收起左側

§ 神域〞§ 商團交流帖

山豬=[
我可唔可以糸到吹水架?
皓呀~ 發表於 1-11-2011 16:07

山貓變山豬
回復 支持 反對

報到..................!!!!
回復 支持 反對

UENAVY 發表於 2-11-2011 00:28

望你ic0n就知你扮廢
回復 支持 反對

望你ic0n就知你扮廢
zsezasd007 發表於 2-11-2011 01:48

你咁勁 點扮都係廢 不如自認廢左先
咁咪重好
回復 支持 反對

山貓變山豬
doggoddoggod 發表於 2-11-2011 01:16

第一大行首後選人如下:

參選人-怎麼會哭 政綱
第1:我會先搞好團入面既人數,將小人上既角色/唔上 將會踢
第2:踢完人之後會為團內重新招攬新血加入
要令到個團有番生氣 多人上 多人吹水
第3:我搞好內政既事 之後開始對外
第4:我伯步動搵經常升LV既團友 幫手帶升 解任
要做到大部份團員都會令戰力提高同安心留係團度
第5:做完內政之後我會同其他團大房搞下團戰 令團友吸收下經驗 到打真軍會識點應對
第6:我會月中月尾都搞活動 派下禮品 捉衣因等等 更會在活動挑選神秘禮品

參選人-McLarenS 政綱
本人由2013年12月20日加入神域其擔任攻城將一職。
至此 本人發現現任五位大房日常事務繁多,固參舉大行首一職,
助打理日常團內事務。若能成功擔任,本人承諾將會實行以下福利:
1,團倉提供及定期補充+400/+300
2,帶升級 及 解戰鬥任務
3,定期舉辦 活動 , 團照 及 團聚
4,提供廠房給團友消裝
本人承諾,上任後會做好本份,盡力為本團及所有團員服務。
請投我 McLarenS 一票,多謝。

參選人-L小言] 政綱
1:多鼓勵團員各LV 達到某程度有獎勵
2:努力挽留團員 多幫助唔洗錢玩巨既團員
3:定期搞派錢活動 鼓勵團員升LV達到某程度 有獎
4:團員間要多交流 並建立真正友誼關係 盡力為團效力
5:定時搞活動,影團相,幫助弱勢團員
6:當選後每人派1E以作支持

參選人- 冬暖步步 政綱

大家好,我叫冬暖步步。
請大家投我一票

參選人- 暗瘡王@o@

@o@ @o@ @o@ @o@ @o@ @o@ @o@ @o@ @o@ @o@ @o@
本人是行長暗瘡王@o@ 身高175cm 體重75kg
2012DSE 考取 3322 佳績! 現正攻讀香港社會大學
一句講晒: 講多無謂行動最實際!
我唔需要用任何朝鮮城介宣傳, 因為我知道你地會投我!
投票記得投我暗瘡王@o@

現屆都房參選人名單:

都房侯選人-0o風霜o0
呢家大部份勁人都有晒團,想拉人過黎除非fd搭fd,如果唔係都幾難做到。
還有,侍日上線人數都係一個問題,發現我地仲少過se團..
咁樣落去只會不斷有人走團、退巨,希望下面既野可以吸引到佢地上線、升lv、吸經、解任等

1)每月下午/晚上必會開親兵帶升團
1.1)凡帶升者、吸經者及解任者都可獲神秘禮物乙份
1.2)搵盟友一齊組隊升lv,咁樣就會有更多個親兵隊
2)設立每日簽到,上線日數達5天,可獲神秘禮物乙份
2.1)夠1個月可獲大獎
2.2)方法:每日比信都房=簽到一次
2.3)整理團內人史0,清除一d成日唔上既人
3)盡量一星期搞一次活動,3星期搞一次攻城戰
3.1)未計算所需費用
4)團友企街收人時,凡拉到人入團,可獲一定額金傭金。

都房當選人-`Dev!L_* 政
本人`Dev!L_*有意角逐神域都房一職,其政綱及理念如下:
1.確保神域團一哥地位,維護本團的利益
2.加強質其他團的溝通,解決同其他團有關事務
3.處理團外的人對本團的投訴,並向大房反映
4.進行人打人攻城戰,達致各團友懂得攻城技巧
5.進行谷將,招攬人才
6.協助大行首進行各類型的活動

本人曾搶任狂團管理層之一,亦有一定經驗處理任何事務
本人承諾做好都房職,為本團服務
回復 支持 反對

UENAVY 發表於 2-11-2011 00:28

姐係邊個
回復 支持 反對