收起左側

[綜合討論] [原創] 【淺談】 巨商八隻二轉

其實我想問寧2點樣可以加快臣2既清怪速度..?
用臣2通常都係沖出去放6下技收工(我果隻要6下先清到-___-"~)
就算寧係d象黎之前打死4隻象都好
都應該有幾隻未扣過血
咁樣隻臣都要放6下技清象..
無聊問下..我承認我無寧2-___-~

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

好正喎
中間有d內容好好笑

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by [H]81527 at 2006-4-13 14:10:
其實我想問寧2點樣可以加快臣2既清怪速度..?
用臣2通常都係沖出去放6下技收工(我果隻要6下先清到-___-"~)
就算寧係d象黎之前打死4隻象都好
都應該有幾隻未扣過血
咁樣隻臣都要放6下技清象..
無聊問下.. ...

因為小臣既範圍太細,
如果可以打少幾隻,
咁小臣就可以打埋有剩果d,
又唔會因為d象塞死左,而令招技扣唔到遠果d象。
加上,李寧打邊d象,你可叫佢打,
例如只係打遠處果d。
大約咁上下啦。。

另外,也多謝大家的支持。
太多回覆,偶沒能一一的回,不好意思,
簡單回一下樓上朋友的問題。

偶沒有刻意貶低小許的意思。
小許是一個強將。只是不好操控,而且初時血量太少,秒王有一定難度。
後期當然會是一個令人滿意的將,只是在新上手時難免有"難度" 就這樣而已。

小寧作用輔攻的加法,主要是點力,敏可以唔加,加血或少量的魔也可以。
沒多大問題。偶的加法是 700 力。 其餘的都隨意~

偶打字比較慢。打這篇文章用了不少時間,在構思上則沒花多少。只是說心中的話,至於某些朋友認為偶的文筆好,那真是太過譽了.......

[ Last edited by 籐原佐為 on 2006-4-13 at 02:50 PM ]

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

版2果到講得好岩............
好同意'
講得好正
一針見血

回復 支持 反對

吉澤明步 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

Originally posted by NeojulianEX at 2006-4-13 04:39:

>>係頭果幾十lv,秒王的能力不是十分明顯

除左呢句其他都冇乜問題-,-

就係囉- -
我1LV開始秒冥象升架啦喎==
(我79轉既)

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

講得十分之好 支持你=3=

回復 支持 反對

Originally posted by 傲天戰狂 at 2006-4-13 15:43:

就係囉- -
我1LV開始秒冥象升架啦喎==
(我79轉既)

( 閣下天生異能,技術一流,控兵如神的情況下例外 )
睇到未?

回復 支持 反對

威力強勁、光影醉人、聲效出眾、動人心魄,泌人心脾,感人肺腑、賺人...咳咳,不好意思,跑題了。

我最like lei一part= =

回復 支持 反對

半書面半口語...後來更用偶代我
我就是我,用甚麼偶...

看得出樓主很不喜歡冰牆,為什麼呢?

回復 支持 反對