樂古Nakuz

標題: sd冇了 所以我決定 [打印本頁]

作者: 大家哥05    時間: 31-5-2015 15:46
標題: sd冇了 所以我決定
公開哂所有玩家輸比我ge圖片

紅星
馬克斯
[img][/img]
jiahao
[img][/img]
kirby做功課
[img][/img]
xxx然xxx
[img][/img]
x亞明x
[img][/img]
乂乂囧神乂乂
[img][/img]
乂尐熙
[img][/img]
乂皇魂乂
[img][/img]
占美XLOK
[img][/img]
怪盜基德
[img][/img]
拿殊
[img][/img]
狼人QQ
[img][/img]
叢林獵手
[img][/img]
魔神乂牙琪
[img][/img]

校級
uioprt
[img][/img]
0okit19o0
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
Cas00
[img][/img]
Celestian
[img][/img]
cyLo
[img][/img]
davidleo
[img][/img]
jcpow
[img][/img]
kaho1121
[img][/img]
leon0822
[img][/img]
zeromc
[img][/img]
lomanhim
[img][/img]
master01
[img][/img]
siu吉吉
[img][/img]
slave012
[img][/img]
tony0308
[img][/img]
zhaoyun
[img][/img]
不孕不育
[img][/img]
更木劍八鬼神
[img][/img]
囧騎士囧
[img][/img]
恆生指數
[img][/img]
祈集
[img][/img]
家堯仔
[img][/img]
**達人之9偉
[img][/img]
雪白劍玲
[img][/img]
嵐芽
[img][/img]
舒文
[img][/img]
聰哥
[img][/img]
onlytomw
[img][/img]
天人z
[img][/img]
最強之斬擊
[img][/img]
黃金小太陽
[img][/img]
作者: ken88623    時間: 31-5-2015 16:07
SD就快汁 所以我再次決定...........................................................
公開多一次................................................................

大家哥輸比我自彈既影片

[youtube]qGTL9D5uCB4[/youtube]
作者: akb4876    時間: 31-5-2015 16:31
其實你會唔會同台灣割死左個女仔果個台仔一樣遲啲會周圍斬人?
成日只係識影啲相比自己睇,以為人地會睇咩?
第日影都無得你影,真係諗起都覺得你好慘好陰公:'(
作者: mikeyboy    時間: 31-5-2015 16:35
SD冇了, 以後大家哥冇得再係SD自High, 那大家哥的人生又有什麼生存價值/意義??? ;P
作者: 亞瑟姆    時間: 31-5-2015 16:35
唔識你,但係覺得你有少少自大。
你真係勁又點,做到咁只會眨低自己既人格。
作者: 虎珀    時間: 31-5-2015 16:38
回復 5# 亞瑟姆

咩佢有人格咩?_?
作者: 聶羅阿瑪特    時間: 31-5-2015 16:40
SD就快汁 所以我再次決定...........................................................
公開多一次....... ...
ken88623 發表於 31-5-2015 16:07

原來哥個y字頭既係大家哥另一個ac黎......
見佢自爆仍然覺得好搞野XD
作者: 工口仔    時間: 31-5-2015 16:41
SD冇了, 以後大家哥冇得再係SD自High, 那大家哥的人生又有什麼生存價值/意義???  ...
mikeyboy 發表於 31-5-2015 16:35

說不定8月1新聞就係大家哥...八九八
作者: 虎珀    時間: 31-5-2015 16:41

回復 3# akb4876

你由得佢la,可憐下佢,佢除左派膠之外係冇生存意義,反正佢得番61日可以派,自己又講唔出邊個勁,同埋邊個係咁多個人認知中係勁,贏左推垃圾就係度自hi;P
作者: 亞瑟姆    時間: 31-5-2015 16:45
回復 6# 虎珀

呢層我就唔知,因為真係唔識佢Orz
作者: 大家哥05    時間: 31-5-2015 16:48
公開多一次....... ...
ken88623 發表於 31-5-2015 16:07

彈左唔計輸 我又貼贏你單挑圖 [img][/img]

解釋 xp獨立等如00jj  因為用相同樂古ac ken88623 po兩個sd ac ge野
[img][/img]

圖片自己放大佢 :(
作者: 最強的新手    時間: 31-5-2015 16:55
你就同SD一齊消失啦:lol:
作者: 大家哥05    時間: 31-5-2015 17:05
唔會  因為我係人類 sd係遊戲 sd會因開發商所有獲利考慮後會汁 但人類因遺傳約八十幾年而死亡
作者: 大家哥05    時間: 31-5-2015 17:07
回復  akb4876

你由得佢la,可憐下佢,佢除左派膠之外係冇生存意義,反正佢得番61日可以派,自己又 ...
虎珀 發表於 31-5-2015 16:41

話我贏左堆垃圾  你係冇品人  話哂所有輸比我ge玩家係垃圾 bad
作者: 虎珀    時間: 31-5-2015 17:34
回復 14# 大家哥05

唔?我有講錯?你唔係咁諗?我話係「堆」唔係「晒」,唔好扭曲我意思。係你所謂果堆相入面,極其量我,係「我」認為怪盜基德、uioprt、0okit19o0、雪白劍玲、嵐芽係勁之外我搵唔到重有邊個勁,係全SD咁多人,成上萬個人你俾我睇到ge只係贏左呢幾個勁同埋出名,所以?
   就算點冇品都好過你,起碼唔會好似你咁對戰彈GAME,冇遊戲精神。

btw我知我咁講我得罪好多人,SOR Orz
作者: 大家哥05    時間: 31-5-2015 17:59
回復  大家哥05

唔?我有講錯?你唔係咁諗?我話係「堆」唔係「晒」,唔好扭曲我意思。係你所謂果堆相 ...
虎珀 發表於 31-5-2015 17:34

見你道歉 證明你知錯就好了
作者: 虎珀    時間: 31-5-2015 18:08
回復 16# 大家哥05

唔?我係對你道歉咩?我係指我話得我講得果幾個係勁但冇指其他人係勁呢句道歉,對其他人道歉,唔包括非人類物種,e.g.狗
作者: mikeyboy    時間: 31-5-2015 18:08
btw我知我咁講我得罪好多人,SOR Orz
虎珀 發表於 31-5-2015 17:34

最大件事係你得罪左最唔知錯, 死不悔改又自大的大家哥...
畀人不停Ban Account但又死要面開無限個分身繼續噏廢話
作者: 虎珀    時間: 31-5-2015 18:10
回復 18# mikeyboy

佢不嬲玩精神分裂,開幾個AC係自己個post回覆自己
作者: 大家哥05    時間: 31-5-2015 18:14
回復  大家哥05

唔?我係對你道歉咩?我係指我話得我講得果幾個係勁但冇指其他人係勁呢句道歉,對其他 ...
虎珀 發表於 31-5-2015 18:08

我有話你對我道歉咩 我話見你知錯會道歉就好了ja
作者: 大家哥05    時間: 31-5-2015 18:15
最大件事係你得罪左最唔知錯, 死不悔改又自大的大家哥...
畀人不停Ban Account但又死要面開無限個分身繼 ...
mikeyboy 發表於 31-5-2015 18:08

因為d人冇品 唔比我公開大量高手輸比我大家哥呢個事實  唔想證明我勁 可能輸左樣衰 有d輸家係版主d朋友 所以唔公開
作者: billson    時間: 31-5-2015 18:40
因為d人冇品 唔比我公開大量高手輸比我大家哥呢個事實  唔想證明我勁 可能輸左樣衰 有d輸家係版主d ...
大家哥05 發表於 31-5-2015 18:15

都唔知你重覆POST左幾多次, 一直都無人承認過你勁,
係人都知有條友叫大家狗,成日對住d圖係到自HIGH, 又唔拍片
你分明就博出位引起罵戰,抖m等俾人插
其實你只係想要圖,咁就學下人改圖la
你個d對戰規則又係勁kai, 學下人玩jz la

ps: 如果我係版主早就封左你IP
作者: leunghoi80    時間: 31-5-2015 19:41
我想講你贏左果班人
好多都一早放左帳
真係吊你都曬氣
作者: UIOPRT    時間: 31-5-2015 19:52
回復 22# billson

你啊哥係版主呢:P
作者: billson    時間: 31-5-2015 20:11
回復  billson

你啊哥係版主呢
UIOPRT 發表於 31-5-2015 19:52

這不是重點,因為hill唔係成日online,  
我發現好多版主都刪過大家哥D帖

大家哥發D帖實在太低能,就好似同人講:
我跑歩比霍金快,所以我贏左偉大的科學家
作者: 漆彩原子彈    時間: 31-5-2015 20:44

單挑嬴咁多人又點姐,大家哥打街場4V4 /3V3咪又係廢
如果大家哥你想證明比人睇你係勁的話,不如參加今次高達黃昏的榮耀比賽證明下先啦,反正都係最後一次機會
作者: 天空的宣言    時間: 31-5-2015 20:47
回復 26# 漆彩原子彈

無記錯每次團戰,最快死果個係佢,同佢一組個D次次都打少個
作者: mikeyboy    時間: 31-5-2015 22:37
因為d人冇品 唔比我公開大量高手輸比我大家哥呢個事實  唔想證明我勁 可能輸左樣衰 有d輸家係版主d ...
大家哥05 發表於 31-5-2015 18:15

那你又好有品嗎? 一味唔檢討下自己就話人冇品...成個自閉仔..
就算你自吹打SD勁有鬼用? 就可以憑這技能過一生? 不過我覺得你最勁都係"彈機"
另外, "大家哥"係個冇品自High狂, 人見人憎呢個是Nakuz SD公開事實/秘密 :lol:
作者: 大家哥05    時間: 31-5-2015 23:35

好無聊 輸左比我就承認我勁啦  呢度大部份留過言ge都輸過比我。。。。 billson由其是係你呀 sevenhead 重係度串柒柒:lol:
作者: 虎珀    時間: 31-5-2015 23:45
唔唔唔,係呢隻GAME度唔係贏就係輸或者和,咁個個都係勁人:loveliness:
作者: 大家哥05    時間: 31-5-2015 23:46
billson 識你咁耐都冇送禮物比你tin   此j圖是我送你的  好好的慢慢j 訓番個好教
[img][/img]
作者: 大家哥05    時間: 31-5-2015 23:47
唔唔唔,係呢隻GAME度唔係贏就係輸或者和,咁個個都係勁人
虎珀 發表於 31-5-2015 23:45

你錯喇  係sd單挑入面  贏多輸0是大重點 這你要知
作者: 虎珀    時間: 31-5-2015 23:54
回復 32# 大家哥05

你錯la,如果計埋彈GAME係輸你係輸多贏少。
作者: 大家哥05    時間: 31-5-2015 23:56
我都冇錯到 係你自己唔留心睇我回復 我都講左彈game唔計
作者: 虎珀    時間: 31-5-2015 23:57
下只係得你自己話唔計
作者: 大家哥05    時間: 1-6-2015 00:02
這不是重點,因為hill唔係成日online,  
我發現好多版主都刪過大家哥D帖

大家哥發D帖實在太低能,就好似同 ...
billson 發表於 31-5-2015 20:11

再回應billson爸爸   我都唔洗博上位  sd界有邊個唔識我姐 係試下係樂古搜尋大家哥  有九十個post倒   重有 你個比喻錯左  霍金對腳有事 都行唔倒 跑唔倒  我跑步贏係正常  但你地唔同呀  你地成日拍片  證明都叫做有d實力啦   單挑輸左比我  重要比我炒30:15 其實可以證明倒我勁過你地的
作者: 虎珀    時間: 1-6-2015 00:06

人地拍片係證明自己係其中一個原因係堂堂正正咁打,邊好似你咁打到淆拍片,同埋由頭到尾都無人認同過你係勁,又唔肯拍片,自己部電腦拍唔到米去網吧拍lo,就算billson lag機都拍,你點解唔拍?既然你講到自己咁光明正大,咁光彩米拍片lo。咁勁咁光彩一定有好多人支持你wo,果D人係邊?
作者: 大家哥05    時間: 1-6-2015 00:13
如今這算什麼
[img][/img]
[img][/img]
我是否非他不嫁
作者: 虎珀    時間: 1-6-2015 00:15
billson表明自己好lag機,你贏左個傷殘ge敵人就話自己勁?反而係billson禁lag機你都只係30:15會唔會太廢?
作者: 虎珀    時間: 1-6-2015 00:17
唉成上萬個玩家只得一個人認為你係勁
作者: 大家哥05    時間: 1-6-2015 00:21
如今這又再算是什麼
[img][/img]
我是否又再次非他不嫁

唔通我lag又同你地講咩   唔同我勁又要同你地講咩 緊係出圖證明ga啦=,= 你好無聊   第二個喇 今次你可以點駁:(
作者: mikeyboy    時間: 1-6-2015 00:24
既然智障到要Cap圖自戀...
有種就報名上高達黃昏的榮耀啦
作者: 虎珀    時間: 1-6-2015 00:25
你都冇留心,我都講左圖片冇能力證明你係勁
一個人自己最冇資格話自己係勁,係唔係勁係要人地評論,片呢?開掛或者開工作管理員彈GAME驚俾人知自己廢:(?
作者: 大家哥05    時間: 1-6-2015 00:26
既然智障到要Cap圖自戀...
有種就報名上高達黃昏的榮耀啦
mikeyboy 發表於 1-6-2015 00:24

果日我會親身到場悄悄地睇下你班手下敗將應戰  本人表示低調
作者: 虎珀    時間: 1-6-2015 00:28
回復 41# 大家哥05

唔,帖子4個,有咩證明唔係你自己開分身讚自己?你個強項明明係自己開分身再覆自己個post
作者: 大家哥06    時間: 1-6-2015 00:28
你都冇留心,我都講左圖片冇能力證明你係勁
一個人自己最冇資格話自己係勁,係唔係勁係要人地評論,片呢?開 ...
虎珀 發表於 1-6-2015 00:25

你又唔留心 本人一早表示左唔拍片原因啦  因為lag呀嗎  本身已經lag 你會說換電腦  但係為左就汁ge game去換電腦我又覺得唔值lor    圖片證明唔倒我勁 但有人承認我勁 係咪已經打破左你個pOiNt
作者: 虎珀    時間: 1-6-2015 00:32
你又唔留心,我冇叫你換電腦而係搵電腦拍:( 淆去網吧?
俾你打破point又點話?你放左成堆相,由開服玩到衣家有幾多人讚你?
作者: 大家哥06    時間: 1-6-2015 00:33
回復  大家哥05

唔,帖子4個,有咩證明唔係你自己開分身讚自己?你個強項明明係自己開分身再覆自己個 ...
虎珀 發表於 1-6-2015 00:28

咁呀 我試下證明啦  你睇下讚我單挑聖手果個人 樂古ac level  重有佢圖像就係佢sd 正身ac了 咁又問番你有乜證明我係開分身自己讚自己呢
作者: billson    時間: 1-6-2015 00:35
再回應billson爸爸   我都唔洗博上位  sd界有邊個唔識我姐 係試下係樂古搜尋大家哥  有九十個post倒 ...
大家哥05 發表於 1-6-2015 00:02

笑鳥,你同個uk delay友鬥sp,我出sp delay2-3s都打中你, 會唔會廢左d
仲有我個場分明讓你,見你一開始用道具我己經唔想玩,
一想就知, 正常對決 點會打到30分咁多
當時我同呀嗎吹水, 都廢事同你認真, 講真同你玩好無聊
贏左我又點, 無人會覺得你勁, 只會看到很多反對
贏左個未認真+唔識玩正義的我,就以為自己好勁, 渣渣!
你講到自己咁勁,去參加sd最後個比賽lo, 問題係你連隊友都無
sd的一生一直受人孤立, 真是可憐:dizzy:
作者: 虎珀    時間: 1-6-2015 00:36
係,我冇能力證明,咁你有能力證明自己冇開掛對戰?
作者: 大家哥05    時間: 1-6-2015 00:36
你又唔留心,我冇叫你換電腦而係搵電腦拍 淆去網吧?
俾你打破point又點話?你放左成堆相,由開服玩到衣家 ...
虎珀 發表於 1-6-2015 00:32

你又唔留心喇  我只係假設問題 換電腦成本大    又何況去網吧又要消費呢  又有成本了  為左拍片證明自己勁而製造成本? 我又唔覺得係值得了
作者: 虎珀    時間: 1-6-2015 00:39
回復 49# billson

所以米話佢贏左個傷殘ge敵人就話自己勁?反而係你禁lag機佢都只係30:15會唔會太廢?
作者: 大家哥05    時間: 1-6-2015 00:39
係,我冇能力證明,咁你有能力證明自己冇開掛對戰?
虎珀 發表於 1-6-2015 00:36

你欠缺了正常思維  sd對戰係開唔倒掛的 開左對家會出現類似xxxxxxxxx(玩家名)在不正常遊戲情況 要結束遊戲等 我又沒比人cap類似圖 同埋你見我未被因掛而封號 重未比人封號就知冇用掛啦
作者: 虎珀    時間: 1-6-2015 00:42
如果照你咁講咩都要成本你屋企打機之後要係隻game度證明自己勁都要俾電費,米又係要成本,咁都係唔值wo
作者: 大家哥06    時間: 1-6-2015 00:42
笑鳥,你同個uk delay友鬥sp,我出sp delay2-3s都打中你, 會唔會廢左d
仲有我個場分明讓你,見你一開始用道 ...
billson 發表於 1-6-2015 00:35

唔好試圖捉我心理喇 手下敗卒 等我解釋下啦 我本身機都有少少lag  你唔識用正義但係我冇迫你 係你自己用正義   你自己lag 我冇迫你 係你自己按f5比我開9你波之嗎 雙方f5 準備作戰  這場遊戲就成立ga喇 (除左彈game) 同你打到完場 以我實力30:15炒兩倍分數其實念落幾合理的...
作者: 大家哥06    時間: 1-6-2015 00:44
如果照你咁講咩都要成本你屋企打機之後要係隻game度證明自己勁都要俾電費,米又係要成本,咁都係唔值wo ...
虎珀 發表於 1-6-2015 00:42

你又唔用正常思維... 電費唔係我交的   每月比同樣的家用  家用包的 假設每月我比1000家用  出去網吧 再假設10蚊 總成本就係1000+10=1010了 明嗎

不過你都冇正常思維 成個弱智又應該唔會明
作者: 虎珀    時間: 1-6-2015 00:47

你欠缺了正常思維,SD對戰係開到掛,只係用果陣ge時間問題,只要你用得出神入化就可以防止「開左對家會出現類似xxxxxxxxx(玩家名)在不正常遊戲情況 要結束遊戲等」,解決左何來又俾人cap圖?GM不嬲出名「叫你用心等待,已經俾工作人員處理」。「同埋你見我未被因掛而封號 重未比人封號就知冇用掛啦」呢句野成立咩?之前果幾年成日有人係大將戰開掛,咁多人告上俾gm米又係拖左成年先處理。
作者: 大家哥06    時間: 1-6-2015 00:52

邊個電用掛係對戰果到可以防止「開左對家會出現類似xxxxxxxxx(玩家名)在不正常遊戲情況 要結束遊戲等」 你用過掛你又知?  以我所知 用掛係會出現類似xxxxxxxxx(玩家名)在不正常遊戲情況 要結束遊戲等

你又唔用正常思維  因為我冇比人封sd ac就證明我冇用掛啦 同埋要用正常思維念 係sd對戰玩家是不會用外~掛的   輸比人就話人是掛又係唔岩的 同埋要學習反思點解會輸比大家哥 係咪大家哥係勁人黎ga 呢種心態才可行
作者: bevisyin    時間: 1-6-2015 00:55
一部age-2夠做打柒大家狗啦
作者: 大家哥06    時間: 1-6-2015 00:56
一部age-2夠做打柒大家狗啦
bevisyin 發表於 1-6-2015 00:55

幾隻字都可以ko你   空口講白話
作者: UIOPRT    時間: 1-6-2015 00:59
回復 51# 大家哥05

diu, 成本, 你悟係有8萬咩

你悟係炒股票咩? 唔係20歲退休咩?
i-one 10蚊一粒鐘應該粹料里嘅姐, 有米仔
作者: 虎珀    時間: 1-6-2015 01:01
回復 58# 大家哥06

唉你自己中途棄SD又點會知?好明顯自己被人開過加速或外掛黎屈過lo,
你又唔用正常思維 ,因為你冇比人封sd ac就證明GM冇理啦。同埋要用正常思維念,係sd對戰玩家是會用外~掛的,有人開掛對戰但拖左兩年先封(冇記錯係路人黎),果陣D post 大部分都講佢,相同片都有但米又係拖。
唔夠人打就彈GAME又係唔岩的,同埋要學習反思點解會輸佢要彈GAME,係咪因為佢淆,輸唔起,呢種心態才可行
作者: billson    時間: 1-6-2015 01:01
搞咁耐都係想証明自己勁,但郤沒有人認同, 真是可悲
然而我拍了一段片,就成為了風車帝
你同風車帝鬥正義,同delay友鬥sp鬥r
贏左就話自己勁好多,咁同霍金鬥跑歩有咩分別,我連正義改左sp都唔知
加上你咁樣post人地圖,再話人好賤格lo
你唔專重人,人地都唔會專重你
大把人勁過你, 你唔好以為網絡虚擬世界就可以亂up
根據研究,你係網上打d咩,你就會有同樣的感受
eg.係fb打我好黑仔,你之後一直都會覺得好黑仔
你係nakuz繼續係咁,你的人生一定好有問題
作者: bevisyin    時間: 1-6-2015 01:01
幾隻字都可以ko你   空口講白話
大家哥06 發表於 1-6-2015 00:56

KO我~哈哈
你邊次串win我呀? 你打J打上腦;P
作者: 大家哥06    時間: 1-6-2015 01:04
回復  大家哥05

diu, 成本, 你悟係有8萬咩

你悟係炒股票咩? 唔係20歲退休咩?
i-one 10蚊一粒鐘應該粹料 ...
UIOPRT 發表於 1-6-2015 00:59

係有8萬  但用係一隻就汁ge game到又真係唔值 就好似念汁前買點數
作者: 大家哥06    時間: 1-6-2015 01:06
回復  大家哥06

唉你自己中途棄SD又點會知?好明顯自己被人開過加速或外掛黎屈過lo,
你又唔用正常思 ...
虎珀 發表於 1-6-2015 01:01

你又唔用正常思維喇 冇人cap倒我不正常遊戲情境訊息圖證明我冇用掛啦....  同埋要用正常思維念 彈game其實係因為小護士 令我不能反敗為勝:( 可能佢很愛我所以成日搵我啦   同埋贏咁多人and比人讚係單挑聖手就要考慮我應該是一個單挑高手了
作者: bevisyin    時間: 1-6-2015 01:07
係有8萬  但用係一隻就汁ge game到又真係唔值 就好似念汁前買點數
大家哥06 發表於 1-6-2015 01:04

汁你老母 (執)你唔係唔識打呀
執=土+戈4
作者: 大家哥06    時間: 1-6-2015 01:07
KO我~哈哈
你邊次串win我呀? 你打J打上腦
bevisyin 發表於 1-6-2015 01:01

贏ed
作者: 大家哥06    時間: 1-6-2015 01:08
搞咁耐都係想証明自己勁,但郤沒有人認同, 真是可悲
然而我拍了一段片,就成為了風車帝
你同風車帝鬥正義,同d ...
billson 發表於 1-6-2015 01:01

竟然你承認輸左比我 我都無謂再串一個手下敗卒了 :) 其實都唔知點解要串我 迫我po贏你圖 囧 自作自受@_@  你話冇人承認我勁 你應該睇睇第四頁的回復了 被人讚單挑聖手 又比人給正評
作者: 大家哥07    時間: 1-6-2015 01:12
汁你老母 (執)你唔係唔識打呀
執=土+戈4
bevisyin 發表於 1-6-2015 01:07

唔係唔識打 因為方便 同埋在大前題我假設你地有正常智慧睇得明  估唔到你就咁執著係呢d位 @@
作者: 虎珀    時間: 1-6-2015 01:14
回復 66# 大家哥06

你唔好扮LA,出左果句野之後開掛果條友就會彈GAME,果陣時成日都見到,你開左關得切米唔會彈果句野,冇出現果句野米唔彈,咁人地米冇得CAP圖LO
你米繼續吹小護士~
作者: 虎珀    時間: 1-6-2015 01:16
開服到衣家先俾幾丁友讚,重好意思講:(
作者: 大家哥07    時間: 1-6-2015 01:20
有矛盾位 (假設)你講ge野係岩開左刪得切唔會彈果舊野   開左又同時刪番 咁樣算唔算開掛=,= 開黎有乜意思 同埋好似係一開就彈 唔會比時間你刪番的 你有冇常識@_@ 我唔用掛都知道了  冇呀 我po幾丁友讚我只係想打破你地話冇人承認我係勁呢個point之嗎  打破成功了
作者: billson    時間: 1-6-2015 01:21
竟然你承認輸左比我 我都無謂再串一個手下敗卒了  其實都唔知點解要串我 迫我po贏你圖 囧 自作自 ...
大家哥06 發表於 1-6-2015 01:08

輸一場又點,反正我讓你, 我都唔注重輸贏
你po圖又點,係人都知我 uk lag機
我唔係串你,係希望你唔好再咁低能,成個小學雞咁
你係網上習慣咁低能,現實都會開始同化,
當你以為網上虚擬野可以亂黎,你可能現實中早已同化了
你的人品如何,你的人生也必如何
作者: 大家哥07    時間: 1-6-2015 01:23

人生? 已贏在起跑線 20歲前草夠8萬  現在20歲 八萬幾  有品? 係呀我有品 因為人生已贏在起跑線上     我要學爸爸 我要似爸爸 重會買送乜都識ga 我愛我爸爸
作者: bevisyin    時間: 1-6-2015 01:37
唔係唔識打 因為方便 同埋在大前題我假設你地有正常智慧睇得明  估唔到你就咁執著係呢d位 @@ ...
大家哥07 發表於 1-6-2015 01:12

方便~5P字係D傻仔/MK先用
你咪用囉 我就唔會用啦
作者: 大家哥08    時間: 1-6-2015 11:15
禾廢事理梨 開工去

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2