打印 上一主題 下一主題
收起左側

--久違了的失傳舊版巨商圖--最最可愛的玩家們---8月27日第1次改--

- -樓主玩左4年了 我只玩了不足一年
也有感受想退出巨商 想起第1次被人呃
第1次比人爆ac 第1次向人爆粗
雖然有不捨 我應該會退出巨商的
希望巨商/玩家一日比一日好
回復 支持 反對

都唔係最舊果個版=.=
小弟本身係由巨商一開就開始玩既玩家...但係就斷斷續續, 從來都冇勁過=.=
當時最舊既version 係可以一堆人爭怪入
果陣打海底王, 一禁就會勁多人一齊禁隻海底王爭怪"
係之後個版本先改到一定要組隊先可以加入戰鬥"

果陣....都未出騎馬武士...亦都冇人著到薄韓服, 堅衣果d"..
最勁係著巫服囉我記得係=.="
...仲有明朝佬好似後尾先加上去-.-.....冇記錯的話...最初好似得日,朝,台
然後一堆玩家鼓吹騎狼浪人加敏捷-.-....."

果陣請到帥都好勁架喇, 轉帥o係初期係冇人有"
然後當時最出名有兩個人既....
一個叫風魔小太郎....好似係升lv 升得好d 既一個人"....仲記得我果陣好羨慕佢著住件麻布浴衣=0=(因為最初大家都唔識玩)
然後另一個我都唔記得叫咩名喇....
好似叫有個「鳳」字...."....有冇人記得-.-?
果個係兩兄弟車輪戰咁跑商既一個玩家黎....當時巨商一開最有錢就係佢-.-........
佢應該係第一個有一千萬既玩家黎"

仲有仲有....
初版既巨商, 金時敏係超勁架招煉獄術=3="

補充補充"
初版巨商得10個兵格(連埋主角果個)-3-"

回復 支持 反對

岩岩先回左個又係舊板巨商的post
回復 支持 反對

Oo無名士oO 你說中我心中所想...

那個笑臉很難忘...

熱情親切的巨商就像那個笑臉一樣永遠消失了...
回復 支持 反對

以前天草區插針都插唔入個時既情境都好正:lol
成日都會搵唔到自己個隊友/.\
回復 支持 反對

現在無隊友啦 /.\

個個只顧升2轉, 無人組 /.\
回復 支持 反對

完全張個人意見同感覺具體地寫晒出黎~
雖然我未玩過以前果個好ge巨商(一玩就有短弓同舊短弓昆案-_-)
我諗地型月出月勁,而hk玩家又月黎月冇品(部份-_-)
睇黎唔改板,唔死ser(果陣冇外掛同bUG)
係最好ge....
回復 支持 反對

需然d圖冇乜特別
不過睇得出你好比心機系理個post
回復 支持 反對

超想要番果個笑樣,超搞笑的...
回復 支持 反對

看回舊相片...確令人感觸良多......
我應該是比你遲一點玩.....
我的相薄中都有多少舊照.......實在令人回味,但巨商變了是不爭事實,新二轉都快到了..唉
也歡迎樓主/各位到我的yahoo的巨商相薄一遊

http://photos.yahoo.com/mukchau107
回復 支持 反對