收起左側

藍MON 問題

求解決 T.T
只有係打機時出現
(0x00000124)
回復

MAYBE係顯卡驅動程式問題O.O

刪乾淨個顯卡DRIVER之後DL返個最新既顯卡DRIVER落黎應該就可以
回復 支持 反對

MAYBE係顯卡驅動程式問題O.O

刪乾淨個顯卡DRIVER之後DL返個最新既顯卡DRIVER落黎應該就可以 ...
s15ooooo 發表於 7-2-2013 22:50

我玩巨商經常出現藍MON又係顯卡問題?條碼就(0x00000050)唔同佢
回復 支持 反對

我玩巨商經常出現藍MON又係顯卡問題?條碼就(0x00000050)唔同佢
josterme2005 發表於 11-2-2013 20:30

顯卡唔同顯卡DRIVER的,顯卡係指緊硬件,你張顯示卡,而顯卡DRIVER姐係講緊你張顯示卡既驅動程式,係軟件黎0.0
你果個條碼我搵到個網有幾個方法提供比你解決0 0""

http://blog.yam.com/otherworld/article/12264498
回復 支持 反對

[quote]顯卡唔同顯卡DRIVER的,顯卡係指緊硬件,你張顯示卡,而顯卡DRIVER姐係講緊你張顯示卡既驅動程式,係軟件黎0.0 ...
s15ooooo 發表於 11-2-2013 20:41 [/quote]解決方案
   方法 1:使用 Internet Explorer 重新命名惡意的驅動程式
   方法 2:安全模式:使用 [我的電腦] 重新命名惡意的驅動程式
   方法 3:安全模式:使用命令提示字元重新命名惡意的驅動程式

係咪3個方法?
回復 支持 反對

[quote]顯卡唔同顯卡DRIVER的,顯卡係指緊硬件,你張顯示卡,而顯卡DRIVER姐係講緊你張顯示卡既驅動程式,係軟 ...
josterme2005 發表於 11-2-2013 21:35

嗯0.0你碌落去佢下面就有解決方法既步驟
回復 支持 反對

嗯0.0你碌落去佢下面就有解決方法既步驟
s15ooooo 發表於 12-2-2013 10:23

我部機用安全模式做唔到野波
回復 支持 反對

我部機用安全模式做唔到野波
josterme2005 發表於 16-2-2013 23:44

佢有唔洗入安全模式既方法= =
回復 支持 反對

佢有唔洗入安全模式既方法= =
s15ooooo 發表於 17-2-2013 09:52

方法 1:使用 Internet Explorer 重新命名惡意的驅動程式方法我唔係好識點做法
回復 支持 反對

方法 1:使用 Internet Explorer 重新命名惡意的驅動程式方法我唔係好識點做法 ...
josterme2005 發表於 17-2-2013 15:55

- -"佢已經有哂步驟,唔識幫你唔到
回復 支持 反對