同你講.如果比我知道你開分身咁樣爆粗既話.都係果句...小 ...
迪仔XD 發表於 7-1-2011 20:04

喂,你講還講,唔好比d莫須有我.你唔係真係以為咩18係我分身?你諗下la ava foever樂
作者: keroro18    時間: 7-1-2011 21:46
咩事呀killer?
作者: 迪仔XD    時間: 7-1-2011 22:15
咩事呀killer?
keroro18 發表於 7-1-2011 21:46

仲有啊.我同你講啊.你唔好以為句句加粗口好型啊
作者: keroro18    時間: 8-1-2011 08:43
killer你叫我?  
你唔抵得我有有爆粗你冇得爆?定係你都唔識爆
作者: keroro18    時間: 8-1-2011 08:45
你邊位啊.小朋友.讀完書未啊下.我叫你地唔好罵.你爆咩粗罵我啊.我同你講啊.唔係個個都咁好老脾架.句 ...
迪仔XD 發表於 7-1-2011 19:47

吹咩?你叫我小朋友?你老幾呀,鳩佬
唔好老脾咁點?殺左我?好笑
作者: 迪仔XD    時間: 8-1-2011 11:49
啞撚左呀?死雜種
之前唔係成日同killer123456789嘈咩?戇鳩仔
成熟?我超~你咁樣係到嘈撚住曬,你會成熟,我 ...
keroro18 發表於 6-1-2011 20:10

就算人地唔成熟.你有咩資格話佢.你好成熟?你字字加句粗口.唔見得你好成熟囉.你呢d咁既社會敗類.連幼稚園果d都成熟過你啦.同我講成熟?
作者: 迪仔XD    時間: 8-1-2011 11:51
吹咩?你叫我小朋友?你老幾呀,鳩佬
唔好老脾咁點?殺左我?好笑
keroro18 發表於 8-1-2011 08:45

我又唔會殺你既...我最多笑你姐.小朋友.睇你打字都係用手寫板架啦.唉~/口\
作者: keroro18    時間: 8-1-2011 13:07
就算人地唔成熟.你有咩資格話佢.你好成熟?你字字加句粗口.唔見得你好成熟囉.你呢d咁既社會敗類.連幼 ...
迪仔XD 發表於 8-1-2011 11:49

我鐘e加粗口,吹咩?
你估我用手寫?咁你估錯曬@@,傻仔
社會敗類?你用咩黎定?
你唔好插開話題,我問你老幾呀!鳩佬
作者: killer123456789    時間: 8-1-2011 13:14

keroro你係forever樂?
你又係比人踢出團?
你要文雅d ge粗口[對待]佢
作者: waiyanlau    時間: 2-2-2011 02:50
keroro你係forever樂?
你又係比人踢出團?
你要文雅d ge粗口[對待]佢
killer123456789 發表於 8-1-2011 13:14

你無唔無聊D呀
作者: 新手勿電    時間: 15-5-2015 14:52
killer你叫我?  
你唔抵得我有有爆粗你冇得爆?定係你都唔識爆
keroro18 發表於 8-1-2011 08:43

我唔係唔識爆
我係唔抵得你有得爆粗我又冇得爆

不過版主哥 e加明係唔抵得你有得爆粗

2.粗言穢語  (包括粗口同音字)
3.人身攻擊或侮辱其他會員,發起或參與罵戰

每個扣50樂點
你再爆 我再扣

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2