打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [sosad] 大蟒蛇=小學雞?_? p.7#67有笑料!

@@你知唔知咩叫自拍?唔知自己上網搵下解釋先好用黎串人啦.笑大人個咀架;P
廢事離咁多題喇, 我想講既係
你睇唔睇到我有講到有正赤同有機晶?_?
其實呢,你錯左7左唔緊要..
認左佢咪好囉..又要威又要串喇...
又話影左相吹到要post上樂古喇..
我咪叫你post囉..唔知你又post左去邊呢?_?
你唔係咁串我都廢事煩x_x
不過既然你講到自己岩晒,
咁我咪放上樂古比人睇下邊個樣衰囉0,0
回復 支持 反對

回復 21# °赤魂羽〥

點解你話唔離題又UP咁大堆廢話呢^^? 回番你先啦
自拍我當然唔會夠你清楚啦  你鍾意自戀玩自拍我都無計  但唔該搞搞個頭先啦^^
仲薯過卡樂B D薯片  係咪以為自己好令仔姐*V*? 仲有你用紅字係咪巧威威D架@@"?

第二呢  正赤我話你無赤日背   你又無話一SET 唔比我話你無古赤彷赤架咩^^"?
赤日得一種架渣丫叻叻仔 ? 機晶你又無話邊粒  我點知你齊定唔齊^^"?  我話諗你都唔比時間我諗
好彩我問左FD  佢話你放AC 唔比CDE人  叫我唔好收姐^_^'
唔係就慘囉=3=" 想入點都入唔到/_\"

另外你都POST左上黎  我再PO又有何意義^^"?  錯左7左果位人兄好似係你囉~
點解係都要人認姐?不如你認下你果D所謂既信譽仲好啦   ... 成廿歲人   仲係到做網路英雄 無CDE又唔出聲 囧~
你覺得你係星夢老手? 信譽一流? 囧.....只能說你認真就輸了

送張圖比你啦  反正我時間多的是  你鍾意呃水吹我無所謂既 ~~  咪陪下D死毒X 囉^^"
睇你咁既樣...唉..登伯母可憐也~

回復 支持 反對

巧威威??咩語言黎?_?..
正赤背定彷赤背古赤背 自己知自己事.
我話有機晶我又有講有邊粒?就算我有1粒機晶都係唔會係叫冇機晶啦,
不過自己7左又好難有勇氣去承認既...
你個fd想我幫佢拎返cde冇所謂架
不過要晒ac所有資料姐, 佢比晒我我咪幫佢拎返囉..
唔知點拎返cde就唔好係度嘈話拎唔返啦z_z
第時唔該自己check清楚先好串人啦z_z唔係好7架..
邊個7自己知啦,又1個死毒_ 陰公!
回復 支持 反對

回復 23# °赤魂羽〥

哈哈  巧威威唔知咪上網CHECK囉^^ 你唔係鍾意叫人鍾意上網查架咩?
邊種赤日  咩叫自己知自己事^^"?而家好似係你唔知渣傻豬=3=...
咁你得1隻手指都叫做有手指既@_@"
你D霸氣呢? 做咩今次回咁少呀  
嘩...睇下你D 服務態度丫...放AC 呃人唔知咩叫CDE  就咁放左比 又唔講清楚
E+收左錢  過左海就神仙LO~~  就話比哂AC資料你,咁爆左係咪你負責架? 我放十對C翼入去
10對C翼唔見左你陪>W<"? .... 你呢D咁既人  唔死都冇X用 ><點解你阿媽會生左你呢D咁既人出黎
為害人間  囧RZ~~仲扮到冷有信譽,,用哂紅字唔化表巧威威D架  傻HIHI~比人扣樂點果個又係你^^
回復 支持 反對

其實CDE可以SEND信拎返
回復 支持 反對

你怕比人爆咪叫我幫你sd我都識sd+信譽好好
回復 支持 反對

回復 26# wong.5201314

你信譽good~ 但有d 自戀西唔係呢~.~
回復 支持 反對

樣衰左都唔洗咁惡/3\
回復 支持 反對

樣衰左都唔洗咁惡/3\
子謙x0x 發表於 23-2-2011 17:24