打印 上一主題 下一主題
收起左側

**[6至9級裝價區] ** +新手參考區﹏-

關閉 [複製鏈接]
原帖由 kit06 於 2007-1-12 18:15 發表

= ='' 9吾答8 我7月22先生日丫

O原來你7/22生日
回復 支持 反對

原帖由 獨姑狗劍 於 2007-1-12 18:16 發表

O原來你7/22生日

....= =唔小心爆左出黎
回復 支持 反對

哈** 樓主你真係好好心機XDD" 等我都講下中頻裝價SIN,,

[風劍6頂傷 450] [風弓6頂傷 950] [風弓6次傷 600] [風杖6次降 900]
[火劍6頂傷 600] [火斧6頂降 700] [火弓6頂傷 400] [火弓6次傷 200]
[水劍6頂傷 500] [水斧6頂降 800] [水弓6頂傷 1200-2000]
[水杖6頂降 1100-1600] [水弓6次傷 600] [水杖6次降 750]
[土劍6頂傷 550] [土斧6頂降 750] [土弓6頂傷 600-900] [土弓6次傷 300] [土杖6次降 400]

以上皆為大約數值.,如有打錯勿凸 -v-"
頂水杖水弓同土弓6好少人有.,SO個價好流動的...
至於其他中頻裝有無打錯.,搵日再睇=]

回復 支持 反對

樓主個post真係好勁!!
回復 支持 反對

[quote]原帖由
回復 支持 反對

我收廢s的  !!!!!!!!!!! sor
回復 支持 反對

** [風垂7金鐘1.5秒31拍 3m左右]** [火垂7金鐘1.5秒31拍 2m5左右] **

**[風鞋7加速鞋6秒31拍 1M3左右]**[火鞋7魔鞋6秒31拍 1M2左右]**

**[風火卡10m一張 *水卡8m*土卡8m]** [水盾7吸盾5秒31拍 2M5~2M7左右]**

盾..2M2好多人賣5秒28啪= =
回復 支持 反對

原帖由 kwan608 於 2007-1-12 19:25 發表
** **  **

****鞋6秒31拍 1M2左右]**

**** **

盾..2M2好多人賣5秒28啪= =

你都識講..= = 28拍 頂裝同次裝 係差好多=口=''
回復 支持 反對

wa好詳細
點解冇頂降
回復 支持 反對

風劍7次降邊有2000= =  
回復 支持 反對