收起左側

[綜合討論] 玩得太遲!?

我想問你地幾多lv 升多幾lv先好懶叻
因為領地既加護 有8個領地既大黨加成55%血同sp 呢個已經好大問題
第2 掉寶太低 好難賺錢
第3 gm殺外掛勁只係某d ser 聖彼德個大黨係外掛黨黎

d人話ge世界係由達人先問始 我咁講你地緊係唔信 升高lv
你地就知
回復 支持 反對

原帖由 一個無聊人 於 2-4-2008 17:32 發表
我想問你地幾多lv 升多幾lv先好懶叻
因為領地既加護 有8個領地既大黨加成55%血同sp 呢個已經好大問題
第2 掉寶太低 好難賺錢
第3 gm殺外掛勁只係某d ser 聖彼德個大黨係外掛黨黎

d人話ge世界係由達人先問始 我 ...

唔係好明你講咩= =????
其實我85lv係唔係高lv???

仲有阿~你話個8個領地既大黨加成55%血同sp 呢個已經好大問題
你係唔係講9ser~如果係就一定唔係外掛黨
之前開個時差唔多無人~之後boss很強我們個黨無左之後~之勁人去哂依個黨

回復 支持 反對

我係6ser 某d ser比外掛黨佔領左 係邊d我唔知 聽番黎
因為加血太多 所以大黨玩晒 你話設計係唔係有問題
第2 d好裝全部都係打王 d大黨包晒絕壁 咁班細黨咪
日日打5f王 仲要等到死死下
回復 支持 反對

原帖由 一個無聊人 於 3-4-2008 21:10 發表
我係6ser 某d ser比外掛黨佔領左 係邊d我唔知 聽番黎
因為加血太多 所以大黨玩晒 你話設計係唔係有問題
第2 d好裝全部都係打王 d大黨包晒絕壁 咁班細黨咪
日日打5f王 仲要等到死死下

咁你依個問題我個ser就無啦= =~
回復 支持 反對

隻game好好玩 但係代理勁唔掂...個代理會等到你高lv又唔買點無啦啦..封你acc..
我升到60之後...冇玩1個月...之後想玩..點知發現個黑名單有我個名 線都冇上點用外掛...
呢個情況你爬文or x哈 睇就知道 好普遍...
回復 支持 反對