查看: 56183|回復: 51
收起左側

[情人節毒拎]而家D男仔有佢咁堅持 有咩女溝唔到

http://www.youtube.com/watch?v=RHDbjD_0LIk
認真..而家d男仔衰咩?

唔得堅持,當然好多時候,D女都唔識得珍惜

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
marypass654 + 1 內容精彩

查看全部評分

回復

微電影

回復 支持 反對

真可惜,九十九日先死
回復 支持 反對

d女睇樣,算吧啦
回復 支持 反對

回復 4# GiantStep

你岩!!
回復 支持 反對

d女睇樣,算吧啦
GiantStep 發表於 19-2-2014 16:31

不過老實講,只要你個樣正正常常,又有啲口才,識搞氣氛,已經有資格溝死女。
回復 支持 反對

回復 5# 天︱下

大家咁話,除左要珍惜,冇人介意幸福係邊到!!  毒拎萬L 7歲
回復 支持 反對

劇情老土到爆......想表達既主題又係一D人所皆知,,流於表面的廢話..詮釋手法過於理想化

一大班港女就用段片對住來打飛碟,,話D男仔追人果陣唔夠心機唔夠誠意...
港女個心鑲金架?! 點解要男仔付出咁多?!
根本如果兩個人互有意思,,自自然然就會係埋一齊..唔需要任何禮物,,唔需要任何攻勢
交流之中雙方都會或多或少明示暗示自己心意
到時到候直接拖落去或者簡單一句就可以一齊
我就唔明點解要搞咁多花樣
靠感動可以追到人?呢D係爛掉牙的愛情小說先會出現既情節..

延伸問題: 如果段片既男主角換做一個矮窮柒毒男, 結局係咪又會相同呢??  
我諗唔洗一個禮拜,,個港女已經避之則吉,,都係果句: YOUR FACE
回復 支持 反對

劇情老土到爆......想表達既主題又係一D人所皆知,,流於表面的廢話..詮釋手法過於理想化

一大班港女就用段 ...
∼香B∼ 發表於 19-2-2014 22:32

大致上同意,但係有時啲野,樣貌只係一個優勢,如果一個靚仔但係好內向同一個普通樣既男仔但係好健談識搞浪漫,我諗後者會溝到女既機會會大過前者,始終女人鍾意人氹同埋較被動
回復 支持 反對

大致上同意,但係有時啲野,樣貌只係一個優勢,如果一個靚仔但係好內向同一個普通樣既男仔但係好健談識搞 ...
我思故我在 發表於 19-2-2014 10:45 PM
AGGER  樣衰但性格好既男仔通常都搵到靚靚女朋友  身邊好多成功的例子
回復 支持 反對