打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創]巨商拍片教學,簡淺易明一睇就識【圖片已失效】

最鍾意原創內容
回復 支持 反對

原帖由 飛蛋 於 2007-6-14 16:12 發表
你個ac 好廢=   =
打d咁既兵做教學=   =
做咩唔用火龍幾下死齊啦....

哈,宜家你好勁呀?家下人地整教學關d兵咩事?

原帖由 kElvIN~ 於 2007-6-14 19:06 發表

第一張你可以唔洗理...
第3張你開左佢然後入game就會見到角位有個黃色數字....你想拍就禁f9,,數字就會變紅色,,拍完再禁番f9 就拍完
姐係開住舊藍野..入左game佢自己開-3-?

[ 本帖最後由
回復 支持 反對

原帖由 ╭☆7x★╯ 於 2007-6-14 20:48 發表

哈,宜家你好勁呀?家下人地整教學關d兵咩事?

唉..整個教學出黎都會比人串=0=
反正我咁岩升緊李寧阿ma - -
我感到好無奈 -.-

1. 姐係開住舊藍野..入左game佢自己開-3-?
複製代碼
]
開住個"fraps"-->然後縮細佢-->入game就見到角位有黃色數字-->拍就禁f9-->拍完再禁f9-->完成

回復 支持 反對

fraps咩黎--..好似就係搵唔到呢舊野--...同藍色果舊野有關係嗎- -?..

明左啦--原黎我裝左藍色野未裝拍影片--....請移除realplayer先再安..←唔想整xd--

[ 本帖最後由
回復 支持 反對

原帖由 ╭☆7x★╯ 於 2007-6-14 21:05 發表
fraps咩黎--..好似就係搵唔到呢舊野--...同藍色果舊野有關係嗎- -?..

明左啦--原黎我裝左藍色野未裝拍影片--....請移除realplayer先再安..←唔想整xd--

[fly]藍色果個呢係你拍完開唔到先需要整架姐...
"fraps"先係一個拍片既軟件....
如果你拍完睇唔到就先要試個解碼....[/fly]
回復 支持 反對

原帖由 kElvIN~ 於 2007-6-14 21:16 發表

藍色果個呢係你拍完開唔到先需要整架姐...
"fraps"先係一個拍片既軟件....
如果你拍完睇唔到就先要試個解碼....

嘩你d字識行既=0=
回復 支持 反對

原帖由 ╭☆7x★╯ 於 2007-6-14 21:24 發表

嘩你d字識行既=0=
  1. [fly]你想打既字[/fly]
複製代碼
另外你而家識唔識拍阿??
回復 支持 反對

我想知點解我禁左f9咩反應都無既...好似無開始拍野甘/////之前用hypercam太lag拍唔到...估唔到而家又唔識整...sorry呀..我係電腦白痴:lol
回復 支持 反對

原帖由 AAABBBCCC23 於 2007-6-14 21:40 發表
我想知點解我禁左f9咩反應都無既...好似無開始拍野甘/////之前用hypercam太lag拍唔到...估唔到而家又唔識整...sorry呀..我係電腦白痴:lol

首先你要開個fraps先...你有冇較過開始拍野個制阿?? 正常係f9....
開左fraps後縮細入巨商就會見角位有數字係黃色的,,,你想拍就禁f9,,數字就變紅色代表拍緊既意思...你拍完後禁番f9就ok架啦

回復 支持 反對

如果開左段片入Windows Movie Maker
咁佢分開左幾個...係咪放晒落下面...  我整完之後..自己睇到...
但去到youTube 上傳完之後又話唔知咩..唔得....
回復 支持 反對