收起左側

[商團討論] 巨商執笠後備方案

咩推上報圍人公司,全部都唔會有用,唔好咁天真
合併入台服更加冇可能,港巨個個都成身外掛野,幾千億幾萬 ...
權狗 發表於 30-5-2015 12:16

咪係投資都有風險架啦
回復

回復  anneva

點會唔記得,冇記錯係富甲天下
gary1434 發表於 30-5-2015 11:20 AM

都n年前都有人記得 幾感動

其實咩叫無良, 呃福袋錢? 仲話要踩上門,告上傳媒我真係笑左
虛寶就係虛寶, 唔會有永久既
無ONLINE GAME係會 ...
小魚? 發表於 30-5-2015 12:28 PM

以遊戲規條無錯 , 但黑 橘曾經有台灣人以龍之谷事件告上法庭 , 而暗中有無以庭外賠償以淡化傳媒報導 不知?!條例上告就一定輸 但公司聲譽問題 黑橘就一定輸 但有機會將關服前 一年內的商城消費全數返回點數給玩家 錢呢? 想都別想
p.s. 早幾年前我就退了巨 對我無影響 各位如果要拿返渣沙 可以從黑橘觀點去拿回權益

重結
遊戲都不續約 還要騙多一筆 無錯 公司又賺多左 但作為一家長期營運者是一個很負面的做法
為富不仁 非奸即盜 (雖然黑橘更黑更奸

--------------------------------------------------
純碎過來人 , 和有朋友都仍在
樂古呢 曾經我都是版主 交易版那時我都幾有心做
祝各位版友一路順風
回復

龍之谷之前係開發商不同意續約,
如果巨商都係既話, 就無咩機會有賠償
因為代理一開始都唔知續約結果
所以,你地嘈之前要搞清楚代理唔要份約 定係人地唔比約你
如果爛橙自己唔簽, 又出袋就真係叫黑心啦

幾年簽一次約, 幾個月前爛橙會知道簽唔簽得成架咩?
大家都唔知結果既情況下, 唔通要簽約前1年內唔出袋,唔賺錢,先叫有良心?
咁樣同叫間公司自殺無分別, 蝕一年錢, 免費比你地玩
有人話明知會執仲出袋係呃錢既人真係有d唔合理
所以唔好話賠返1年內用過既點數比你地, 1個月都難

另外,巨商執得咁快 玩家都有責任
玩外掛, 仲有D團仲會叫團員買黎用, 極度有問題
幣商出現(全部都影響爛橙既收益)
仲話想其他服收留d外掛數據, 真係唔知你地係唔係打機打到神智不清
回復

我都明白, 有一定玩家係人手升lv, 自己慢慢玩到200或者250lv
好想個ac唔洗唔人del
但係都要明白, 移唔到民, 係用外掛既人整出黎
回復

龍之谷之前係開發商不同意續約,
如果巨商都係既話, 就無咩機會有賠償
因為代理一開始都唔知續約結果
所以, ...
小魚? 發表於 31-5-2015 03:14

其實諗都諗到啦又會咁岩上個月先黎狂谷封書袋
仲話絕不加場;P
原來橙仔呢句先係最真 :handshake::hug:
回復

回復 72# anneva

以前細個打online game咩都會好上心,而家真係輕鬆hea打為主就好...
回復

好彩早退巨 執左 係好事 夠哂爛
回復

諗起當年風林火山團..

記得中學果時玩.識大房就可以做攻城將以上職級
回復

一齊等死算喇
回復