收起左側

天下無雙(聯會)招收會員/幫會(豪傑ser)

●●●天下無雙招收幫會會員...{豪傑ser}●●
主線ser3...
幾個10lv幫會在聯會入面~~~~~
我地好希望有多D人可以同我地一齊吹水..玩活動..打副本...同埋搶王地~(我地差唔多每次既活動入面最少有幾個幫會同會員係十大<活動>)

而家我地不限lv(但我地需要既係熱血同團結既會員)~
咩門派都得~ ^^
要常on ^^
最少星期都要on一次~(如有事唔可以on都通知一聲,冇通知又1-2個禮拜冇on果話我地會send封信去你ac先踢,如想再加入密位階表有關人士)

我地而家聯會入面既幫會有:
神雷,極雲,無頭東宮,無雙城,幻影旅團,長安俱樂部,泠月宮,圍事組,∼無奈∼,盤古社團,o美女天下o(其實仲有聯會想解體加入,之前以經係)

我地既聯會制度有三:

第一制度:我地平均3-5日分一次裝備(最普通既會員都會分到極+5既裝),
如果係聯會入面貢獻大+12極都有機會分到(吹雞同開會團打副本區王宗師門派幻境幫戰聯戰常到,常入錢/裝/合成材料落聯倉既人算有貢獻)
p.s.基本上你講得出既野我地都可以搵到,但咁當然唔好過份啦.

第二制度:我地每月都有一次會聚同天下無雙挑戰賽勝出既頭3名將可得到我私人送出既自選造型裝一套以作表揚!!!(幫主不能參加,但可私人同我傾)(今月既會聚將會係將軍澳新都城10月18號6點後搞韓燒同唱k,遠果話我會車佢去<女女同深資會員優先>)

回復

仲有一點未講...就係全部幫會我都可以直接收人(本人係迅雷之風)基本上所有幫會都可以入只

要有位,除左美女天下既方式同其他唔同...

佢地收人既方式係要用msn眼仔肯定左你係型男索女先會比你加入~_~
回復 支持 反對

姓名:A血天使E
門派:風雲谷
回復 支持 反對

sor呀,我1個禮拜冇睇果網,你係game入面密我啦.

我係兩聯既聯會長-迅雷之風

放心我唔會介意你lv同裝備,冇lv我地會帶你地沖,冇裝備我地會幫你搵.

我反而介意既係人品果方面夠義氣就ok.
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對