查看: 11823|回復: 171
打印 上一主題 下一主題
收起左側

logo製作

-------------------------------------------------------------------------------
hi= =

大家識架啦

現家又好想幫人地做logo xd''

咁....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
收費:免費,不過要有空才做@@

交貨:2-3天(樂古貼)

留下你的公會名,在logo上的字,
(在樂古貼)

最好寫我係logo製作人- -(為左賣廣告)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

<<最新消息>>

公告:如果想做logo請寄信給我,因為我好少上-.-'

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
我回來了,希望大家多多支持>.<(不過我好少上,可能一次做好少,多多原諒)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
由於有特別原因,logo製作將會停止,多謝大家咁耐以黎的支持,大家可能都好少見我上彩虹架啦,
如果有意申請,請找我老友[Newbie*],可能得閒冇事做會幫你地做下@@

[12月21日更新]

新改革!!聖誕佳節!本店作出優惠,現在每張logo收費為20白卡一張(12月20日至1月3日),希望大家多多支持!!

[12月20日更新]

由於最近比較多人要logo,由原本1-2日交貨改為2-3日,萬分抱歉

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
完成品:

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
自由之光 + 5 幫助會員

查看全部評分

回復

一d都唔靚仲要收卡 你收皮啦 **你

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
Newbie* -10 有粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

有粗口@@等比板主扣分啦
回復 支持 反對

原帖由 13132241431 於 2006-11-16 16:14 發表
一d都唔靚仲要收卡 你收皮啦 **你

你整到人地咁好就post出黎,,
整唔到就收聲!!!

我覺得你新果d同舊果d都好靚,,
可惜我自己冇開會...

加油~~~
回復 支持 反對

收費:50卡(一定要火風)

交貨:1-2天

公會名:☆夢之情☆ logo上的字:會長tat951  收677裝上
回復 支持 反對

太靚la.不過我唔想開會la.sorr
回復 支持 反對

幾令...我有公8晒3陣會同你買@@
回復 支持 反對

☆夢之情☆公會logo做完了
上線找我交易(不可傳禮物,否則充公)
傳給我之後就貼上去了
(只火風唷+_+)

回復 支持 反對

推post!!!!!
回復 支持 反對

得未啊得到02是到at我
回復 支持 反對