打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 星空之門以及星夢結合再生計劃 希望大家協助

已經進入測試人員經外部網絡入去進行各方面測試既階段=3=
我作為測試人員終於好努力咁UP到LV10=.=""
不過又 ...
懾靈歌 發表於 30-8-2012 15:47

加油呀~~~
其實就算有好多bug我相信好多玩家都唔介意ga~
有得玩係最重要
回復 支持 反對

諗起以前細個玩星夢~~
個個都係星湖星眼到引爆~~
是但打到個技書/晶片都開心死..
極懷念
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

其實我都係細細個玩星空大,都算係我第一隻online game,係我第一隻會係咁比錢玩既game。個時細細個試過偷啊媽錢買點抽娃娃,做過好多小朋友野去買點。真係好開心好好玩,好希望你地努力喇!
回復 支持 反對

回復 90# 懾靈歌

e+有冇得試玩@@!
回復 支持 反對

有BUG都開放比我地玩下先嘛
回復 支持 反對

hihi
吾知星夢寄的信有冇用呢?????
之前買左本星夢書有怪及道具在那出,要的話PM我UPLOAD d圖上去比你.
為星夢.加油!!!!!!!!!!:)
回復 支持 反對

支持c服

另外,如果你地真係有心搞,我唔介意做幹部幫幫手

任何c服收費,開支預計,搞活動,網絡打手,整片宣傳呢d方面既知識我都ok

法律方面我都有少少了解,例如點樣合法化開c服,或者追查隻game原本擁有權去避免觸犯基本法法例等等

至於電腦技術上面既野我真係唔係幾識,不過遊戲包裝,內部經營既野我可以幫手

我有經營c服既經驗,不過好多時候都係核心人員嫌賺唔到錢 或者賺得少而汁左個ser

講真,我會盡力令個c服開支平衡,但同時,都要一班技術人員有心去搞,個ser先至會長久

不過最起碼,我而加精神上支持你,等你地搞好bug,基本野搞好晒,我會出盡法寶搞大你地個ser

講真c服唔難搞,不過要長久,先至係難度

好多時候d人技術人員嫌晒時間多,但係金錢上既回報又少,玩家又多埋怨先至汁ser

我覺得好可惜,如果你地真係有心搞,可以pm我
回復 支持 反對

樓主呢
回復 支持 反對

有圖有真相
回復 支持 反對