收起左側

法師討論區

我係個新手- -我想問下如果我而家要開個法師
咁應該點加點 同埋學邊D招?
唔該哂
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我又有新的想法=口=

我要40lv前升完火1火2火3金鐘同吐,,最好雷3要真埋,,跟住就轉水,,最後就升埋雷1雷2,,,
我到40lv食洗水,,,因為我見到個人,,先知道心法都可以秒人唷~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我玩緊金法~

全心><"

但係唔知幾lv 同 去邊壓好

e家25lv
回復 支持 反對

明少,岩岩睇到你e度話(職業 - 無力 刀(3招)/拳(1招)/土系123內功師)
你玩土法?乜土123有招可以打人架咩??
勁唔勁架??
回復 支持 反對

原帖由 •洋蔥仔• 於 28-8-2007 15:43 發表
明少,岩岩睇到你e度話(職業 - 無力 刀(3招)/拳(1招)/土系123內功師)
你玩土法?乜土123有招可以打人架咩??
勁唔勁架??

回:•洋蔥仔•,你好!

我係一個喜歡向高難度挑戰的無聊人仕,
所以基本上無耐性的人不見意學無聊招數。

土系 1 / 2 / 3,實用的只有 金鐘 一招,
無得用來打怪的,一D都唔勁架。

但係我自己都唔明 點解 25Lv 玩下玩下、練下練下
穿雲裂石 10層
招鐵布衫有 8層
...金鐘罩有 12層等修真中。

其待,這個AC平平安安,承接勇士的雄風啦!
唔好再爆我AC了,暈喜你地心裡有數了,做過D咩自己注意下。
有保標咭都出事。無奈中....
回復 支持 反對

下~明少,你之前個ac俾人爆左咩?咩係保標咭?點解關暈喜事?
回復 支持 反對

我又介紹自己先

32lv火全心法

火1 10  火2  11  火3  10   金中10  吐7   懾心5=.=

被動技   火15   防16    血12   金8

100金抗   45火抗     開埋金中508防     

係咪好廢....仲有冇其他野要升@.@
回復 支持 反對

我想問下我個法c點?
技能:真火2真火3,紫霞12層
         金18層,金2 3層,金310層98%
         水17層,水27層,水311層
         金中12層,吐立12層,懾心8層
         少林,白馬,7月9層
         食左龍像1層,倉有5頁,3個人,千斤通慧食曬。
被動技:血10,防19,內5,打坐15
            暗10,火完,水13,木13,金14,強組15,有齊所有輕工
裝:防身31lv+6*57(127防頭)
    防身32lv+5*202血白狼甲
    16lv鞋+1*28心
     1lv暗強73一擊!!!
    2隻40lv+20%火介
     14lv+1體*29%火令
   有3階雷3階呆2階呆
回復 支持 反對