打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 老子實在忍唔住 去圖睇字

關閉 [複製鏈接]
KC,既然人地咁想你放哂所有圖上黎
你咪同佢一齊搞大佢囉,公道自在人心
我就真係唔信你係d咁既人啦
(我食緊花生架)
回復 支持 反對

KC,既然人地咁想你放哂所有圖上黎
你咪同佢一齊搞大佢囉,公道自在人心
我就真係唔信你係d咁既人啦
(我食緊 ...
matthew245 發表於 26-11-2011 13:22

多謝支持,不過我唔需要應該名滋事者既要求放上黎丫
清者自清 , 濁者自濁
到底邊個有做邊個冇做 ,大家心入面一早就有答案
而且e d 咁小既野都可以爆粗搞大之後屈我話ZR不是
e d 人擺到明唔識自重, 咁我重做咩要同佢一般見識?
我post上黎 目的只係因為有人話有片放上黎,部佢玩下
而佢e家唔敢拎條片出黎 , 事實就已經證明左 我唔係主動果個
另外18樓果位人兄 , 如果你重係打算幫住佢既 , 我唔會阻止你 ,不過唔該你了解左件事先幫 , 帶眼識人很重要的

第一 : 撞人既唔係我
第二 : 唔貼哂所有圖出黎既原因係因為中間既對話*全無意義*  (註解一)
第三 : 條友驚死, 順手加d老作野黎屈我 想借ZR隻手收我水
第四 : 證明條友串人冇Point得黎肴底 (註解一)

註解一 : 如圖二所示 , 佢唔兇我既話, 我亦唔會有d咁既反應叫佢要玩就快 佢有拍片既話 ,
             一放條片上黎佢就全部所講既論點冇哂。另一方面 只係識係度講埋哂自己裝勁,
               我裝廢冇技術之類既野 , 我心諗 : 有技術既話洗咩買點, 買點只係錦上添花 ,
                 唔會買左點就高技術架喎

好老實 , 港服咁多玩家同我克里斯玩咁耐, 除左識之前大吵左一次之外 , 有冇e d 咁既小問題而嘈架?
好明顯 佢唔搞我 , 我唔會搞大
回復 支持 反對

個game一日有得打中文,罵戰就會一直長存
marcotse 發表於 26-11-2011 19:57

英文都可以罵戰 事在人為
回復 支持 反對

英文都可以罵戰 事在人為
KaiWeNG 發表於 27-11-2011 08:02 AM

我相信英文的話係單方面指罵@@
回復 支持 反對

我相信英文的話係單方面指罵@@
marcotse 發表於 27-11-2011 05:40

相信滋事者英語水平重係中學
我就大學生水平
回復 支持 反對

講完一大堆廢話  姐系冇野睇
回復 支持 反對

我想講你有冇圖整明佢真系撞到你..?仲有唔該post曬全部對話作證據...仲有撞親咪講sorry羅...洗乜搞到咁?
回復 支持 反對

回答你問題:我想講你有冇圖整明佢真系撞到你..?仲有唔該post曬全部對話作證據...仲有撞親咪講sorry羅...洗乜搞到咁?

1.我諗在座無一位朋友係可以反應快到你渣渣下車你即刻影張圖咁利害掛?
2.樓主話無必要
3.係未搞清楚邊個撞邊個之前,唔好咁快下定奪
回復 支持 反對

邊個撞邊個...點樣界定?
小路出大路撞到人地 就係小路唔岩!?
逆線行車撞到順線的 是逆線既錯!?
一個撞車意外 都可以嘈咁耐...
玩一個賽車Game 撞車係意料中事
EQ高一點吧!!

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
NuclearAsh核灰 + 2 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

死啦!我成日5睇就撞埋人地度,你見到我小心d 啦!!
回復 支持 反對