打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] 潘朵拉傳奇 Pandora Saga (佈局日系 MMORPG 市場 橘子取得《PANDORA SAGA》代理權)

想問樓主轉職洗唔洗解任個d..
如果係可唔可以幫幫我地@o@
見咁多人玩ser 2
我都玩ser 2  今日開角色叫   ZhyskoaZ
用英文算@@
回復 支持 反對

請加入 group111723@msnzone.cn  呢隻game既m群 :lol
回復 支持 反對

原帖由 *Yo”威∼* 於 22-2-2008 07:37 發表
-.-隻game幾好玩  我玩到3lv....呵呵     /.\旦係渣吾到弓既 同埋-.-玩弓要加咩點

我玩左2個角色, 1.斥侯, 2.法師, 都升到 lv10, 不算很高,

法師很好升, 可以打高1,2級怪, 冇錢買藍水, 打完2,3隻怪, 就乖乖坐低回藍, 主加智力

斥侯會難升好多, 又唔知點用二刀流, 小刀攻又低, 防又低, 打得慢, 又易趴,

用弓,弩打會快好多, 不過1蚊1支箭, 太花錢了, 怪又唔跌錢, 唔知邊d材料值錢,

好易窮死, 斥候加筋力唔明顯, 加2,3點先加1點攻, 加敏好似攻速真係快d, 迴避又多d

想走暗殺, 可能後期, 有二刀流, 玩放毒, 玩陷井, 會好d, 否則要慢慢打怪

樓上問要不要做任務, 做任務會多d錢, 但係升級沒差吧, 經常點你跑來跑去,

很花時間, 又唔知唔做主要任務可否轉職呢? 解任唔識日文都可以,

他會叫你去街既東,西.北打怪, 地圖會有支藍色旗仔, 跟住去打就可以

收集材料可以上 wiki 找找
回復 支持 反對

請問到幾lv先轉職.........有人一起玩嗎
回復 支持 反對

-.-我都重玩左幾次
第1次弓手8LV 法C 7LV 戰士10LV E+再玩弓手  10LV      玩左4個人......
弓手A_A是好玩既

請加入 group111723@msnzone.cn  呢隻game既m群
回復 支持 反對

原帖由 *Yo”威∼* 於 22-2-2008 20:26 發表
-.-我都重玩左幾次
第1次弓手8LV 法C 7LV 戰士10LV E+再玩弓手  10LV      玩左4個人......
弓手A_A是好玩既

請加入 group111723@msnzone.cn  呢隻game既m群

弓手會比暗殺好玩好多, 我琴晚將個10級法師升到19級, 再將d戒指, 手飾過比弓手,

再買多一千支箭, 打怪會有明顯分別, 有錢玩弓手會幾過隠, 只要有箭, 有紅水,

可以坐少好多, 打怪只係慢過法師少少

不過法師打怪真係好快, 琴日有個高我5級既劍盾, 我殺2隻, 他才打完1隻,

當然佢坐得比我少, 有趣的是我回滿魔, 他都未打完一隻,

唔怪得好多高級戰士都係用雙手武器, 我仲見到有個3x級劍盾, 拉一堆4級怪,

任d怪打, 唔知係咪好似RF咁練盾呢?;P
回復 支持 反對

開ac開到燥唔玩了
回復 支持 反對

ser 2
id:Cinderella
Candy123
加我LA
回復 支持 反對

d日文超多唔識 玩唔到囉
回復 支持 反對

頭像被屏蔽