樂古Nakuz

標題: 平放50弓手AC(秋葉原) $200-$300即放!!價錢可議!!!!!!!面交!!! [打印本頁]

作者: rene1998    時間: 29-8-2011 12:40
標題: 平放50弓手AC(秋葉原) $200-$300即放!!價錢可議!!!!!!!面交!!!

$200-$300即放 面交!!!面交!!!面交!!!

$200-$300:50LV弩 煉獄之火+5($60)
50LV橙裝全套+5($150,每件$30)
50LV藍字寵+2個裝備($20)
弓手最強點技($10)
3個裝扮飾物($20)
AC裏有24金($15)
50LV弓手($15)
其他物件($10)
AC裏有1個8LV陰陽師(霜之森)(因太廢,所以送比你^^)
總金額=$300
($200-$300即放)

如有問題/有意者,+我MSN詳談: reneau1998@gmail.com

最後一句,價錢可議!!!!!!!價錢可議!!!!!!!價錢可議!!!!!!!價錢可議!!!!!!!價錢可議!!!!!!!價錢可議!!!!!!!價錢可議!!!!!!!只救早日放出AC!只救早日放出AC!只救早日放出AC!只救早日放出AC!只救早日放出AC!

作者: rene1998    時間: 29-8-2011 15:19
價錢可議!!!!!!!
作者: rene1998    時間: 29-8-2011 15:19
價錢可議!!!!!!!
作者: jackytam9159    時間: 29-8-2011 23:23
no   la  me  50lv  jor   la
作者: rene1998    時間: 31-8-2011 10:18
價錢可議!!!!!!!
作者: 小朋友    時間: 31-8-2011 14:19
你d技點咁怪既 物爆又+幻化..
又唔+重炮個d 咁得意@@
作者: rene1998    時間: 31-8-2011 19:04
回復 6# 小朋友
我覺得係最好LOR,你係唔係買AC?你可以收洗技水洗過咪得lor,我個ac有24金,一定買到洗技水
作者: rene1998    時間: 31-8-2011 19:06
回復 6# 小朋友 我唔明+物爆又唔+得幻化lor,幻化係變身來的==
作者: rene1998    時間: 2-9-2011 18:23
價錢可議!!!!!!!只救早日放出AC!
作者: rene1998    時間: 4-9-2011 11:00
價錢可議!!!!!!!面交!!!
作者: rene1998    時間: 5-9-2011 19:41
push!!!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2