打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 最起碼都合服啊, 咁就完!?

斷斷續續由隻GAME出玩到而家, 見住D人流慢慢減少
但仍然繼續得閒就玩下, 因為覺得呢隻online game同好多rpg唔同, 唔係靠錢就大哂
加上身為半個高達fan, 有隻online game可以同細佬朋友渣下高達對戰, 真係不失為一個對生活既調劑

雖然見到人流少, 都知會關ser既一日, 但我曾經以為你地會起碼搞下合服先
好多online game完全消失前都會經過「合服」呢個階段, 算係比多一次機會隻game, 亦都係對玩家既尊重, 令各玩家既心血唔會付之流水

但你而家一句話關ser, 乜特別安排/活動都無, 就淨係搞個例牌動漫sd高達online比賽
我真係無語問蒼天, 雖然一開始都唔對你地呢個化理抱有期望

最後, 若果貴公司真的以玩家為上,
希望你真心聆聽一個玩家的最後一個願望: 將sd高達港澳服與台服合併, 令這遊戲能夠最少延續多一個期限, 給予港澳玩家一個尊重
回復

香港版《SD高達Online》正式推出以來,承蒙玩家的肯定及支持,遺憾因開發商結束開發遊戲內容並決定結束香港區代理營運權,因此官方宣佈香港版《SD高達Online》將於2015年7月31日正式停止在港澳地區的遊戲服務。在此香港版《SD高達Online》營運團隊感謝玩家一直的支持和愛戴!

問題係連台服都差唔多收皮 應該就快有公告
回復 支持 反對

關SER原因係因為BANDAI 唔比版權。公司未必想接埋佢
回復 支持 反對

回復 2# bevisyin

岩岩開完POST上網睇, 都見到類似既資料, 話版權問題而唔係代理想執
咁韓服又會唔會執呢?
回復 支持 反對

回復 3# tak100710
fuik this shct
回復 支持 反對

回復  bevisyin

岩岩開完POST上網睇, 都見到類似既資料, 話版權問題而唔係代理想執
咁韓服又會唔會執呢? ...
紙包奶 發表於 29-5-2015 15:09

遺憾因開發商結束開發遊戲內容並決定結束香港區代理營運權
你學習多點中文 你會自行解決你既問題
回復 支持 反對

仲送大禮tim, 同grand chase執前一樣, 無彎轉
回復 支持 反對

回復  bevisyin

咁韓服又會唔會執呢? ...
紙包奶 發表於 29-5-2015 15:09

韓服晨早話汁 港服遲過韓服應該去慶祝一下先岩
回復 支持 反對