樂古Nakuz

標題: 投資股票第一次賺左幾多$? [打印本頁]

作者: Kelly0728    時間: 19-7-2011 00:49
標題: 投資股票第一次賺左幾多$?
我第一次賺果時就賺左萬3蚊, 不過之後就做左大閘蟹足足半年{:14_713:}
你地呢?
作者: 生化飯團    時間: 19-7-2011 00:57
兩千左右咋
我係d執少少就走人個種
作者: Kelly0728    時間: 19-7-2011 01:02
執兩千幾蚊就沽? 會唔會又少左d?
作者: 生化飯團    時間: 19-7-2011 01:06
執兩千幾蚊就沽? 會唔會又少左d?
Kelly0728 發表於 19-7-2011 01:02

但起碼唔洗慢慢等丫嘛,一陣隨時因為太貪心搞到又跌返
btw你平時點check股票架?我返工時間唔得閒成日上網:L
作者: Kelly0728    時間: 19-7-2011 01:11
咁你都岩, 賺多賺少, 都係賺
用部htc sensation黎check囉, 入好晒d股票, 一按update就ok
作者: 生化飯團    時間: 19-7-2011 01:14
咁你都岩, 賺多賺少, 都係賺
用部htc sensation黎check囉, 入好晒d股票, 一按update就ok ...
Kelly0728 發表於 19-7-2011 01:11

我個部老爺機冇呢d功能呀
你呢部好冇用架?我有d同事都係用手機check,見到好似都幾方便咁
作者: Kelly0728    時間: 19-7-2011 01:23
你都識話老爺機, 買過部新架啦~哈哈
梗係覺得好用先會買啦
4.3吋qhd mon配1.2ghz雙核, 加埋htc sense簡直一流~{:14_701:}
作者: 生化飯團    時間: 19-7-2011 01:27
你都識話老爺機, 買過部新架啦~哈哈
梗係覺得好用先會買啦
4.3吋qhd mon配1.2ghz雙核, 加埋htc sense簡直一 ...
Kelly0728 發表於 19-7-2011 01:23

htc sense其實係咩黎?之前間唔中都聽人講呢個名
作者: Kelly0728    時間: 19-7-2011 01:36
htc sense有好多功能, 不過sensation果個係新版sense, 多左個靚靚天氣動畫, 立體轉頁效果同新既鎖屏畫面, 可以比你放小工具落去.
但舊sense果d功能都有留係度, 例如friendstream (可以一按即更新&睇晒幾個社交網既消息)
我就覺得非常好用.
作者: 生化飯團    時間: 19-7-2011 01:38
htc sense有好多功能, 不過sensation果個係新版sense, 多左個靚靚天氣動畫, 立體轉頁效果同新既鎖屏畫面,  ...
Kelly0728 發表於 19-7-2011 01:36

好似幾得意咁喎,其他機都唔見有呢d咁既:o
作者: swc    時間: 24-9-2011 04:51
投資好多樣野>_<
第一次應該係執幾百蚊
不過有15%左右

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2