查看: 3328|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 入黎講下....噬魂有無前途

有無前途??
單選投票, 共有 32 人參與投票
56.25% (18)
43.75% (14)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

做咩投票冇人回,衰格..有前途,魔亞爆怪可能勁過魔動,因為我未試過,唔知架,估估下
戰亞單技媲美魔銃,係差左命回,有前途有前途...
回復

我都同意  因為魔亞爆技範圍大,爆得痛   戰亞d技擺明系pk專用

同埋就系亞c人d技好平 一大半系npc有得賣  餘下個d都好平...見過好多放5000 - -
回復

個人認為無前途
亞斯人只不過係暑假拉人玩既方法= =
而家官方已經漸漸少理亞斯人
例如最近出既裝- -
完全無為亞斯人重新設計--
回復

-.-點會冇理亞c人設計..
e家d裝好多岩亞c仲多過岩其他人--
+埋d人係唔想重升先唔玩亞c咋ma-0-
回復

其實GM,出d上衣裝都係想呃錢姐=.=唔通因為亞c人唔出上衣咩=.=
如埋亞c人都唔錯有前途
回復

換一個角度, 亞斯人有前途, 不是主要呃錢
官方一早想推出亞斯人了, 是故事發展罷,詳看官網→遊戲指南,有一段故事的
亞斯人的下身裝備配合新裝備的圖騰,防禦力不錯[[tyjp-2-13]]
加上戰系亞斯人的技真是來pvp的...魔系的爆怪只是mp消耗太大
如果不重pvp加玩魔系,配新頭雖然不夠,但mp水也很平
想pvp又不想用銃系職,玩戰系,但要注意命回,亞斯人的命回比較差
亞斯人像攻速快了的機動靈罷
回復

無~亞c人~爆技太洗mp~出左生頭都扣我好-v-唔好用~pvp一但冇mp~反完= ="魔動好d~你加點都會加好多mp~魔都都好高下-v-不要看小呢~仲有~亞c人出技要等幾多時間先可以出多一次= ="?魔動唔會好想0豆咁~出技會洗好多mp~右同魔動一樣魔攻ge-v- 不過pvp幾好a_a不過如果你冇hp就...比魔攻ko =0= 亞c人都同人好像~  亞c人唔係咁好><"之前就好~比賽=0= 頭10名有好野送點^0^ e+有就好了~~~ [[bao_32]] [[bao_32]]
回復

對不起..上面的,頗詳細..但是
pvp? 你被圍嗎? 一對一技能要出這多? 加上戰系亞斯人的技能強, 不用亂出= =
魔動使pvp是不錯的了, 你先有點離題之後不知怎你又回來了...很亂~
前途和潛能是不同, 全面分析亞斯人不是錯, 但小心像以前的...銃戰士廢, 怎的出刻紋一堆東西現在變成皇者= =囧orz...我又差點離題- -
回復

原帖由 榤奇 於 9-4-2008 22:25 發表
對不起..上面的,頗詳細..但是
pvp? 你被圍嗎? 一對一技能要出這多? 加上戰系亞斯人的技能強, 不用亂出= =
魔動使pvp是不錯的了, 你先有點離題之後不知怎你又回來了...很亂~
前途和潛能是不同, 全面分析亞斯人不是 ...

銃戰廢._.?就算無出刻紋
有招天眼都夠屈死你._.
回復