樂古Nakuz

標題: 玩左2日 升到90LV 希望多D人一齊玩毘SER [打印本頁]

作者: 豆大哥    時間: 11-6-2015 23:44
標題: 玩左2日 升到90LV 希望多D人一齊玩毘SER
[attach]1073690[/attach]

玩左2日 升到90LV 日巨真心唔錯 有雙經 30日無影風同入籍用星碎換到 合神約50E有找 打綠石值25~30萬 冥石 6百幾萬 幻魂 8百萬
搵錢無難度 希望多D人玩毘SER 一齊升下LV 吹下水
而家短暫既目標係 轉到項2 開始打寶搵錢合神
作者: banban14822    時間: 12-6-2015 00:10
玩左2日 升到90LV 日巨真心唔錯 有雙經 30日無影風同入籍用星碎換到 合神約50E有找 打綠石值25~30萬 冥石 ...
豆大哥 發表於 11-6-2015 23:44

對啊 加油吧我都差10信先合到神
作者: 肥_文    時間: 12-6-2015 00:19
自力更新 GOOD
作者: 豆大哥    時間: 12-6-2015 00:36
用李寧打怪 真係回想起打惡熊得400幾經既時代 仲要99LV先李寧2轉 別有一番風味 好有衝勁
話時話 想問孫子係味好少人賣 有無人知咩價位 如果要10幾E 諗緊買唔買點 買番2本用下 想留隻寧2
作者: banban14822    時間: 12-6-2015 00:46
用李寧打怪 真係回想起打惡熊得400幾經既時代 仲要99LV先李寧2轉 別有一番風味 好有衝勁
話時話 想問孫子係 ...
豆大哥 發表於 12-6-2015 00:36

我慢慢起算 起左神先不過前十幾日仲係9E幾一本
呢家10E上
作者: 肥_文    時間: 12-6-2015 00:46
10億買到.預返130粒冥石(1-2日都打到)
作者: 豆大哥    時間: 12-6-2015 00:49
咁我唔買點啦@@ 升高隻李寧 用佢打幻魂賣 搵第一桶金買孫子
作者: 豆大哥    時間: 12-6-2015 00:51
仲想問下呢 睇番日巨 都會出下福袋 抵唔抵買? 上一個中左好似送好多經
作者: clb4a15sam    時間: 12-6-2015 10:03
吸引人流應該POST去台/日/國/港巨

PS..我都係玩左幾日,一齊加油(樓主唔入個團?,有野送,有人帶,有召,團技加經/加信
作者: 肥_文    時間: 12-6-2015 10:47
quote]仲想問下呢 睇番日巨 都會出下福袋 抵唔抵買? 上一個中左好似送好多經
豆大哥 發表於 12-6-2015 00:51 [quote]

睇佢有無野送.袋大多數都伏
不過有時送既野都幾吸引.例如上兩次抽3個袋抽180頭甲
再上次抽3個袋送無想2本,抽5個袋送封技札
作者: 豆大哥    時間: 12-6-2015 12:39
回復 9# clb4a15sam
有入到團 孤峰絕岸 入團目的只係想搵番d港台人 同埋想搵d老手問下日巨買賣 幫手買下兵咁 都唔會叫人送野帶升 日巨自己升lv無難度
作者: 豆大哥    時間: 12-6-2015 12:40
回復 10# 肥_文

2個送無想真係幾吸引 留意多d佢出既袋先
作者: a12345677    時間: 12-6-2015 21:07
支持日巨~支持樓主~每日更新啦
作者: +plzza+    時間: 13-6-2015 21:24
我琴晚開始玩  ID CHIULUNG
作者: keroro123654    時間: 13-6-2015 23:42
團友加油,共勉之
作者: 26578903    時間: 18-6-2015 11:45
加油呀~~
作者: clb4a15sam    時間: 18-6-2015 13:05
我玩左幾日都3隻2轉+齊晒入籍無影=-=..家下HEA HEA地打冥石升信等合神..冇錦多大佬錦屈機唔洗錢1個月合神=-=
作者: cy~~    時間: 18-6-2015 19:11
新人+油!!! 我長收冥石 6.5m 魂魄玉 20m 密我Mrcy
作者: 戇龍    時間: 21-6-2015 16:24
想請問岩岩加入點樣起家升lv搵錢?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2