樂古Nakuz

標題: 其實巨商係咪玩完? [打印本頁]

作者: iris_1026    時間: 29-5-2017 10:41
標題: 其實巨商係咪玩完?
我早幾個月開始玩台服巨商..但唔知點解3日前開始玩唔到...見有人話係因為外掛多在香港ip所以代理唔聲唔聲唔覺意咁就封哂我地唔比我地玩...究竟係咪真?咁衰格?
作者: beasilter    時間: 29-5-2017 12:03
應該ser 死機 假期冇人理 之後會好 都係唔得咪轉玩其他野囉
作者: 回到首頁    時間: 29-5-2017 12:48
台灣人全部玩到
作者: ychych00    時間: 29-5-2017 13:37
回到首頁 發表於 29-5-2017 12:48
台灣人全部玩到

玩係玩到.但一打怪就會斷線.LAG..淨玩掛機..
作者: 馬友鹹魚    時間: 29-5-2017 14:09
2日幾啦!出黎撩幾隻龜交代都冇 唉。。。
作者: iris_1026    時間: 29-5-2017 14:13
好唔得囉....乜代理來架?仲廢過689
作者: 財丐    時間: 29-5-2017 15:21
iris_1026 發表於 29-5-2017 14:13
好唔得囉....乜代理來架?仲廢過689

一睇就知活動係有預謀嫁啦 等你地開晒d加陪之後壞ser 咁就可以賺多筆
作者: idon'tlovelam    時間: 29-5-2017 15:29
係FACEBOOK PM左,淨係話處理緊
作者: wingwing999    時間: 29-5-2017 16:30
呢個代理真係好無交帶
連續3日都死, 當你六日放哂假
今日工作天, 連一張公告都唔出, 唔洗做咩
作者: 馬友鹹魚    時間: 29-5-2017 16:56
台巨味玩完! 班台佬咪雙經練緊lo...
你班港佬咪等到2046解封ip
作者: nc1yk1pp1    時間: 29-5-2017 19:42
~_~很多遊戲都是這樣.一堆人說快要倒閉了...
但還是存在.但那個存在和死了沒分別...
還留在的人又要害怕某天真的消失(倒閉)了...
不過作為依然在玩的人.只能保持期望...
(這會不會說的太皺皺...是想的還是抄的忘記了.哈)

作者: iris_1026    時間: 29-5-2017 20:45

頭先上fb睇佢..覆係有覆....但...最後我再試試登入..都係一樣....

您好,小編這邊確認目前遊戲已可正常登入囉,還請您先重開您的數據機後,並再次嘗試登入看看,若仍無法解決,煩請您提供無法連線的時段,以利相關單位為您確認,謝謝您~

請問您目前仍然無法正常登入官網與進入遊戲嗎?

若您仍無法正常登入遊玩,可否請您提供資訊,讓小編為您立即轉達給予營運團隊了解與確認。

提供資訊以下:
1.網路服務提供業者(ISP):
2.您的外部IP位置:

其實....講咁耐...我都唔明佢講乜.....
作者: 無奈試試    時間: 29-5-2017 21:18
尼幾日冇玩,我都係今日先知
但冇公告又真係衰
可能真係有D野
如果只係普通線路問題,做咩公告都冇個
不過封哂香港IP,離執不遠
作者: iris_1026    時間: 30-5-2017 00:04
頭先佢問我ip isp之後...剛剛同我講ok了....似乎佢地真係封ip.....可能我地以後都只可以在同一ip玩了...
作者: Hector    時間: 30-5-2017 12:57
我記得有朋友說他打電話去問
官方說GM和維修人員都放假
要等他們能處理的人回來...
不需要太緊張啦
能處理的人員不在,當然只能先這樣囉

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2