收起左側

財爺派完$_$教沖36啪裝!

12秒? 12秒已經打左個轉, 正常33 快速合埋 上到36
大前題係你起步% , 唔係6,7,9,10 你都唔會合到36 . 7/10 ...
shat5201314 發表於 9-8-2013 01:05

S一定11秒一轉 1秒升3% 33升36一定12秒 唔信你自己試
回復 支持 反對

回復 31# 31941684

我就無留意呢d. 唔清楚 但我既方法都唔會有錯
都係一樣36%姐

不過出s係有次序 , 你既方法就可以洗耐d 但相對出全頂s既機會細左
回復 支持 反對

其實好簡單 1-36 係一個迴圈數 而迴圈一次大概係10-11s
一開始只要求其合一次 例如合到2% ,只係數9s 就會係34 / 35 / 36
為什麼不是準確至36呢? 正如樓主所講 系統隔(某)分鐘係會有+ , -
如果你合到35,一定時間內無可能合到36
好喇,經過一段時間,系統會張35-1
你就會合到34,絕對合吾上35 / 36
再黎經過一段時間,系統-1
此時你將會合到30% <--絕大部分都係
咁你就可以數大概11-12s 會升上33%
再數11-12s 就會上36...
然後,請準確數迴圈時間,不斷36將會出現

好喇,大家會問...點數呢? 心算確實未必下下準
今日教大家個小貼士...就係你f8入面,所有卡/裝都會一秒閃一下
而呢個睇裝數既方法好小人講出黎,會吾會係我原創@@?

明了吧?
吾明幫不了你
((注,不行就別再試,我將此方法教授親朋,無奈腦殘送入青山了....
回復 支持 反對

其實好簡單 1-36 係一個迴圈數 而迴圈一次大概係10-11s
一開始只要求其合一次 例如合到2% ,只係數9s 就會係 ...
心醉的海洋 發表於 12-8-2013 20:43

我諗我明你講咩,我估你應該係講由1去到36%共需大約10秒鐘,
頭嗰10秒鐘完左之後,第2個10秒鐘係由1-36%既第2個循環。
我有冇get錯?
回復 支持 反對

本來有個頂隱36%,但最後合左個35%加速鞋6秒,但個上S好廢
好靠感覺,真係好需要節奏感,有次3%,數完10S即合,變左7%:Q,可能自己數慢左

BTW,我想問合skill既種類(e.g隱形,加速嗰D)有冇分次序同秒數?
回復 支持 反對

本來有個頂隱36%,但最後合左個35%加速鞋6秒,但個上S好廢
好靠感覺,真係好需要節奏感,有次3%,數完10S即合,變 ...
Joe.Y 發表於 20-8-2013 14:53

其實由1-36%必定系11秒 建議你可以放只錶/鐘響電腦面前睇住
如果唔記得數到幾多秒點算呀?教你個方法  佢彈個ok視窗既時候就去到第5秒(必定)
到時數多6秒就可以開始合 有時出到32%左右或者2-4% 可以加減1秒鐘  因為1秒大約跳3%
而降到35%既時候  基本上等多4分30秒就可以再次合到36%

教多個合8裝既方法  因為而家好多人要合土魔8轉轉
8裝其實唔洗等 因為任何時候都有機會合到32% (8裝頂%為32)
大家可以每10秒合1次 而每10秒可以令1件8裝+1%或不變  例如件8裝本身30%   10秒後再合 就會上31% 或者keep住30%
當去到32% 大家合唔到想要既S 就等9秒再合  咁件裝就會由32% 再次跌番29%-30%  一直無限loop 就可以合到8裝想要既S

7裝研究中  搵到有規律再分享比大家
回復 支持 反對

其實由1-36%必定系11秒 建議你可以放只錶/鐘響電腦面前睇住
如果唔記得數到幾多秒點算呀?教你個方 ...
31941684 發表於 21-8-2013 00:00

你個方法好work,合左個金鐘罩1.5(36%)
回復 支持 反對

哦搞掂,,幾笨都好,,用左2日時間識左,,宜家都轉S 問題...
點樣可以轉到靚S.. 我成日都係禁垂禁盾禁鞋禁劍 禁乜禁物10-13秒左右...
個斧想忽防都抽唔中,,, 雖然頂%但個S唔係我想要,想要忽防斧都唔得!!!!
回復 支持 反對