打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 樂古送JatCar活動 [決賽形式公佈]

關閉 [複製鏈接]
撞吾到貨櫃
     其實級別賽最快都有360km,又吾洗其他野如洗點卡
     純發洩,吾追究 ...
m8姐 發表於 5-4-2010 17:46

如果人人同速我個人認為唔夠競爭性
唔努力去升車升技惜裝惜技打爭奪戰買技卡
咁就冇左比賽既意義, 台上一分鐘台下十年功
鼓勵玩家努力去玩係我既目的之一

至於你所指BUG...SORRY ><
你地真係太快, 我食緊塵完全睇唔到個問題
下次攪比賽我應該會收幾張技卡同借技~_~ 希望到時有人願意幫手...
當時你都應該同我講有BUG...如果賽道有BUG, 有人證既重賽係絕對合理
你知我唔係D死硬派, 你認為值得考慮既事都可以向我提出既
好似之前初賽城市有個場BUG左冇人去到終點, 我都直接叫左重賽
回復 支持 反對

第1果個都唔係佢2個...嘈咩呢?
yahoo1011 發表於 6-4-2010 02:11

路人可以收聲嗎,又冇比賽,又唔知內情,只怪小孩子太單純
回復 支持 反對

火炮有否被取消其參賽資格...與比賽勝負有啥關係...
其實...只是一場遊戲...一場比賽而已...
何必呢 ...
旺角車神 發表於 5-4-2010 21:27

我點解憎佢,佢又做過d咩事,我相信你好清楚。大把人憎佢,又大把人叫我貼,我相信好多人都話抵佢死
敢問你冇戴有色眼鏡?一個幫到足,一個踩到行
重有,我唔係我家姐,俾人搞到上頭頂都唔還拖既人
回復 支持 反對