打印 上一主題 下一主題
收起左側

小弟對八字略知一二,有興趣既可以入來~

多才多藝,意志堅強,理解力同埋吸收力都好好,做事識得貫徹始終~
膽大心細,聰明有耐心,但係有時唔係咁識表現 ...
~蛇仔~ 發表於 20-5-2013 10:05

命中紅心X_X
回復 支持 反對

命中紅心X_X
xa1326 發表於 20-5-2013 17:25

哈哈,有冇野唔準?
回復 支持 反對

哈哈,有冇野唔準?
~蛇仔~ 發表於 20-5-2013 18:03

應該除了自已會產生自我矛盾外都說了....吧(......)
回復 支持 反對

出生日期: 1995年10月19
出生時間:早上 幾點唔記得

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
chipmunk123 + 20 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

出生日期: 1995年10月19
出生時間:早上 幾點唔記得
傻乂小風 發表於 6-6-2013 10:30

溫和穩重,平實正直,注重道德,忍耐力強,愛整潔~
鍾意思考,富想像力,為人比較內向,思想亦都傾向悲觀...
自尊心同埋虛榮心都比較強,唔鍾意受人指使,而且亦都會喜惡形於色,比較反應過敏...
手腦靈活,鑽研力專注,但係有時會唔夠冷靜,感情上亦都算係脆弱個類,小小瑣碎事都會造成擔心...
有同情心,但係又會防範人,驚好心冇好報,而且心裡面會有唔服輸既心態~
觀人於微,容易睇到人地缺點,所以有時候亦都會因此而唔太相信人...
自己亦都會加以批評,一個唔留神就會留低壞印象,不過亦都會有浪漫同埋完美主義既一面~
缺點係缺乏融通力,有時唔夠冷靜,容易自亂陣腳,亦都比較多管閒事,而且悲觀既情緒都會容易影響到人...
~唔準勿插~

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
chipmunk123 + 40 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

溫和穩重,平實正直,注重道德,忍耐力強,愛整潔~
鍾意思考,富想像力,為人比較內向,思想亦都傾向悲觀...
自尊 ...
~蛇仔~ 發表於 7-6-2013 16:00

除紅字外其他中唒
比個叻你
回復 支持 反對

出生日期: (西曆)1996年10月18日
出生時間: (如果唔清楚既請寫埋係朝早定夜晚)晚上7點10分

麻煩晒蛇仔@@ 幫個朋友睇睇

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

出生日期: 1993年4月18日
出生時間:夜晚

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

出生日期: (西曆)1996年10月18日
出生時間: (如果唔清楚既請寫埋係朝早定夜晚)晚上7點10分
∼香B∼ 發表於 7-6-2013 22:38

穩重正直,開朗樂天,溫和熱情,有求必應~
具責任感,明辨事非,充滿自信,自尊心強~
做事認真,但係有時相當頑固,有D固執同埋性急,好難改變,唔容易讓步,只係識得貫徹始終...
識得飲水思源,係一個良好既伙伴,對人對事都有純樸同埋自發既精神,活潑起上來就可能會變得感情用事...
缺點係易受媚惑,缺乏融通,有D枯燥,唔係好識講情趣...
~唔準勿插~
回復 支持 反對

出生日期: 1993年4月18日
出生時間:夜晚
miztoby 發表於 7-6-2013 22:46

多才多藝,理解力同吸收力都好強,但係有時唔係好識表現...
非常積極,大智若愚,唔容易捉摸,溫良,隱藏,有D神秘既吸引力...
寬宏大量,不拘小節,知進退,容易得人器重,容易適應環境,而且會力求完美~
由於自尊心強,所以唔會喧易接受人地勸導,一動一靜,喜與惡等等都非常明確...
完美主義者,鍾意搶先出動,鍾意追求高品質既野,但係又會三心兩意,不過只要決定左目標就會一擊即中~
缺點係容易自我迷惑,難以集中精神,容易消極咁妥協,甘於被人利用...
~唔準勿插~

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
chipmunk123 + 40 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對