打印 上一主題 下一主題
收起左側

你對本版版主的評分是..!?

關閉 [複製鏈接]
原帖由 ┼明月新星↗ 於 2006-12-9 07:25 PM 發表
choose了十分差的人十之89也是搞事的會員

沒有所謂吧!!

心照吧.......
回復

雖然我唔係經常黎 :lol  但係都見到你有做野同次次見到做野的都係你   不過最少我見到的係有加分有扣分.做得岩會加做錯左都會扣,, 呢樣真係幾好....加油

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
tiu_mark + 3 有感想

查看全部評分

回復

我覺得你好好,十分滿意你,做得好會分,好好,加油!!
回復

我覺得你幾盡責law~
依個版好少話有人洗版~或者違反版規~
如果有人呃post你次次都好快就扣左佢分~同埋del post~
你做得幾好~希望其他版的版主都可以以你為榜樣啦~

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
tiu_mark + 4 有感想

查看全部評分

回復

原帖由 hideanselm 於 2006-12-10 08:37 PM 發表
我覺得你幾盡責law~
依個版好少話有人洗版~或者違反版規~
如果有人呃post你次次都好快就扣左佢分~同埋del post~
你做得幾好~希望其他版的版主都可以以你為榜樣啦~

其實樂古還有很多好過我的好版主,

可能你還沒發現到吧^^"

回復

我覺得你係E個板最好既板主.!
我好小見到另外2個板主做野.."
我成日見到你加分!
我會支持你嫁.."加油-v-

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
tiu_mark + 3 有感想

查看全部評分

回復

我覺得和我初初上任的態度差不多吧....

當你真的有要事忙上來就會覺得力不從心...版主這一職位不是一時間可以看得出來

我那時剛升上中三..都沒努力讀書..沉迷電腦上...更成為了唯美版主...

那時我努力的訂版規...每小時都上來看看有沒有搞事份子...

那時我可以說沒有呃post和暴露的相了....

但當我中三學期尾...發現自己成績跟不上...就開始不理版的職務...都在努力讀書...

很幸運讓我升讀到中四....但我開始發現版主的責任重大...當自己不能堅持當初的目的...

我就放棄了版主一職...

其實另外兩位版主有沒有管理這版...可以說是沒有的...當初我中三開始他們都已經是掛名的版主

從來看不到他們工作...就連我扣分準則等都不理...我pm他們都沒有回覆...

•Hung▊鴻 由我開始上任到離開...可以說是從沒工作!

我完全不可以忍受一個不做事的版主....要是有其他重要的事..不能管理的說...

請離職吧...

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
tiu_mark + 10 十分好的感想

查看全部評分

回復

你算做得好好ar...獎懲分別 相比(其它)版主,要隔數天先睇文章,你做得比它們好,加上你會詢問別人的意見,將自己不足之處改善,真的很難得,但你甚少(視察民情),(可能因為我甚少上線掛),你要多加了解人們的雖要,才可以做得更好...........(但請不要因為別人的讚賞而驕傲自滿ar,,你要繼續加油,為人們服務....)

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
tiu_mark + 5 有感想

查看全部評分

回復

我的評分是5分 十分滿意,
因為有好多正野睇!

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
tiu_mark + 1 太簡單吧!!

查看全部評分

回復

雖然平時唔多見另外兩個版主~!
但相信應該有特別理由啊~~但...
如果時間方面真係出現問題的話~..
建議掉配人手了~~..:handshake

另外既就係要讚一讚tiu_mark版主了!~
應加分的就加..~應扣的就扣...每一個post都做得好足夠~!
好少見另外的主題版..個人感想的加分都會做足~~所以我覺得這兒的版主絕對盡責!!
所以我就投左5分~十分滿意了!~~

(以上說話絕對出自真心...^^")

評分

參與人數 1樂點 +7 收起 理由
tiu_mark + 7 很好!!

查看全部評分

回復