樂古Nakuz

標題: 新人報到 [打印本頁]

作者: 2003006    時間: 12-6-2015 00:50
標題: 新人報到
我想問下大家,如果我玩巨商應該玩邊個地區好?我係未玩過巨商的
作者: 紫幻芊雨    時間: 12-6-2015 00:54
台巨歡迎你
作者: 聶羅阿瑪特    時間: 12-6-2015 01:06
如果唔想駛錢就玩齊四國,日巨都ok
作者: 2003006    時間: 12-6-2015 01:45

日本地區裝左之咁樣,玩唔到.....

台!地區我冇台台灣電話申請唔到
作者: 笨小風卍    時間: 12-6-2015 02:58
玩港巨
作者: 2003006    時間: 12-6-2015 09:29
港巨聽講好多外掛?
作者: kingwai0652    時間: 12-6-2015 09:55
港巨外掛多  台巨極少 印巨極少  美巨極少  日巨極少  韩巨極少
作者: clb4a15sam    時間: 12-6-2015 09:59

回復 4# 2003006

用IE/FIREFOX就可以了,我都係日巨,唔想洗錢最好就係日巨,另外昆沙門最多人,入個香港/台灣團就唔係單機,南投自申
作者: 2003006    時間: 12-6-2015 10:51
都係唔得,360,IE,firefox,google全部都係咁....唔知點解,已刪日巨,玩緊美服
作者: 2003006    時間: 12-6-2015 10:54
原來美服可以多開?
作者: 2003006    時間: 12-6-2015 11:37
送左個叫金時敏的人
作者: fpeter    時間: 12-6-2015 12:20
港巨2個月之後就已經關服, 港巨不再經營, 不好買任何物品

你去台巨再開始
作者: 豆大哥    時間: 12-6-2015 12:49
回復 1# 2003006

重味玩過巨商 如果會課金玩 就最好玩台巨 起碼都係中文先 有番咁上下底子 知要玩咩將帥 玩咩國家 打咩升lv等等 就可以轉玩美/日。
因為台巨白手興家係天方夜談既事 台巨外掛較其他服多 加上佢一直出福袋抽裝 好多要打材料整既武器/裝備都有得抽 姐係話打材料搵唔到錢
日/美比較少外掛 但人流少d 要白手興家無難度  

睇番你玩唔到日巨 你有無裝到佢官網個更新檔 同埋用ie開 裝個active x 我都試左好多次 先玩到日巨 但係都值得既 日巨雙經 免費入籍 已經嬴晒
作者: 2003006    時間: 12-6-2015 14:35

朝早11點開始玩,開頭想搵人幫我買幾個道術師,但發現可以雙開,自己搞掂...錢賺了幾十萬,兵全血,2點入到去地獄打冥界海底王.....唔知要打幾耐....我係靠個主角打....

我係玩緊美服~下載左個台服中文 gts

其實我現在玩緊咩國?我都唔知,只知有中國....同埋我果3個兵轉2轉勁唔勁?
作者: 水哥﹏    時間: 13-6-2015 01:22
新人報到+1 哈哈
作者: kevdurant    時間: 14-6-2015 14:16
日巨
作者: 紫龍EX    時間: 15-6-2015 15:54
回復 7# kingwai0652

台巨依家一定最多掛
作者: 〝細wIN_    時間: 15-6-2015 19:35
其實我覺得未玩過hk ser都幾可惜
作者: 聶羅阿瑪特    時間: 15-6-2015 20:55
其實我覺得未玩過hk ser都幾可惜
〝細wIN_ 發表於 15-6-2015 19:35

咁你一直玩咩ser ?
作者: 〝細wIN_    時間: 15-6-2015 21:25
咁你一直玩咩ser ?
聶羅阿瑪特 發表於 15-6-2015 20:55

hk ar
作者: 聶羅阿瑪特    時間: 15-6-2015 21:27
hk ar
〝細wIN_ 發表於 15-6-2015 21:25

me too hk ser始終自己地方,而家真係可謂人離鄉賤
作者: 〝細wIN_    時間: 15-6-2015 21:37
me too hk ser始終自己地方,而家真係可謂人離鄉賤
聶羅阿瑪特 發表於 15-6-2015 21:27

係hk ser感受到比人呃 group to 打怪 一齊chatting果種開心:)
作者: ★丫↑文=)    時間: 15-6-2015 22:37
台巨歡迎你
紫幻芊雨 發表於 12-6-2015 00:54

我都轉左玩台巨.宜家係朱雀SER
作者: 紫幻芊雨    時間: 16-6-2015 10:49
我都轉左玩台巨.宜家係朱雀SER
★丫↑文=) 發表於 15-6-2015 22:37

都係係港巨轉過黎??而家係咩團AR?@@
作者: 2003006    時間: 17-6-2015 18:02

其實我玩美服都唔知有冇錯.....一堆英文又唔打得中文...同埋發現有錢都冇用,例如做任務要用既野好多都冇人賣,勉勉強強自己做哂所有千年湖任務...但個主角仲係得133仲未150,同埋唔知點解我覺得就算我150轉了主角都係打返現在打緊既怪.....
作者: ★丫↑文=)    時間: 18-6-2015 00:48
都係係港巨轉過黎??而家係咩團AR?@@
紫幻芊雨 發表於 16-6-2015 10:49

岩岩玩咋.咩團都冇..收緊220lv兵
作者: 聶羅阿瑪特    時間: 18-6-2015 00:59
其實我玩美服都唔知有冇錯.....一堆英文又唔打得中文...同埋發現有錢都冇用,例如做任務要用既野好多都冇人 ...
2003006 發表於 17-6-2015 18:02

打咩怪唔係取決於LV而係取決於你用咩武技同埋咩兵陣
作者: kenyuwb    時間: 18-6-2015 10:11
日本地區裝左之咁樣,玩唔到.....

台!地區我冇台台灣電話申請唔到
2003006 發表於 12-6-2015 01:45

HK電話都得 只要你未申請過...
作者: 沖天~    時間: 18-6-2015 11:56
無團可去天安入團呀 會有好多人幫你

我可以比少少錢你起家都得
作者: clb4a15sam    時間: 18-6-2015 12:54
回復 25# 2003006
再玩洛去你就會知咩事...唉..仲有大把伏..所以都係轉左去日巨
作者: 聶羅阿瑪特    時間: 18-6-2015 12:55
其實我個人認為,國印日服唔太適合新手玩,語言不通係主要問題,就算比你搵番d識講中文既玩家,game入面都難出甚至出唔到中文,地名道具名怪物名都同52完全唔match,加上物價同升等既固有問題,好多時新手都會感到迷茫同唔知點做
作者: clb4a15sam    時間: 18-6-2015 14:41
去52照住睇咪得=-=再唔係入個團/CPOY台巨個ChineseT.gts,語言唔係問題,反而係你玩洛去之後先係重點
作者: 紫幻芊雨    時間: 18-6-2015 17:27
岩岩玩咋.咩團都冇..收緊220lv兵
★丫↑文=) 發表於 18-6-2015 00:48

第一次接觸巨商?@@
作者: ★丫↑文=)    時間: 18-6-2015 23:15
第一次接觸巨商?@@
紫幻芊雨 發表於 18-6-2015 17:27

第一次接觸台巨
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3656615
作者: 紫幻芊雨    時間: 18-6-2015 23:19
第一次接觸台巨
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3656615
★丫↑文=) 發表於 18-6-2015 23:15

嘩...好有心機幫D傭兵改晒名- -"
作者: ★丫↑文=)    時間: 18-6-2015 23:21
嘩...好有心機幫D傭兵改晒名- -"
紫幻芊雨 發表於 18-6-2015 23:19

想問下大刀兵點加法?我FD話全血但唔知係咪
作者: 紫幻芊雨    時間: 19-6-2015 00:59
★丫↑文=) 發表於 18-6-2015 23:21

我呢.....玩左成年都唔識加點- -
我D兵都係全血= ="只要打怪時唔死就OK....XD
作者: 傻西瓜    時間: 19-6-2015 03:19
★丫↑文=) 發表於 18-6-2015 23:21

大刀兵如果用巨芒刀(220LV)就全血 如果用雷劍(200LV)就全力,不過通常都用句刀 因為勁好多 倍
作者: dmk200428    時間: 19-6-2015 06:32
哈哈,我也开始玩美巨
作者: 2003006    時間: 19-6-2015 21:54
回復 30# clb4a15sam

咩伏,例如?
作者: 2003006    時間: 19-6-2015 21:56
其實點解我個Po會變左你地的討論區haha= =

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2