打印 上一主題 下一主題
收起左側

[稿件·其它] [已審] [五月質素帖‧攻略]打造星宿全攻略(未完成)

星宿最大既優點你未講,單屬,同埋招30怒技,你問下d逍遙就知
回復 支持 反對

小人退出了天龍一整年
真心想知 一日同大群吾糸必中????! (你有冇試清楚?) 半怒就可能吾糸必中
其實星宿高血並不在於一體52血  糸星宿每升一LV自動+既體力俾其他門派多  譬如佢每升一LV +5點體力 天山+2點咁
反而認為星宿加靈吾抵  始終星宿都算多技毒攻 專注玩毒下限 忽毒 毒攻 可能硬佳 高石下 配點既內攻不要也罷
身法方面 以我記憶星宿除了多技必中 亦多技不董爆擊?只有平推優勢 屬高石玩法
現在身處修練時代 本人認為配2種點是可行的(不限高石 90UP)

打少林方便 認為閣下有點小看少林  打架多也臨場 望樓主可發片參考
少林有加沙 尾針 含笑沒用  配合少林102神 機動性俾星宿高得多
小的沒玩太久 很多不清 只是想問問查清楚吧

注:星宿優勢在於半怒 看過你的貼 很多地方的答案也是半怒     至於打少林 本人認為可以一開始起先手全怒 慢慢回  小的亦認為應盡留隱身 待對手開群才用 不怕散攻
回復 支持 反對

以我所知,強化溪山係強化放大既機率.頂強100%放大
aT_one 發表於 14-5-2012 15:42

好似係技能傷害效果...唔係技能機率強化
回復 支持 反對

好似係技能傷害效果...唔係技能機率強化
luckz 發表於 14-5-2012 17:22

甘咪同鏈既雕文重疊了......???
回復 支持 反對

小人退出了天龍一整年
真心想知 一日同大群吾糸必中????! (你有冇試清楚?) 半怒就可能吾糸必中
其實星宿高 ...
海川 發表於 14-5-2012 16:45

認同星其實係好食錢的..
回復 支持 反對

回復 38# may911
打人痛左d 都不得了啦。
你10秒cd,玩得衰d 嘅逍遙-->溪山,唔中放大瞬移走
半min你可以打4野,星宿冰蠶青蛇都係兩野
你仲強化埋,溪山打人都咪話唔痛
回復 支持 反對

回復 42# 海川
關於一日同大群,我敢肯定佢唔係100%中
一日-->人地初隱。完全閃避左
大群基本同平推一樣,我試過好幾次見過未擊中
至於打少林方法。正常都咁打
佢果技唔知咩咩攻解唔解到唔知- -未見少林咁樣解
但我建議-->輪住出控,蠍尾完左先半步。咁樣就算解到都唔會一次解晒兩個控技
如果你唔認同我呢個打法,請指教。
回復 支持 反對

回復  海川
大群基本同平推一樣,我 ...
fongkapan 發表於 14-5-2012 20:02

80技印象當中我同星打好似未miss過
回復 支持 反對

回復  海川
大群基本同平推一樣,我 ...
fongkapan 發表於 14-5-2012 20:02

初隱/////..............我笑了
回復 支持 反對

80技必中的,,半怒的群是必中,,有持續時間個招群技就唔係必中ps:星宿我都玩左接近3年半,,未改技前的確悲劇,,改技,有45技同80技後好了不少,雖說稱不上係好勁個種,,但唔可以忽視星宿
回復 支持 反對