打印 上一主題 下一主題
收起左側

燈神大賽參賽帖vol5(歐國盃神射/冠軍接受下注)

關閉 [複製鏈接]
葡萄牙vs西班牙
讓球主客和 客勝[+1](1.95)500分
讓球主勝[+0.5/1](1.71)500分
回復 支持 反對

葡萄牙 對 西班牙
客勝(1.75)  400分
半場和(1.85)  100分
西班牙[-1](和)(3.25)  100分
西班牙[-1](客隊勝)(3.30)  100分
入球大(2.50)  100分
回復 支持 反對

之前有人冇寫+1 我都照比的...
一人力 發表於 27-6-2012 22:15

但係冇寫明好似有D....:L
回復 支持 反對

葡萄牙 對 西班牙
和(3.15)(200分)
入球大(2.50)(400分)
讓球和(主+1)(3.30)(200分)
波膽: 2 : 2(16)(50分)
2 : 3 (34)(50分)
首名入球: 104 拿尼(17)(50分)
112 比比(40)(30分)
113 般奴艾維斯(67)(20分)

total:1000分
回復 支持 反對

england果場
你呢個冇講邊個+1
所以唔計
密特朗 發表於 27-6-2012 18:32

之前有人冇寫+1 我都照比的...
回復 支持 反對

18338; 最後一場分組賽重鎚出擊
------------------------------------------------------------------ ...
victorclli 發表於 19-6-2012 19:52

烏克蘭vs英格蘭
你冇講邊個-1
所以唔計
回復 支持 反對

瑞典 對 法國
客勝(1.60)(800分)
讓球客勝(-1)(2.65)(400分)

烏克蘭 對 英格蘭
讓球和(+1)(3.60)(150分)
...
一人力 發表於 19-6-2012 23:13

england果場
你呢個冇講邊個+1
所以唔計
回復 支持 反對

18698; 希望我既感情票冇投錯俾葡萄牙
----------------------------------------------------------------------
歐國盃

葡萄牙vs西班牙

和(3.15) 300分
[+1]主勝(1.95) 500分
半和(1.9) 800分
首球 101 基斯坦奴朗拿度(5.5) 215分
       104 拿尼(17) 80分
       107 魯爾梅利斯(26) 50分
       112 比比(40) 35分
       114 法比奧干查奧(67) 20分

Total: 2000分
回復 支持 反對

------------------------------------------------------------------------
歐國盃

英格蘭vs意大利

半和(1.8) 800分
[-1]和(3.95) 250分
首球 102 韋碧克(8.5) 200分
       105 艾舒利楊格(11) 100分
       106 謝拉特(13) 100分
       111 泰利(26) 50分

Total: 1500分
回復 支持 反對

英格蘭 對 意大利
和(2.85)(200分)
入球細(1.40)(200分)
首名入球:202 迪拿達利(8.00)(50分)
217 邦路斯(50.00)(50分)

total: 500分
回復 支持 反對