查看: 1859|回復: 17
收起左側

[影圖分享] 台服出巨大BOSS 千其唔好打黑影 XD

韓正服出左都有BUG 打黑影會BAN XD 台服重無人理 BAN左就自求多福

蟹仔會出200幻石 台服可能無咩用 但韓服好值錢...

ps.
測服要洗檔鳥 虎天龍天武下版無望 最快要半年

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
天王都要打成兩分鍾Sad
巨大boss雖然唔會被掛仔搶怪
但同時掛仔刷怪好快會滿憤怒值,
即係話一隻掛仔ac一日最少可以刷幾次巨大boss
而d寶箱幾乎係一定掉落咁濟
下版台巨經濟一定又翻天覆地既改變 (除非gm自己醒醒定定改掉率, 但咁樣又會影響左正常玩家)
每天能获得的愤怒值固定,0点清零。  
所以我估一個人1日只可以招1次
wingwing999 發表於 13-10-2017 16:56
巨大boss雖然唔會被掛仔搶怪
但同時掛仔刷怪好快會滿憤怒值,
即係話一隻掛仔ac一日最少可以刷幾次巨大boss ...

無 1日最多1隻 召完就儲唔到  (我上次試係 唔知有無改多左

掉箱應該都有80%  超級易掉 打左場龍3隻出3 蟹仔呢場好似4隻都係出3
東北之龍 發表於 13-10-2017 21:14
每天能获得的愤怒值固定,0点清零。  
所以我估一個人1日只可以招1次

應該係 佢測服有個水加怒氣我先可以係咁召XD
kuo5277 發表於 13-10-2017 16:23
天王都要打成兩分鍾Sad

黑影開左盾同呢隻一樣雀天轉得果1000
打完會封AC?
+plzza+ 發表於 13-10-2017 22:58
無 1日最多1隻 召完就儲唔到  (我上次試係 唔知有無改多左

掉箱應該都有80%  超級易掉 打左場龍3隻出3  ...

如果滿左憤怒值, 然後召隻1lv既boss
咁憤怒值會清零定係扣少少, 然後可以再召1lv?

打黑影打打下就send fail