打印 上一主題 下一主題
收起左側

§加分帖§.☆自我介紹★

姓名:牙華

年齡:16

專長:同人傾計

學歷:中4

興趣:睇書,做運動,同識新朋友

人際關係方面:之前好差, 經過幾年改善後,好左好多,有好多fd

自我介紹:我就住係黃大仙果邊,高18幾左右,讀夜校中4 /..\ .大個左最想做金融業

日期:9月13

評分

參與人數 1 +10 收起 理由
某〞雨 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名:囧orz

年齡:14

專長:打機

學歷:中三

興趣:踢波/.\

人際關係方面:太好了

自我介紹:要朋友和我說a"a

日期30-9-2008

評分

參與人數 1 +11 收起 理由
某〞雨 + 11

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名: Wing

年齡: 13

專長: 唱歌

學歷: F.2

興趣: Drawing

人際關係方面: 0kay

自我介紹: 你地好呀...我叫Wing,夢想係做一位老師。我為人率直,有時都幾八卦,又幾鐘意幫助D有需要既人。但係,我份人有陣時都幾小器同捚少少野就好鐘意串人。另外,我選朋友既原則就係:為人大方、識得尊重人、唔會成曰hurt到大家既丶夠誠實丶夠坦白丶體貼既。~如果我冇咗朋友,就好似生存唔到咁樣...我最憎D人係成日唔講道理既、對人唔公平、唔明事理既人。另外,我嘅興趣係聽歌、上吓網、睇小說、寫故仔、同人玩吓MSN等。我最鐘意既歌星就係:泳兒,麥家瑜,羅志祥

日期: 2008/10/01

評分

參與人數 1 +12 收起 理由
某〞雨 + 12

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名:小希/Matthew`

年齡:15`

生日:7月16日

身高:180 `

專長:捉象棋.`

學歷:中3`

工作:學生`

興趣:踢波`打機`

志願:歌手xd`

人際關係方面:普普通通la`-3-

自我介紹:大家好`我叫希v_v.多多指教.希望可以識多D朋友仔la@@`

日期:8/10/2008

評分

參與人數 1 +11 收起 理由
某〞雨 + 11

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名:Michael

年齡:13

專長:打籃球~~

學歷:
中2
興趣:打波

人際關係方面:0k~ 男女都0k~

自我介紹:想識多d fd=]

日期:

評分

某〞雨 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名: 沒有._.

專長:甚小

學歷:中3

興趣:上網睇野..

人際關係方面:差

自我介紹: hi-_-

日期:2號

願望:改善人際關係~_~  仲有建議開反一個呢個板既m群  比人傾下野

評分

參與人數 1 +13 收起 理由
某〞雨 + 13

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名:乂佐

專長:打機(格鬥)PSP(格鬥)

學歷:中三(在澳洲)

興趣:打機,英文

人際關係方面:爆好(要咩FD可以和我說 希望可以幫到你)

自我介紹:乂佐 在澳洲@@ 可以說我佐

日期:11月3日

評分

某〞雨 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名: 新但丁, old名係~倭寇~

年齡: 17歲

專長: 有好多野, 衣排你有既過我既小說, 證明我擅長寫小說, 釣魚, 經濟, 象棋, 射雀仔, 思考, 科學, 文學, 藝術等等.

學歷: ive生一名

興趣:
係專長到有講, 專長等於興趣.
人際關係方面: 各方面興趣都有我既朋友.

自我介紹:
我希望你可以多多睇下我既小說, 畢竟係我專注既作品, 全部都係我心愛既子女, 我現實係點, 就唔講咁多, 只希望你因為我既小說而大飽眼福.

長大後願望: 可以成立一個出版社, 出屬於自己既小說.

有咩困難: 無錢出書, 要努力工作搵錢.

價值觀: 我唔希望世上有咁多人係到要求人幫你, 你自己有能力搵錢, 駛咩要人幫.

抱怨: 咩抱怨都試過, 只係有方法解決既, 都唔駛抱怨la.

小時候: 小過可以玩既都玩, 盡可能訓練自己思考, 將來為自己既知識資產而累積一點財富.

玩過既game: 魔力, 夢之歷險, cs, 魔獸, 赤壁, 巨商, 未日危城, 勁舞團, 墨香, 天龍八部, 跑online, 飄流幻境等等.

對樂古既感覺: 衣個係一個好好既論壇, 大家要多d上呀.

食物喜好: 我唔鐘意苧頭雪糕姐, 其他都無咩特別鐘意.

有錢會做咩: 如果我有李嘉誠既財富, 我會成立一個基金, 令人可以自力更生.

日期: 11月17日

音樂: 魔戒主題曲

電影: 異形, 鐵血, 仲有就係將來既戰爭機器, 同埋出名既魔戒

電視劇: 逃, 狙魔人, 英雄, 鬼線人, 醫神, 手袋黨, 迷.

漫畫: 火影

飲品: 只有水鐘意

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
某〞雨 + 15

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名:文神,膠神

年齡:16

專長:同男女生溝通-3-

學歷:中5-uk

興趣:吹水,最好有永無止境既話題

人際關係方面:好到唔知點-_- 世界各地都有朋友@v@

自我介紹:一個人對我好我對人好既人黎''難gag永不完-_-

願望:照顧到屋企人同女朋友就是了

日期:4/12

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
某〞雨 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名:Kay

年齡:17

專長:籃球,搞gag- -?

學歷:F.6

興趣:sports,睇書,行山等