樓主: chengtaiwai007
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 沒有一種像巨商的遊戲

03年玩果陣一隻2轉未有(指我)
我都係離離合合既人,不過巨商真係帶比我好多回憶
2年幾前放左ac後 依家玩返有小小更唔上節奏
同埋巨商既模式真係獨一無二,所以先不斷重玩又重玩。
回復 支持 反對

好懷念以前一大班人打海底王個陣
回復 支持 反對

為什麼現在沒有一種像巨商的遊戲
有冇人諗過,
巨商呢隻GAME講真真係好耐玩.中間轉過好多GAME但最後都係玩巨 ...
chengtaiwai007 發表於 25-4-2015 22:27

其實好玩過巨商既遊戲係有, 但係就真係冇一隻GAME同巨商差唔多,打怪獵人, 商人, 任務, 組隊...等等全部可以玩.

而且巨商既獎勵豐富,
一隻遊戲好唔好玩/吸唔吸引到人繼續留低, 除左睇佢多唔多元化外,
仲有就係獎勵, 包括錢, 等級, 技術, 商團, 朋友, 自我滿足感等等

而巨商外掛橫行之後就會使以上好多原有既獎勵都化為烏有.
但係雖然如此我地都繼續玩, 都係因為童年回憶,

好懷念以前嘻嘻哈哈, 蹦蹦跳跳, 開心同朋友仔玩巨商既自己
點捨得放棄依D回憶?

可惜果時D朋友仔大部分都已各散東西,
懷念之後, 都只係留下現在只剩下我一個既蒼涼...

淘金封測第一日到依家, 離開, 回來, 又離開, 又回來, 再離開, 再回來;

懷念與曹鐵西一起打海底王的日子,  ...
白鬍子 發表於 26-4-2015 17:38

睇到有D感動咁耐都仲記得同邊個邊個做過D咩,
證明閣下真係好懷念
回復 支持 反對

我玩個陣係250蚊一億,我真係轉左好多GAME,最後又係玩返巨商
回復 支持 反對

但需要錢先易玩得勁
回復 支持 反對