樓主: `;:{P0CHi}﹡
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 膠千dis 真面目=) 已加新對話證據*

什麼膠千哥..
似狗公哥多d w0..
呃fd不得只..
重要呃女仔..
妳呢d人重衰過做狗公啦..
(p.s.我對膠千之前好似前輩咁睇..由呢一秒..我當妳狗公咁睇..正毛阿..狗公哥;]]?)
                                                                                                              By;流
回復 支持 反對

psn死左14日-.-悶都唔得呀? 你見我討論區有咩post有興趣都熱烈支持架啦-.-

Galaxy♥ 說:
係你 ...
211835350 發表於 3-5-2011 20:07

笑而不語?
我回覆完 你自己睇下你個篇野 更改時間系幾時先拉= =
昀昀既事要講都講哂 吾信既系佢地,,
我地同樑fd就代表 分裝阿?
我同你講拉,, 個晚 我同 占 , 樑, 9up,婷  組左隊
我同占同婷同埋9up個都掛左機.. 占同婷 成晚掛系到訓左
我同9up 行開左,,番到星夢.. 樑就話爆左ac
我淨系話 占佢地都系個組到炸.. 冇話佢知道要爆人ac wo= =
回復 支持 反對

1. 人生總有不同形式的比賽,然而比賽不一定會有勝負。
      試以「一場沒有失敗者的比賽」為題,作文一 ...

T_T 第3條先安全..
第2條真係不思不得其解
返尼個陣+高登友 又話內有另文

閱讀真係好向左走向右走難丫
回復 支持 反對

笑而不語?
我回覆完 你自己睇下你個篇野 更改時間系幾時先拉= =
昀昀既事要講都講哂 吾信既系佢地,,
我 ...
`;:{P0CHi}﹡ 發表於 3-5-2011 12:17

你係唔係要貼埋佢爆果陣你知情,爆前你亦都知情,你亦都無通知昀昀呀?

人地都當初同你地玩都係當你地朋友咋

Galaxy♥ 說:
係你地傳到我有份

咁姐係知道果d係賊贓啦?
回復 支持 反對

什麼膠千哥..
似狗公哥多d w0..
呃fd不得只..
重要呃女仔..
妳呢d人重衰過做狗公啦..
(p.s.我對膠千之前好 ...
×邪戀°流 發表於 3-5-2011 12:16

-.-尊乜敬呀,我無叫過人尊敬我
佢地拎我地黎笑又on9千,膠千食屎啦呢d-.-我都係笑下算,以前做會長果陣我都無要求過任何尊敬我

係我心目中,朋友要玩得就夠

-.-我都叫狗公,我平時都係發下膠9up下野都叫狗公-.-.......
咁台地果班叫咩...你搵個知道正常係台地玩既女玩家將會有幾多朋友-.-就知道咩叫正宗厹

你知唔知佢地當初收ac果陣用左幾多個朋友搭朋友既版本去收ac呀-.-

1開始,條友自己收
後來,寶之比錢條友幫收
再之後,寶之同條友夾錢一齊收
回復 支持 反對

psn死左14日-.-悶都唔得呀? 你見我討論區有咩post有興趣都熱烈支持架啦-.-

Galaxy♥ 說:
係你 ...

我有冇爆你隻男聖靈你自己心照 最清楚=)
你話我幫你升lv 你就比 月水我,, 我咪幫你升嚕
點知升完你就同我講隻男聖靈比人爆左
自己系到講 比隻ac我升lv所以就專登改pw 得我一個知wo
我點知你邊句真阿大佬
爆你男聖靈? 點解你吾報警阿?
問你爆左d乜.. 你就話  新頭, 冰杖, 80bee !!
我要爆你ac洗吾洗等自己幫你升完lv先爆 哩d垃圾阿= =
你自己心入面最清楚la.. 我同你講左好多次我吾想比你屈..
叫你去報警你就吾肯..仲話報警冇用..星夢已經冇哂人
我問你有咩方法證明我清白..你就話 冇
你一句冇.甘我可以點阿?
新頭 冰杖我自己都有幾set =) 吾需要爆埋你哩d垃圾野
回復 支持 反對

T_T 第3條先安全..
第2條真係不思不得其解
返尼個陣+高登友 又話內有另文

閱讀真係好向左走向右走難丫 ...
鐵盒 發表於 3-5-2011 12:17

孝果篇思考時間耐
其實以我09同10既經驗
其實40分/90左右已經有機會拎5等

其實睇文言文果篇速讀就得,如果篇野難大家都做唔晒
回復 支持 反對

我有冇爆你隻男聖靈你自己心照 最清楚=)
你話我幫你升lv 你就比 月水我,, 我咪幫你升嚕
點知升完你就同我 ...
`;:{P0CHi}﹡ 發表於 3-5-2011 12:22

-.-真係得你1個知個pw
因為3月13我魔銃比人爆左,之後我為防俾人爆聖靈,我pw改到得我同你知
點知聖靈都比人爆埋wo

如果係中毒,點解千雲影同我擺裝既ac會無野?

你同我心照啦,你話唔志在呢d錢痳,你咪又係得呢個理由

我唔報警,絕大部份都只係因為朋友既事,對我唔好離譜到過晒火我就唔會理

加上,官方依家根本係半放棄狀態,我sd過信,根本無人理我
我都聽聞過要不停咁sd先有效,但老闆我要正常生活考試ok?

我無時間為果兩三百蚊去報警

爆果幾千萬星錢既野,我就算啦
回復 支持 反對

=.= 我個試場有幾十名考生
消失於卷一  
唔夠時間=.=做閱讀
實在大耐無做過
回復 支持 反對

-.-上面有人離題問2011ce中文作文先,我有上網睇題目-.-
可以分兩條line討論一陣既

講樣野大家知,你 ...
211835350 發表於 3-5-2011 20:14

哦.. 我要呈清番.. 我吾系知情.. 普通同樑傾計,,佢就話想爆左昀昀ac
我就叫佢吾好.. 爆左 自己個名會臭哂
佢就話 講下者
甘我以為佢講笑拉.. 都冇再理會

甘樣叫知情? 你吾好屈得就屈拉
你話你隻男聖靈專登改PW比我一個人=  =?
我系吾知阿.. 甘又點?
我跟本冇唸過要爆你所謂既新頭冰杖..

不如調番轉黎講.. 我借ac比你要你幫我升lv..
你幫我升完..我就話你爆我ac.. 你會點?
點解你要扮自己比人爆ac? 點解你要屈我 我到而家仲系好吾明=)
回復 支持 反對