打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 請大家小心昆狗~~~入黎睇下保障番自己

kissfor433334@hotmail.com<<<<<昆狗~~~~名叫:王小銘

本人係post聲明先星夢後hkd,不信者別加了,同咪冇信譽post我都唔會比野人先。大家可以睇番我d post~

澄清死亡之道信譽,疑似昆狗既呢條友就話''死亡之道''以前係昆狗,又叫我問下d老手~~

跟住我講番我同死亡之道既交易例子比佢,佢就話咁小,昆黎做咩??

再之後我就問佢樂古咩名,星夢又咩名,就唔應該我機喇~~因為我打算睇佢幾多lv樂會同有d咩post同問下星夢入面d fd識唔識佢啦~

跟住我就拉左死亡之道同佢同我3個一齊msn到講,點知拉左佢入黎,就叫我收皮先,跟住就off左喇~~~~

所以大家係交易果陣時要小心昆狗,如果我有咩唔岩,唔好大力插我-0-"..
回復

我一開始問佢識吾識樓主先既.
之後再問佢識吾識死亡天道(即係我)
佢之後答吾識我.之後我就問佢點解要係到屈
佢就講晒粗口話係又點
邊個岩邊個錯大家自己慢慢睇啦^^
我無得罪你 吾洗放我上台掛?

回復 支持 反對

一睇就HY個死傻囝啦=.=
以為潛一排就沒人理- -?
人地記住你一世嫁..
死傻囝HY
全星夢都369緊你阿....7.7
                                            By;流`
回復 支持 反對

我想打佢
回復 支持 反對

煩唔煩d呀-.- 少少錢都係度嘈成咁 而家d人真係...
回復 支持 反對

煩唔煩d呀-.- 少少錢都係度嘈成咁 而家d人真係...
°笨楓〥 發表於 6-12-2011 01:33 AM

人地吾系著通昆狗..
佢系星夢出晒名嫁.o.`
吾煩點成為星夢偉人.?
                                   By;流`
回復 支持 反對

人地吾系著通昆狗..
佢系星夢出晒名嫁.o.`
吾煩點成為星夢偉人.?
                                   By; ...
×邪戀°流 發表於 6-12-2011 20:20

而我不知道HY是誰...
回復 支持 反對

而我不知道HY是誰...
°笨楓〥 發表於 7-12-2011 02:21 AM

咁你要搵下一d關於佢既報道..`
                                              By;流`
回復 支持 反對