樂古Nakuz

標題: 商一舉世無商也可以友誼永固 [打印本頁]

作者: 沖天~    時間: 1-6-2015 19:29
標題: 商一舉世無商也可以友誼永固
舉世。無雙 團 既 大 合 照

多謝各位團員 希望將來大家都有機會再見面 再一齊玩遊戲..

一齊完成我地既天下第一商

LOVE U ALL :loveliness:

[attach]1073065[/attach][attach]1073066[/attach][attach]1073067[/attach][attach]1073068[/attach][attach]1073069[/attach][attach]1073070[/attach][attach]1073071[/attach]
作者: 聖殤    時間: 1-6-2015 19:33
真係舉世無商了
作者: 黃宗澤星樓    時間: 1-6-2015 19:34
用外掛升真係快好多@@
作者: 男miss    時間: 1-6-2015 19:40
人多真係無得輸:lol::lol::lol:
作者: 沖天~    時間: 1-6-2015 19:43
回復 3# 黃宗澤星樓

証明 定係你講緊你同上手凌川楓一齊開外掛升果個AC快好多?
作者: 沖天~    時間: 1-6-2015 19:44
[attach]1073072[/attach][attach]1073073[/attach]

仲有幾張XD
作者: 黃宗澤星樓    時間: 1-6-2015 19:46
回復  黃宗澤星樓

証明 定係你講緊你同上手凌川楓一齊開外掛升果個AC快好多? ...
沖天~ 發表於 1-6-2015 19:43

哦 兩三個月238主149信 真係有心機

BTW 覺唔覺得用外掛秒城滅人團同不停彈人GAME果D玩家好劣等
下等人所為
作者: 沖天~    時間: 1-6-2015 19:48
唔好意思..呢個AC唔係你個凌川楓AC

我一早收左第2個AC 果1萬蚊買你凌川楓AC...咪當比你呢D黑E仔用囉

同埋就算3個月238主同埋149信都冇難道啦 唔通好似你咁 玩咁多年都咁廢?
作者: 沖天~    時間: 1-6-2015 19:49
唔抵得人比你叻就話人開外掛

你都好自負,做人留一線,唔串到你咁盡唔係唔可以,

而係比個機會你反醒下自己
作者: 黃宗澤星樓    時間: 1-6-2015 19:50
聲大大 收人AC果時幾百蚊都係到講價講成日
作者: 沖天~    時間: 1-6-2015 19:50
話埋比你知,搞你班人你問下山貓係咩人

你呢D低等團員乜都唔識就咪係到扮英雄認為自己乜都識

問下你大房名列係咩人做啦團員仔

我同你大房FD過打BAND 洗唔洗同你呢D廢人講?
作者: 黃宗澤星樓    時間: 1-6-2015 19:51
對號入座 嘻嘻
作者: jacky25418    時間: 1-6-2015 19:51
亂入成功:victory:
作者: 沖天~    時間: 1-6-2015 19:51
算喇 對住你呢D廢人,唔洗講太多
作者: 雨後天晴    時間: 1-6-2015 22:04
比你個名遮左我/ . \
作者: 沖天~    時間: 2-6-2015 02:18
哈哈today 都係

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2