收起左側

新店開張 入離慢慢睇 你冇既野我都有齊

關閉 [複製鏈接]
鷹套/狼套各幾錢???
0311113 發表於 10-1-2012 18:47

鷹套你出價   狼套+8  400元
回復 支持 反對

鷹套幾錢??
威少爺 發表於 10-1-2012 19:51

你留價    吾該
回復 支持 反對

dollynardo 發表於 9-1-2012 20:28

老細幾時找返條數比我牙 拖左好耐喇...
回復 支持 反對

老細幾時找返條數比我牙 拖左好耐喇...
KaiWeNG 發表於 12-1-2012 16:17

你部gt可以賣比其他人先  我隻人物比人爆左野  等gm查清楚喱件事 你未放到我先收
回復 支持 反對

你部gt可以賣比其他人先  我隻人物比人爆左野  等gm查清楚喱件事 你未放到我先收 ...
dollynardo 發表於 12-1-2012 20:31

= ="
我想講呢 d GT碎我已經入晒落你個acc到 係拿唔返出黎架lol
d GT碎已經比晒你 我已經幫你做左一半 你就叫我放比其他人??
你隻acc比人爆左就唔比錢我有咩道理 ??
等到等到我紋打左超多次比你冇一次聽-.-
回復 支持 反對

= ="
我想講呢 d GT碎我已經入晒落你個acc到 係拿唔返出黎架lol
d GT碎已經比晒你 我已經幫你做左一半 你 ...
KaiWeNG 發表於 13-1-2012 11:43

我完全見吾到合成卡  一系比返張圖我睇下就一清二楚
回復 支持 反對

我完全見吾到合成卡  一系比返張圖我睇下就一清二楚
dollynardo 發表於 13-1-2012 13:35

算喇
你比返5千萬game幣我就得喇你制唔制 唔收你一半錢 冇game幣用-.-
回復 支持 反對

算喇
你比返5千萬game幣我就得喇你制唔制 唔收你一半錢 冇game幣用-.-
KaiWeNG 發表於 14-1-2012 13:54

先前叫你幫我做傳說任講明有齊全部野先比錢   但你又話的確幫我做好左NO1   個號都冇任務系到     圖你又比吾返我睇   我點比錢你阿!
回復 支持 反對

先前叫你幫我做傳說任講明有齊全部野先比錢   但你又話的確幫我做好左NO1   個號都冇任務系到      ...
dollynardo 發表於 14-1-2012 17:42

咁我係有幫你做 戈日我一做完我就即該打比你 你戈晚上到去我都同你講左話個任任npc到 你戈時又冇話有問題 我之前上你acc仲有個任係到 係琴日唔見左 咁關我咩事 再唔係報警話你個號比人爆左lol 等人地查 .. 我真係好紋 冇喇喇唔見左個任就話我冇做
回復 支持 反對

咁我係有幫你做 戈日我一做完我就即該打比你 你戈晚上到去我都同你講左話個任任npc到 你戈時又冇話有問題  ...
KaiWeNG 發表於 14-1-2012 18:03

而家咁拉  你想收錢好簡單  gm回覆左你之後  佢一定會比返張合成卡你   跟住你自己keep住張卡佢   你再同我約時間   你本人親自上離我屋企幫我出車
     全部野搞掂曬之後  d錢自然就會比你   咁樣最好  吾洗煩
回復 支持 反對