收起左側

火男的普通近攻技巧

頭像被屏蔽
Originally posted by 神忍武術天次 at 2006-9-16 12:01:
呢度變左罵戰區..好似唷--..."
..無神神又會提及我-.-...
喜歡的來同我打-.-.
用緊廢電腦唔好煩我
-.-...遲終唔夠天奴打

係lor,如果你而家仲係版主,肯定會阻止這場罵戰
回復 支持 反對

Originally posted by ‵藤原龍也も〞 at 2006-9-13 22:02:
反呃防:好簡單..保守既人對住識得呃防既人..好多時都會俾對手呃到

當你係俾呃果位..你係慣性地防完即打  、但反呃防就相反地

唔好防,即打、咁對手就會因為想呃你遲左攻擊而俾你反呃防。

原來破呃防都叫反呃防 笑死人@o@+ 對手想呃你防 原則上對手系冇防到 我想問你點反呃防?
破呃防就系破呃防 錯左又唔認~_~真難頂
反呃防系等半秒先擋 就著佢呃你果下擋  之後再呃番佢防 咁先系反呃防 你根本就系9 up誤導新手
你自己比人篤爆左你寫錯 仲要話我串你 串到你既 sorry 我從來都只系話你個post寫錯野誤導人 並冇話過我勁過你之類的東西 請你搞清楚
不過可以見到你幾小氣 自己寫錯野話人地串你 o晒咀

[ Last edited by 屎聖EX on 2006-9-16 at 12:11 PM ]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
o∼i like 罵戰
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
如果我開火男脫裝攻略
肯定無人敢嗲:o)
回復 支持 反對

Originally posted by 冰月.雪 at 2006-9-16 12:50:
o∼i like 罵戰

y you like 罵戰
回復 支持 反對

Originally posted by 屎聖EX at 2006-9-16 12:05:

原來破呃防都叫反呃防 笑死人@o@+ 對手想呃你防 原則上對手系冇防到 我想問你點反呃防?
破呃防就系破呃防 錯左又唔認~_~真難頂
反呃防系等半秒先擋 就著佢呃你果下擋  之後再呃番佢防 咁先系反呃防 ...

-0-"我寫錯野....我會認..但我覺得我果個係叫反呃防囉..
[對手想呃你防 原則上對手系冇防到 我想問你點反呃防?]<--呢個就係1個好問題喇
有0.5秒遲左嫁痳..咁你打完再打..咪會省卻左果0.5秒囉..咁對手冇防到..係唔係中呀!!
你自己都識講..對手冇防到喇..咁我只要好似新手緊..打完再打唔防咁點會有05.秒俾人呃呀!!咁係唔係可以反呃防呀!!
[反呃防系等半秒先擋 就著佢呃你果下擋  之後再呃番佢防 咁先系反呃防]-0-
原來咁就叫反呃防?咁不如話呢d叫互呃啦....估唔到你既反呃防係呢個定義..多謝指教wo~
只要你識呃人防..咁你自然會學埋擋呃防嫁喇..咁洗唔洗大篇文章交代多次反呃防係呃防呀!!

[並冇話過我勁過你之類的東西 請你搞清楚]咁唔知點解你之前會話人連呃攻都唔識呢~
咁係唔係代表你識呢..你有同我脫裝過嗎?之前同你打..你都係用裝既..我都睇唔出你既"呃攻"實在高明

係嫁..我自認小氣嫁..呢點我認..又如何~個人性格..咁多人串我..但又唯獨回你post..
只係覺得你份人變得太緊要姐..1年前識你..覺得你冇乜問題~半年前Astar有人講野得罪你..你就大肆開post唱人
而家..人地開post你就入黎串人..o改變真大耶..[自己寫錯野話人地串你 o晒咀]寫錯嗎?我不覺得耶~

我覺得沒寫錯便足夠了..對於你的改變..我還更o哂咀呢XD””..

Originally posted by at 2006-9-16 13:14:
如果我開火男脫裝攻略
肯定無人敢嗲)

是嗎?穎開..當然吧..
可給你的msn我嗎~之前有..現在不見了
如果放假去了我呀哥果邊..想跟你玩埸火男脫裝~希望有機會

註:本人廢機,有線上網,廢ds卡會hand機..so冇mood玩彩虹..
Originally posted by 冰月.雪 at 2006-9-16 13:38:
no罵賤ojj?

沒有哦..只是解釋給那些人聽而已..不然人家又會在這耍白
Originally posted by at 2006-9-16 14:08:

我無玩彩虹半年啦- -

我都冇玩個零月,,,

[ Last edited by ‵藤原龍也も〞 on 2006-9-16 at 02:36 PM ]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
no罵賤ojj?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by ‵藤原龍也も〞 at 2006-9-16 13:37:

-0-"我寫錯野....我會認..但我覺得我果個係叫反呃防囉..
[對手想呃你防 原則上對手系冇防到 我想問你點反呃防?]<--呢個就係1個好問題喇
有0.5秒遲左嫁痳..咁你打完再打..咪會省卻左果0.5秒囉..咁對 ...

我無玩彩虹半年啦- -
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by :) at 2006-9-16 13:14:
如果我開火男脫裝攻略

如果你開火男脫裝攻略
回復 支持 反對

Originally posted by ‵藤原龍也も〞 at 2006-9-16 13:37:

有0.5秒遲左嫁痳..咁你打完再打..咪會省卻左果0.5秒囉..咁對 ...

反呃防意思系擋中對手 之後呃番人地 而你所講既系:系佢呃你防前打佢 你所講既明顯只系破呃防
你連人地冇防都叫呃到人防 真系高手 我諗我同你講唔到野^-^  
彩虹有時系觸心理 識呃防唔代表一定擋中反呃防  
而且我講呃攻 果陣點知你講脫裝~_~ 話你唔識唔代表串你^o^" 只系題點你 有樣野叫呃攻 劍尖唔系玩晒 至於你識唔識你唔洗講出黎^.^"
我同你打果陣你冇用裝@_@? 話人地用裝唔好話你自己用裝 我果陣近攻咪又系得d冇金7,8裝 講到好勁咁~_~"

Originally posted by [m]達人 at 2006-9-16 14:37:

如果你開火男脫裝攻略

如果佢開火男脫裝攻略

[ Last edited by 屎聖EX on 2006-9-16 at 02:54 PM ]
回復 支持 反對