收起左側

[抱怨專區] 逆夜如何昆人~今日條友仲賤

件事大致上係咁>.<:
星期日既下午,佢想cc我d寵,然後話想收我隻火公主(ob三連),佢話用廢分劍加貓車換,我唔肯,佢話押住把分劍同貓車起我度,我就比火公主佢,佢話4點一定會還,而又比返10粒甜心我。
因為我唔得閒既關係,所以我起5-6點先至on返,我就叫佢還返,佢就話冇甜心,我話比100m都得,佢就話要出街。到左8點,佢又on返,佢自稱係逆夜起童話裡邊既fd,我叫佢幫逆夜還返比我,佢話身上得返條180精鞭。9-10點既時候,我再問(逆夜起童話裡邊既fd)知唔知佢幾時返,佢話逆夜本人食緊kfc,我問佢點知<疑點:童話既fd都知佢現實做緊咩>,佢話有人同佢講。10-11點既時候,佢就話封左隻公主起bk度,我叫佢一手交一手,佢唔肯,又話要我用分劍換精鞭,精鞭再換返火公主,咁我當然一定唔肯啦=.=(明昆,條鞭只值1km),然後我想cc公主,佢唔肯。我叫佢一手交一手,佢死都要分鞭換精鞭,精鞭換火公主。我再叫佢比我cc,佢肯,根住佢比左隻同公主個名5成似既金布丁我cc。又叫我去幻獸店去換,我去左之後,佢放左隻叫火公主既布丁出黎(散步)。根住我就走左,我再話一手交一手,佢就話要放左隻火公主佢。
唉,我真係抵死,但係我真係估唔到童話有呢種人既出現。
p.s:
1.我不斷問佢點解一手交一手點解唔得,佢就逃避呢個問題冇答。
2.佢自稱10歲,而佢講既野都似係8-11歲講既野

今日佢再想昆我:
首先,我狂洗佢頻,突然佢話比返我,想昆我去鬼3,好彩有族人帶升話見唔到佢,然後佢叫我去金小,叫我用分劍換火公主,結果佢搵琴日隻金布丁(name:火公主~琴日散步果隻),我識穿左佢,佢話隻火公主起bk,叫我比分劍佢先,我一定唔肯啦。佢之後當我傻咁話用1km抵押。我唔肯,開返唱人ac唱柒佢,跟住佢用掛(加人就可以做隊長)傳我去彩虹,之後(or前)叫我小心d 。
回復

2樣野野都吾值公主個價`
您都行比距底壓同您換-_-`
下次小心D啦`
回復 支持 反對

我都一早退童 不過吾好易信人 信都信啊杜a_a
回復 支持 反對

童話大把呢d人
回復 支持 反對

好黑暗feel
回復 支持 反對

下次小心D啦