收起左側

[影圖分享] 自認玩天山勁既玩家 歡迎細閱

趕時間淨係睇左龍天武 星夜空輸出高成截 贏就當然
進階狗頭令丐普遍都唔會打得太樣衰 係幾過癮
回復 支持 反對

自認玩天山勁留名

利申: 其實廢
∼香B∼ 發表於 2-11-2014 15:12

咁都引到你上水
回復 支持 反對

成日話人地玩天山廢
自己咪又係咁
回復 支持 反對

你好耐冇同我打  
回復 支持 反對

你好耐冇同我打
cth45678910 發表於 3-11-2014 05:04

無計..去左英國上網好慢...又delay..跟本玩唔到
回復 支持 反對

成日話人地玩天山廢
自己咪又係咁
dennis654 發表於 2-11-2014 22:40

睇黎你睇少左好多細緻位
打天龍望落單調  實際有唔少精彩位 相信現今有唔少天山都係會選擇以移花硬拼中沖 呢種打法太危險 中沖左既天龍非常大力 我選擇踏雪再冰 等成招中沖完左先打

同埋可能你亦唔知隻天山所有控技包括暗打穴都係點穴黎 姐係3招控係都比天龍解到 而強控亦只有1秒 對面控到我4秒 相對非常輸蝕 所以你可以留意下我永遠用一招點穴呃左天龍用半怒 完左10秒免疫 半怒仲有15秒未cd好 趁空檔期即用同生/打穴 天龍就只有被控死 相比現今天山見到對面免疫哂都照出 其實有好大對比....

p.s 你話我廢唔緊要 指出重點.. 我每次評論人地玩校場都唔係一個廢字了事
回復 支持 反對

睇黎你睇少左好多細緻位
打天龍望落單調  實際有唔少精彩位 相信現今有唔少天山都係會選擇以移花硬拼中 ...
光云 發表於 3-11-2014 05:29

主要係子雲有心「玩」校場 基本上佢都係就咁出中沖等你封
普遍連控型都係扔招八門 然後你懂的
不過星夜空隻人輸出實在高 移花有絕對既壓倒性
基本上龍天武同子雲都頂唔到移花
只能說由始至終都太多連控型玩家 秒唔秒到都罷 根本無聊
回復 支持 反對

其實點解樓主唔發下一d你輸既片出來既,定係你用隻星夜空基本打嬴哂北ser所有既丐幫同天龍門派的玩家?
回復 支持 反對

其實點解樓主唔發下一d你輸既片出來既,定係你用隻星夜空基本打嬴哂北ser所有既丐幫同天龍門派的玩家? ...
ttt1234 發表於 3-11-2014 18:03

其實港服屬高咁高,同石黎講除左丹怪,其他天山都應該秒得起
回復 支持 反對

其實點解樓主唔發下一d你輸既片出來既,定係你用隻星夜空基本打嬴哂北ser所有既丐幫同天龍門派的玩家? ...
ttt1234 發表於 3-11-2014 18:03

講真。。 輸既片陸續有黎 只不過咁岩呢條贏大部分咁解 後尾既片比人秒都有
同埋北服當時最勁/比較有技術既天龍真係得子雲。。

黑衣方面 果陣校場無咩人企 得龍天武係同石 所以先揀佢黎打 唔駛隻人勁 你要明白天龍無咩人玩呢個事實 唔少高石人只會打大交/掛機
回復 支持 反對